Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve te razumem Afro.
Mi smo posle prodaje dedine kuće sve te stvari prebacile u tatinu kuću (tek u njoj se ne živi, još od '78) i sad svako leto idemo tamo na dan-dva pa vadimo sve te stvari napolje i sunčamo i okrećemo i lupamo i sunčamo i okrećemo i lupamo.
U zadnje vreme i dva puta godišnje.
Ove jorgane i jastuke koji su kod mene smo sredili za par dana, ali jeste potrebno prisustvo, da možeš da ih podjednako izlažeš suncu i da okrećeš.
Nama je tek bila šteta da bacimo, sve te jorgane i jastuke je moja baba pravila, uvek sa nekom od nas kao ispomoć, pre bih oko sopstveno izvadila nego što bih nešto od toga bacila.
Još kad vidim koliko košta sada novi vuneni jorgan nije mi dobro, a ne da pustimo da ovi propadnu :neutral:

Sve te razumem Afro.
Mi smo posle prodaje dedine kuće sve te stvari prebacile u tatinu kuću (tek u njoj se ne živi, još od '78) i sad svako leto idemo tamo na dan-dva pa vadimo sve te stvari napolje i sunčamo i okrećemo i lupamo i sunčamo i okrećemo i lupamo.
Ove jorgane i jastuke koji su kod mene smo sredili za par dana, ali jeste potrebno prisustvo, da možeš da ih podjednako izlažeš suncu i da okrećeš.
Nama je tek bila šteta da bacimo, sve te jorgane i jastuke je moja baba pravila, uvek sa nekom od nas kao ispomoć, pre bih oko sopstveno izvadila nego što bih nešto od toga bacila.
Još kad vidim koliko košta sada novi vuneni jorgan nije mi dobro, a ne da pustimo da ovi propadnu :neutral:

...e pa eto jasno ti je....
...ja tu imam i stvari koje je moja baka meni spremila, pa mojoj deci, a nije ih bilo ni u tragu, pa tako svasta nesto, kupila ja, kupila mama....
...to je tim stvarima trece mesto boravka, odatle ce cini mi se ili na koriscenje ili u smece...to je kuca moje snaje gde niko ne zivi vec xy godina,
ona retko ide ne stize od posla...a ne bih mogla da je mucim da to radi sve i da ima vremena, meni je daleko 100km..kad odem i onako ne znam
sta cu pre...pa mi to bude nemoguce...ne znam ni sama...
...jedino sto se odatle moze sacuvati i upotrebiti su ostale stvari za domacinstvo...a i to ja vise nemam gde...oooo zivote bem ti srecu:sad2:

Sve te razumem Afro.
Ајд што га платиш ко да је златом везен, него је слој вуне ко флис папир!

Tek to!
Ispod ovog mog kako legnem tako se probudim, nema okretanja pod njim :)))))

+ je vuna zakon, zimi greje, leti hladi <3

Не волим вунене јоргане.

Детињство памтим по томе што сам увек морала да се борим са оним јорганом да бих се окренула испод њега :evil:

Јесте топло, али је физикалисање само тако.

Не волим вунене јоргане.

Детињство памтим по томе што сам увек морала да се борим са оним јорганом да бих се окренула испод њега :evil:

Као бетонска плоча.

Не волим вунене јоргане.

Kad se spava u sobi koja se greje samo vikendom više su nego potrebni i omiljeni.
Ne znam, ja ih obožavam, onako kad te poklopi pa si ušuškan, pa nema nigde da mrdneš pod njim.
Pod jorganom toplo a van dah samo što ne magli :)

Kad se spava u sobi koja se greje samo vikendom više su nego potrebni i omiljeni.
Ne znam, ja ih obožavam, onako kad te poklopi pa si ušuškan, pa nema nigde da mrdneš pod njim.
Pod jorganom toplo a van dah samo što ne magli :)

Па у таквој соби сам и спавала, то ти причам.

Морала сам сваки пут да се поптуно пробудим, јер ми је била потребна снага да се окренем :sad2:

Јесте све фино, лепо, ушушкано испод јоргана, а лице се смрзава.

Онда зарониш и лице испод јоргана, па не можеш да дишеш.

И на крају још и окретање, па много је то било за једно дете, признај :(

Па у таквој соби сам и спавала, то ти причам.

Морала сам сваки пут да се поптуно пробудим, јер ми је била потребна снага да се окренем :sad2:

Јесте све фино, лепо, ушушкано испод јоргана, а лице се смрзава.

Онда зарониш и лице испод јоргана, па не можеш да дишеш.

И на крају још и окретање, па много је то било за једно дете, признај :(

Pa ne znam Minice, meni je bilo mnogo samo ujutro kad baba dođe da nas probudi, pa zavuče štap ispod jorgana pa te tako ladnim štapom po nogama gura.
Sad bi je, sirotu, po ovom najnovijem zakonu garant optužili za zlostavljanje dece :neutral:
Šta znam, ja sam obožavala, al verovatno zbog njih dvoje, celo detinjstvo sa njima je bilo jedno zilion puta lepše od detinjstva u gradu, sa dosadnim mamom i tatom :))))

Sutra bi joj bio 97. rođendan, a dedi 15.02. stoti :heart:

Pa ne znam Minice, meni je bilo mnogo samo ujutro kad baba dođe da nas probudi, pa zavuče štap ispod jorgana pa te tako ladnim štapom po nogama gura.
Sad bi je, sirotu, po ovom najnovijem zakonu garant optužili za zlostavljanje dece :neutral:
Šta znam, ja sam obožavala, al verovatno zbog njih dvoje, celo detinjstvo sa njima je bilo jedno zilion puta lepše od detinjstva u gradu, sa dosadnim mamom i tatom :))))

mom dedi 119-ti :heart:

:zcepanje:

Мене моје баке нису будиле, биле су дивне.

Е, а сећам се овога.

Кад год сам спавала са наном, кад би требало да се окренем ваљда се узврпољим, па онда она подигне мало јорган да ми помогне :heart:

...ajd da probam ovde da pitam, a i inace mi je za rupu:(

...neke stvari mi stoje u jednoj staroj kuci koja se ne koristi, u ormanu (posteljine i svasta nesto tako i tome slicno, novo) nemam gde sa tim,
ne pitajte me sta ce tamo i kako je tamo stiglo uopste....nije ni vazno...uglavnom

...interesuje me da li se neko susretao sa problemom "mirisa budji/vlage"...oprala sam to u masini na 95 stepeni, kao da nisam, a stavila sam
i omeksivac...da perem opet i opet dok se to ne izgubi ili ima neki laksi i jeftiniji nacin???

..ako znate pomazite, ako ne nista, pracu al ce me zaklati struja...:( :dash:

Mislim da neces resiti problem. A to sto mirise mi se cini kao sekundarni problem: primarni problem je uzrok mirisa i koliko je on nezdrav. Ja bih to sve pobacao - ne treba ni ti ni deca da budete u dodiru s tim.

Mislim da neces resiti problem. A to sto mirise mi se cini kao sekundarni problem: primarni problem je uzrok mirisa i koliko je on nezdrav. Ja bih to sve pobacao - ne treba ni ti ni deca da budete u dodiru s tim.

...deca nece, videcu ako se ne bude izgubio misis ni posle drugog pranja sta cu...ono sto nije oprano je na terasi, a sve stoji u kuci gde niko ni ne udje dok ja ne dodjem za nesto...jako stara
kuca i sve se na memlu oseca..:(

...deca nece, videcu ako se ne bude izgubio misis ni posle drugog pranja sta cu...ono sto nije oprano je na terasi, a sve stoji u kuci gde niko ni ne udje dok ja ne dodjem za nesto...jako stara
kuca i sve se na memlu oseca..:(

Wolf ti je rekao isto sto i ja. Mozes da peres do sutra, neces resiti problem.

Budjavo bih bacio - ko zna sta sve se podigne u vazduh, koji se posle udise...

..ma nije budjavo nista..samo je povuklo miris te memle jer je kuca jako stara i ne zivi u njoj niko ko zna koliko godina...a te stvari su bile u ormanu, sve uredno slozene, samo se
ne luftira..nema ko to da radi....uglavnom videcemo sta ce se desiti posle drugog pranja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back