- Poruka
- 21.131
Toliko se posrano osecam da je to neverovatno i to zbog osobe koju nisam ni videla...
u tom slucaju ko joj je.be mater
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko se posrano osecam da je to neverovatno i to zbog osobe koju nisam ni videla...

stoput sam reko sebi alo seljo nemaš ti kapacitete one umne da ispratiš ni jednu ozbiljnu temu, kamo li tri, kamo li da učestvuješ i daješ konstruktivan jelda doprinos...što se guziš kad neznaš da letiš, pametniji si kad ćutiš, idi lepo tamo kucaj šta radite danas i ćao

Oscilacije po ceo dan![]()
meni ne pada na pamet da otvaram novu temu,covece kad vidim koliko se neki trude da je odrze,pa kao domacini svakog da ispostuju,pa da prokomentarisu svaki post...dzaba ga bilo,toliko posla...najbolje su teme koje zazive same
Али не могу да смислим ништа што делује иоле занимљиво.
Да ли сам напрасно оглупела?

Da!Расположења?
meni ne pada na pamet da otvaram novu temu,covece kad vidim koliko se neki trude da je odrze,pa kao domacini svakog da ispostuju,pa da prokomentarisu svaki post...dzaba ga bilo,toliko posla...najbolje su teme koje zazive same
Tako ću ja sad na svojoj temijednom sam na ljisu otvorio temu na tu temu
mnogo me to nervira kad nekome tema zamre a on onda ukuca neku glupost, bilo šta, najčešće šatro citira nekoga, nekom nešto kao odgovara samo da bi mu tema opet došla na vrh, da se kao i dalje piše po njoj...
ja bi volo da mu uđem u mozak da vim šta on to razmišlja, koji je to um
pa jebbote ako je opalo interesovanje, ako je nezanimljiva više ljudima pusti je da umre i ćao

Tako ću ja sad na svojoj temi![]()

Pa jeste uspela, no uvek može biti još uspešnijaОно са фотографијом? Па успела ти је тема тотално.![]()

Ima a malo i godine stisleИма ли узрока или тек тако?
Ima a malo i godine stisle![]()
jednom sam na ljisu otvorio temu na tu temu
mnogo me to nervira kad nekome tema zamre a on onda ukuca neku glupost, bilo šta, najčešće šatro citira nekoga, nekom nešto kao odgovara samo da bi mu tema opet došla na vrh, da se kao i dalje piše po njoj...
ja bi volo da mu uđem u mozak da vim šta on to razmišlja, koji je to um
pa jebbote ako je opalo interesovanje, ako je nezanimljiva više ljudima pusti je da umre i ćao
Pa jeste uspela, no uvek može biti još uspešnija![]()

Hoćeš da kažeš da sam neka raspikuća, nekućevna i loša domaćica što je ima svuda, samo ne u svojoj kući?pa uspela je,jer je cicak pomislila da je to u stvari njena tema,pa ona izigrava domacicu dok ti landras okolo![]()

Hoćeš da kažeš da sam neka raspikuća, nekućevna i loša domaćica što je ima svuda, samo ne u svojoj kući?![]()