Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да ли још некога цепа глава? Мислим да је до овог кретенског отопљења.
Немој тако, Бубим да прође!:cmok:
Жена и ја смо јутрос, са све баде мантилима преко себе седећи у летњој гарнитури на остакљеној тераси преплављеној сунцем спирили свако по велику шољу кафе жмиркајући и уживајући ко гушери!

Жена и ја смо јутрос, са све баде мантилима преко себе седећи у летњој гарнитури на остакљеној тераси преплављеној сунцем спирили свако по велику шољу кафе жмиркајући и уживајући ко гушТери!

Слика достојна опуса Никите Михалкова - живот предреволуционарне аристоктратије. :mrgreen:

Жена и ја смо јутрос, са све баде мантилима преко себе седећи у летњој гарнитури на остакљеној тераси преплављеној сунцем спирили свако по велику шољу кафе жмиркајући и уживајући ко гушери!

znaci neko jos uvek oblaci te bademantile?mi smo nase stavili u kese pa u spajz.kod nas to nicemu ne sluzi.,kad ustanemo obucemo se,kad se istusiramo,obucemo se ...deca bre ruke brisala u bade mantil umesto u peskir,samo me nervirali

- - - - - - - - - -

takozvani slafrok

Слика достојна опуса Никите Михалкова - живот предреволуционарне аристоктратије. :mrgreen:
Мора се, сад испијам хајнекен после доручка моче(неки би рекли и прженице) + трапист.

- - - - - - - - - -

jao bre,bas si kvarna,i to malo srece im uskracujes :(

ma to ih otac nije naucio na vreme:manikir:
Реално није ни могуће да је твоја кривица!

Ja isto nosim bade mantil
Je l to vise nije moderno? :think:

nije,to samo nose predratni svaleri sa brcicima
al mora da bude svilen i na pruge

- - - - - - - - - -

Мора се, сад испијам хајнекен после доручка моче(неки би рекли и прженице) + трапист.

- - - - - - - - - -

Реално није ни могуће да је твоја кривица!

pa razumes me

Sumnjam na dva da su gejevi

To sa gej detekcijom vam je bezveze. Nakon emancipacije, a narocito na Zapadu to ne bi trebalo da se kategorise ko neki lov na vestice.
Ili jesi gej ili nisi, a to valjda ide sa tim kako se deklarises.

Cemu taj lov na vestice sve sa potrebom razgolicavanja doticnih sve sa mesanjem u njihov seksualni zivot?

Iako ne mogu da napravim paralelu, mislim da biste vi zene bile dosta agresivne kada bi vam se neko mesao u seksualni zivot na nekorektan nacin.:kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back