Русија vs Турска

• Začetnik teme Začetnik teme N3M0N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Smem li ja da imam svoje misljanje ili moram da se pòvinujem masi koja o nicemu pojma nema, da se gospoda ne bi provocirala razlicitoscu u znanjima??

Mozes da imas svoje misljenje ali da je realno i racionalno a ne da tresnes onako nesto..
Rusija, Amerika i Kina spadaju u tri najjace vojne sile,najnaoruzanije i najbrojnije
i ti ces da kazes da je Turska jaca od Rusije...smesno
..ja sam zensko pa treba da ti objasnjavam da ne znas... a i dosta je vise tvojih provokacija

ово је већ трећа тема са истом насловом. Постављачи би ипак требали да прегледају пар страница пре постављања нове теме са циљем да виде да ли је нека слична веж постављена.

Nikako da se naviknem na lepljivu

Za brisanje.

Па баш зато, мало превише покушавају да продају причу како Турска ни за шта није крива.

б92 је одавно проваљена прича, сетите се само њихових "објективних" извештаја о рату у Донбасу, погледајте њихов форум каква екипа се тамо окупља...

Твоје мишљење није истинито.

То је као да имаш мишљење да је земља равна плоча- не пије воду.

По броју војника, броју оклопних и транспортних возила, тенкова, ПВО система, балистичким ракетама и броју авиона (нарочито нових авиона) Турска је далеко, далеко иза Русија.

Evo Blajbi,

Mozes da imas svoje misljenje ali da je realno i racionalno a ne da tresnes onako nesto..
Rusija, Amerika i Kina spadaju u tri najjace vojne sile,najnaoruzanije i najbrojnije
i ti ces da kazes da je Turska jaca od Rusije...smesno
..ja sam zensko pa treba da ti objasnjavam da ne znas... a i dosta je vise tvojih provokacija

Може да падне неки бан?
За Блајбија мислим, не за мене.
:D

Svaka teza o obaranju u turskom vazdušnom prostoru pada u vodu ako se i definitivno potvrdi (a sva je prilika da hoće)
- da je avion pao na teritoriju Sirije
- da su piloti padobranima sleteli na teritoriju Sirije gde su i uhvaćeni od strane pobunjenika

Turci zaboravljaju da ruska PVO u Siriji i Mediteranu pokriva pratično celu teritoriju Bliskog istoka i da po istom principu mogu da obore bilo koji avion iznad Turske i da kažu da je preleteo u Siriju, sad što je pao 500 km unutar Turske, hbg. dešava se

Sve bi ovo imalo jedan ton da je aviona pao u Turskoj i da su piloti sleteli u Tursku i da ih je turska vojska pokupila i vratila Rusima
Padanje aviona u Siriju i zarobljavanje pilota od strane sirijskih pobunjenika daje celoj priči sasvim drugačiji i mnogo, mnogo opasniji okvir.

Овде постоји и једно важно питање: Зашто руски бомбардер иде у акцију без пратње ловаца на осетљивој граници?

Sve ovo treba staviti u kontekst ruskog qurcenja po Bliskom Istoku. Kalibar rakete, krstarece rakete, strateski bombarderi, rakete dugog dometa, a sve to zbog ruskog putnickog aviona itd.
Ovo je fazon da neko lupi samar baji koji se qurci da je glavni u kraju.:)

Zakljucak je da ce Rusi morati da odgovore, jer su se mnogo qurcili i zveckali oruzjem :lol:, a popili su samar.:lol:

CUkdnCuW4AAxX9L.png

ovde je oko 3 km turskog vazdusnog prostora

Имају тајно оружје, непобедиви су кад се наједу лигања иза џамије.
:super::klap::super:
Иначе могу замислити тренутну егзалтираност мујохасана на неком од БА форума!
Постоји избор између тренутног одговора и оног ,,освета је јело које се сервира хладно".

:super::klap::super:
Иначе могу замислити тренутну егзалтираност мујохасана на неком од БА форума!
Постоји избор између тренутног одговора и оног ,,освета је јело које се сервира хладно".

Пишају у гаће од среће.
Ко Ивке и Блајби.

1) Pogledaj mapu gde je avion oboren, duboko u teritoriji Sirije
2) Jednog pilota su uhvatili turkmenski pobunjenici iz Sirije
3) Rusi javljaju da avion nije oboren od strane lovaca F-16 nego PVO sistemom sa zemlje

Kad sabereš ove tri stvari rezultat je da su se Turci ozbiljno preračunali i ishitreno reagovali.

Posledica će biti i to ozbiljnih, koliko ozbiljnih videće se uskoro.
Pa ne znam kuda je došao ako ne preko Turske... a nisam video mapu gde je oboren. Nije nemoguće da je oboren iznad Sirije, onda je to Turski propust.

Pogledajte prilog 364914

ovde je oko 3 km turskog vazdusnog prostora

Овај турски снимак (ко да је са СЕГЕ:mrgreen:) показује да је СУ-24М најмање 2 пута повредио ваздушни простор и турског ловца (бела линија) који је кренуо у пресретање.

Вама мученицима је главно шта мисле ваши пандани у некаквој од Бога заборављеној Босни. "Радује ли се Мехо из Зен'це?"

Турци узмичу: "This isn’t an action against any specific country: Our F-16s took necessary steps to defend Turkey’s sovereign territory.”

Back