Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.922
Tuga, osmanlije samaraju Kremlj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хм... Али ти исти Курди живе и у Ирану, руском савезнику.
Ердоган је свиња која би могла све да нас кошта живота.
Невероватно идиотско прасе.
Pa po nekom ovde proročanstvu, čini mi se nekog pokojnog starca popa u Hilandaru, Turci će započeti III svetski rat. Vuklo se to po nekim novinama ...
ww1 је почео после србске победе над турцима и прогона турске из европе, у ww2 запажену улогу имао је јерусалемски муфти, иначе поражени турски војник из 1. балканског рата, ето све иде у правцу да ће турци имати битну улогу и у ww3, само кратктрајну јер неће се војска Русије петљати дуго с турцима поред толико битнијих фронтова.
Turska je danas VOJNO JACA OD RUSIJE.
Jedino Rusija ima atomsko oruzje, a Turska nema.
U konvencionalnom naoruzanju Rusija bi u ovom momentu izgubila rat sa Turskom.
Da se razumemo, ja potpuno podržavam bombardovanje položaja ISIS-a, ali ne podržavam narušavanje tuđeg vazdušnog prostora. Tu se nešto desilo što mi ne znamo, ali avion fakat nije oboren nad Rusijom pa da se Rusi nešto bune.
У ком то сегменту јадане?Turska je danas VOJNO JACA OD RUSIJE.
Jedino Rusija ima atomsko oruzje, a Turska nema.
U konvencionalnom naoruzanju Rusija bi u ovom momentu izgubila rat sa Turskom.
Da se razumemo, ja potpuno podržavam bombardovanje položaja ISIS-a, ali ne podržavam narušavanje tuđeg vazdušnog prostora. Tu se nešto desilo što mi ne znamo, ali avion fakat nije oboren nad Rusijom pa da se Rusi nešto bune.
Jel ` si ti pio nesto od jutros ? Sta pricas, covece.?
Руси кажу да авиони нису били у Турском ваздушном простору.
Уз то тврде да су авиони срушени са земље, не из ваздуха.
А пилоти су слетели у Сирију, не у Турску...
Мора да дува јак ветар.
И код нас је деведесетих био активан "пророк" деда Милоје. Свашта је "прорицао".

Jel ` si ti pio nesto od jutros ? Sta pricas, covece.?
Jedino ako si mislio na Nato u kome je Turska pa su zajedno svi oruzano jaci od Rusije..
Ovako pricas gluposti i provociras na temi..Uzdrzi se
Џеги, ипак ти нису пронашли свих 700 налога?Tuga, osmanlije samaraju Kremlj.
У ком сегменту је турадија војно јача од Русије?Smem li ja da imam svoje misljanje ili moram da se pòvinujem masi koja o nicemu pojma nema, da se gospoda ne bi provocirala razlicitoscu u znanjima??
Svaka teza o obaranju u turskom vazdušnom prostoru pada u vodu ako se i definitivno potvrdi (a sva je prilika da hoće)
- da je avion pao na teritoriju Sirije
- da su piloti padobranima sleteli na teritoriju Sirije gde su i uhvaćeni od strane pobunjenika
Turci zaboravljaju da ruska PVO u Siriji i Mediteranu pokriva pratično celu teritoriju Bliskog istoka i da po istom principu mogu da obore bilo koji avion iznad Turske i da kažu da je preleteo u Siriju, sad što je pao 500 km unutar Turske, hbg. dešava se
Sve bi ovo imalo jedan ton da je aviona pao u Turskoj i da su piloti sleteli u Tursku i da ih je turska vojska pokupila i vratila Rusima
Padanje aviona u Siriju i zarobljavanje pilota od strane sirijskih pobunjenika daje celoj priči sasvim drugačiji i mnogo, mnogo opasniji okvir.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=11&dd=24&nav_category=78&nav_id=1066577Vojni avion koji je Turska oborila na granici sa Sirijom povredio je vazdušni prostor Turske iako je bio upozoren 10 puta u roku od pet minuta.
Smem li ja da imam svoje misljanje ili moram da se pòvinujem masi koja o nicemu pojma nema, da se gospoda ne bi provocirala razlicitoscu u znanjima??
Smem li ja da imam svoje misljanje ili moram da se pòvinujem masi koja o nicemu pojma nema, da se gospoda ne bi provocirala razlicitoscu u znanjima??
Било је и приче да је пилот добио 10 упозорења од стране Турака. И да није напустио Турски простор, уколико сам добро разумео.
Делује потпуно нереално.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=11&dd=24&nav_category=78&nav_id=1066577
Ко је овде луд?
То је б92