kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
e ja sam na kivi bas pazila..neznam tacno koliko je imao meseci ali sam negde procitala da se kivi i med poslednji uvode
mislim da je imao oko godinu dana ..mada..
mislim da je imao oko godinu dana ..mada..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jes bas..
nego jel tvoje dete pocelo da spava?
.

Grickao je koru hleba npr.
to za oko ne znam iskreno, nisam dovoljno iskusna
ljubni Filipa! 

evo danas se ojela oko guze bas bas crveno
ako je to uspelo da se desi uprkos tome sto joj stavljam pavlovicevu svaki put i lepo je natapkam, sta sad da radim?! 
Od kad se Marta rodila mazem joj pavlovicevu na guzu i sve bilo super do sadevo danas se ojela oko guze bas bas crveno
ako je to uspelo da se desi uprkos tome sto joj stavljam pavlovicevu svaki put i lepo je natapkam, sta sad da radim?!
![]()

Od kad se Marta rodila mazem joj pavlovicevu na guzu i sve bilo super do sadevo danas se ojela oko guze bas bas crveno
![]()
I nama se to desilo,ja sam kupila seba med kremu protiv ojeda i dobra je.Od kad se Marta rodila mazem joj pavlovicevu na guzu i sve bilo super do sadevo danas se ojela oko guze bas bas crveno
![]()
Nego za to smo dobili mast hloramfenikol,pa to mazemo ujutru i uvece....
Veliki broj zemalja je zabranio upotrebu Acidi borici u svim proizvodima za decu do 3 godine, pa sad ti pohvataj... stalno neshto chas valja, chas je otrov...