Русија vs Турска

• Začetnik teme Začetnik teme N3M0N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Руска сила не зна за време и простор!
Ne znam, prdim na svaku supersilu (i rusku i američku i evropsku) koja ne može da reši ove budaletine jednom za svagda.

- - - - - - - - - -

Na zalost u Srbiji su mediji cenzurisani od strane NATO okupatora tako da neznamo kako Rusija sve ovo komentarise na njihovim medijima i kako Putin sve ovo vidi pa ako ima neko neki link gde se Vidi Ruska strana bilo bi pozeljno.
Imaš recimo internet, to je zgodan izum. Možeš da čitaš ruske novine, imaš i prevodilac Google Translate, sve ima bre...

Mozes da imas svoje misljenje ali da je realno i racionalno a ne da tresnes onako nesto..
Rusija, Amerika i Kina spadaju u tri najjace vojne sile,najnaoruzanije i najbrojnije
i ti ces da kazes da je Turska jaca od Rusije...smesno
..ja sam zensko pa treba da ti objasnjavam da ne znas... a i dosta je vise tvojih provokacija

A, ovo boldovano je u pitanju?? :D

Dosta je provokacija sa moje strane u vidu mog misljanja koje omata DEZURNE ONANICARE na rusku vojnu silu da kolektivno neometano u u miru mastrbiraju?

Isto onako kako su uzivali dok se Rusima na Kosovu delio hleb i so, a oni nakon par nedelja nestali u vidu lastinog repa...

Gospoda poznavaoci problematike ne znaju da vojna sila zavisi od ekonomije, a ruska ekonomija je prvenstveno izvoz nafte i gasa i po kog dela vojne oprema, onima koji nemaju para za kupovinu kvalitetne vojne opreme vec kupuju sve sto moze da puca...

Ne znaju da Rusi nakon uvedenih sankcija trce od Srbije do Ognjene Zemlje u Argentini da kupuju hranu jer ni toga ne mogu da proizvedu dovoljno...

Ne znaju ni koliko savremenih borbenih aviona proizvode godisnje i da su im svi modeli uveliko zastrili...

Ma nista ne znaju ali se vredjaju kada im neko protivreci njihovim SNOVIMA...

Vise vas necu ometati, pricajte dalje kako je Rusija najjaca vojna sila na svetu...:lol:

Sve ovo treba staviti u kontekst ruskog qurcenja po Bliskom Istoku. Kalibar rakete, krstarece rakete, strateski bombarderi, rakete dugog dometa, a sve to zbog ruskog putnickog aviona itd.
Ovo je fazon da neko lupi samar baji koji se qurci da je glavni u kraju.:)

Zakljucak je da ce Rusi morati da odgovore, jer su se mnogo qurcili i zveckali oruzjem :lol:, a popili su samar.:lol:

Sta je malo si ogorcen NATO satanisto. Krivo ti je sto vas je Rusija zaustavila u unistavanju sveta? Nego sta a kako stvari stoje sve ce te vise slabiti a Rusija ce sve jaca biti. Prosle su 90-te i 80-te, danas mnoge velike drzave jacaju i pokjazuju zube vama sektasima NATO satanistima i jedinim nosiocima zla na planeti.

Poslednja izmena:
A, ovo boldovano je u pitanju?? :D

Dosta je provokacija sa moje strane u vidu mog misljanja koje omata DEZURNE ONANICARE na rusku vojnu silu da kolektivno neometano u u miru mastrbiraju?

Isto onako kako su uzivali dok se Rusima na Kosovu delio hleb i so, a oni nakon par nedelja nestali u vidu lastinog repa...

Gospoda poznavaoci problematike ne znaju da vojna sila zavisi od ekonomije, a ruska ekonomija je prvenstveno izvoz nafte i gasa i po kog dela vojne oprema, onima koji nemaju para za kupovinu kvalitetne vojne opreme vec kupuju sve sto moze da puca...

Ne znaju da Rusi nakon uvedenih sankcija trce od Srbije do Ognjene Zemlje u Argentini da kupuju hranu jer ni toga ne mogu da proizvedu dovoljno...

Ne znaju ni koliko savremenih borbenih aviona proizvode godisnje i da su im svi modeli uveliko zastrili...

Ma nista ne znaju ali se vredjaju kada im neko protivreci njihovim SNOVIMA...

Vise vas necu ometati, pricajte dalje kako je Rusija najjaca vojna sila na svetu...:lol:

Ти си закаснио пар векова.
Једном кад имаш нуклеарно наоружање, нема везе каква ти је економија и војска.
Док можеш да лансираш ракете, off limits.

Pa ne znam kuda je došao ako ne preko Turske... a nisam video mapu gde je oboren. Nije nemoguće da je oboren iznad Sirije, onda je to Turski propust.

pa lepo ti je postavljena mapa i gde se vidi koliko je to malo turskog prostora / na kraju ipak turski / i očigledno da su ga čekali da malo očepi granicu pa da ga obore . Toliko je malo turskog prostora očepljeno , ako je očepljeno, da je avion jednostavno morao pasti u Siriju .
Problem je u tome što se sada turska javno stavila na stranu terorista , na stranu što je oboren avion bio ruski inače PRVI RUSKI AVION OBOREN od strane natoa od kako postoji

Smem li ja da imam svoje misljanje ili moram da se pòvinujem masi koja o nicemu pojma nema, da se gospoda ne bi provocirala razlicitoscu u znanjima??

па ево и у овом посту провоцираш.
ево извините господине најпаметнији на свету, објасните нама неукима и полуписменима како треба да размишљамо. :aha:

Туркменски побуњеници кажу да су пуцали на пилоте који су се спуштали падобранима и убили бар једног у ваздуху. Имају и слике.

Ђубрад не поштују женевску конвенцију, и још се хвале ратним злочином. Сад су најебали.

"Jahed Ahmad of the 10th Brigade in the Coast said that the two Russian crew members tried to land in their parachutes in government-held areas after they ejected, but came under fire from members of his group.

He adds that rebels shot one of the pilots, who landed dead on the ground on Tuesday.

The fate of the second pilot was not immediately known.

The group released a video showing gunmen standing around a blond pilot whose face was bruised and appeared dead."

Moze Rusija da bude slabija od zapada u pogledu kvaliteta aviona, ali cak i kao takva, predstavlja strah i trepet za ceo zapadni svet. Sto bi rek'o kapetan Nikola Djuraskovic svojim postrojenim vojnicima pred aprilski rat '41......"Imaju Italijani tenkove FIAT......i kamione FIAT..........al' nemaju ****** fiat" !!!

То ти је врло глупа паралела, јер је Ђурашковић у том рату погинуо, војска му се распала, а земља му је капитулирала и претрпела ужасне покоље и разарања.

Jeste to......nego ti kazem......onu Njegosevu na koju je i Djuraskovic potencirao......"Boj ne bije svijetlo oruzje......" !!

Back