far
Zainteresovan član
- Poruka
- 369
Moram i ovde da pitam, mozda neko zna nesto o ovome?
http://www.bebioprema-sandra.rs/content/bebi-pozicioner#Bebi pozicioner
Ja sam sad u 6.mesecu prve trudnoce i naisla sam na ovo slucajno, pa nisam sigurna da li je ovo korisno ili samo jos jedna budalastina i izvlacenje para. Racunam na vas sa vise iskustva![]()
Ja sam imala jedan pozicioner. Meni su u bolnici rekli da dete stavljam da spava na strani, a u knjigama je pisalo najbolje na ledjima, pa sam ga ja stavljala na stranu, a ako se okrene na ledja nisam ga dirala. Oni dok su mnogo mali ni ne okrecu se. Kad je sa nekih 4-5meseci poceo da se prevrce na stomak ja sam kupila pozicioner i on ga je u tome sprecavao nekih dve nedelje, a posle toga je uspevao da se okrene i preko toga. Ja sam se bojala jer pise ne na stomaku nikako zbog gusenja i to, ali sam vremenom prestala da panicim, jer sam videla da ne mogu da ga sprecim, nekad sam ga i okretela kad vidim da je na stomaku. Sad ima godinu dana i ja kad ga spustim u krevet stavim ga na ledja, on rasiri ruke da mu dam zebricu sa kojom spava, zagrli je i okrene se na stranu, a do jutra promeni sve polozaje i mesta u krevetu.

, jer zaista nije, vec je jedna bas slatka i skladna beba, tezak jeste, ali ni gram nema viska.
ali po kupovnim kashama vidim 
Burek. Sta fali ako zgebce voli, a ne jede svaki dan. Malo dati deci na volju nije strasno.