kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
e cao maslachak..ja se bas setila tebe pre neki dan..
ko ti to bre izujeda dete?
ko ti to bre izujeda dete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da se javim mojim najomiljenijim mamama.
mi smo sada kuc, kuc.
klinac mi je krenuo full u vrtic, poceo da spava, fino podnosi, s tom razlikom da sam juce digla ceo vrtic na noge zato shto mi je klinca izujedao drugi klinac dok su bili na noshi - 5 ujeda i sljiva of plave do tamno bordo - po guzi i donjim ledjima... popizdela sam!
ali evo, vec prolazi.
ochi mi se sklapaju, izrabljivachi mi ne daju da vam pisem sa posla, a ja bih tako rado ponekad.
ljubim vas!!!

verovatno roditelji ne daju im dovoljno da jedu...
- Ma nemoj, pa shto onda ne ujedesh sebe? ...
Inace, stvarno bih morala da prekinem sa dojenjem...Al mnogo volE decko, pa ukapirao

Lazy,
Odusevljava me tvoje dete, kao da ima bar 10 meseci po svemu,zar ne?![]()
Za pisu su razlicita misljenja...Do dve godine ili neki kazu do 4

Ma meni je to sica u odnosu na period osnovne shkole, kad vise sa drveca, penju se po krovovima, biju se, skachu sa sve biciklovima, skejtovima, rolerima ili shta ce vec dotle da izmisle![]()

A sta mislish da devojchice to ne rade???![]()
![]()
A ima i dečaka koji se igraju sa lutkicama...
Ili nece da jedu, kao moje dete... On je najchudniji ujedach na svetu - prvo me ujede, pa kad ja vikem AAAA, pashto me zaboli, on se rasplache... kao nisam znao da to to boli- Ma nemoj, pa shto onda ne ujedesh sebe? ...
Jel ima neshto pametno shto mogu da uradim da mi dete ne postane ujedach ko taj mali? Za sada mu smo govorim strogo NE kad vidim da je krenuo, ili jako jauknem i naljutim se kad uspe da me iznenadi... ko da polako odustaje, al da ne ureknem (shto nemamo smajlija shto kuca u drvo???)
Maslachak,
Stvarno da popizdis...Kakvi mali nasilnici
Lazycat,
Ako ti je za utehu, moj maleni kad je dobio zubice ujeo me par puta za bradavicu tako jako da sam vrisnula iz sve snage i onda i on u plach...tako par puta i nikad mu vise nije palo na pametInace, stvarno bih morala da prekinem sa dojenjem...Al mnogo volE decko, pa ukapirao
![]()

imam pitanjce videla sam da u sokicima hipp od 6 mesca neki sadrze ananas znaci da je to ok da se daje u sokicu cim je od 6 meseca al sad dal je neka od vas davala to ili ?tj od kog uzrasta ste davali sokice koji sadrze ananas?baba,mm mama,kupila neke hipp sokice i kasice...pa da budem sigurna ...