Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E moj ti... meni kukas preventivno, kao da bih ti ja trazila ista, teras mene da se osecam jadno jer je tebi tesko. Ocigledno da ti nije toliko tesko cim imas onoj opajdari da saljes pare...
E moj ti... e meni moje ja... dodje mi da zakukavam na sav glas. Kada te te zene koje se prodaju za sacicu eura iscede,pasces meni na grbacu sa svim tim kompleksima malog kur,ca i slabe erekcije. A ja cu jos morati da glumim da te postujem.
I ja jedino kad bi zaljenja mogla da se resim... mozda bi tad i bila covek. Ovako stalno dizem neku gubu, perem je pa se ona vraca u mulj, a ja Jovo nanovo...

E moj ti... meni kukas preventivno, kao da bih ti ja trazila ista, teras mene da se osecam jadno jer je tebi tesko. Ocigledno da ti nije toliko tesko cim imas onoj opajdari da saljes pare...
E moj ti... e meni moje ja... dodje mi da zakukavam na sav glas. Kada te te zene koje se prodaju za sacicu eura iscede,pasces meni na grbacu sa svim tim kompleksima malog kur,ca i slabe erekcije. A ja cu jos morati da glumim da te postujem.
I ja jedino kad bi zaljenja mogla da se resim... mozda bi tad i bila covek. Ovako stalno dizem neku gubu, perem je pa se ona vraca u mulj, a ja Jovo nanovo...

:cool:

Ima jedna devojka sta radi u rezervacijama, dodje mi da joj kazem aj molim te, idi kuci, odmori doci cu da radim umesto tebe:confused:
Imam i neki pik na nju, inace sve gotivim iz ofisa

ubi ova promena vremena
danima vedro.....danas stizu oblaci
jedva stojim, seta mi zemlja, oborilo mi pritisak samo tako...i uvek tako kad stize oblacno ja jedva stojim, popizdecu
oce neko da me iznervira da mi digne pritisak :lol:

nadji neku zanimaciju u rl i ne brini za zivote forumasa
:think:

ubi ova promena vremena
danima vedro.....danas stizu oblaci
jedva stojim, seta mi zemlja, oborilo mi pritisak samo tako...i uvek tako kad stize oblacno ja jedva stojim, popizdecu
oce neko da me iznervira da mi digne pritisak :lol:
Бтв спирићеш деценију на визу, цимаћеш се у тој субполарној вукоебини на неком бесмисленом факсу и док се окренеш запослићеш се с 5 банки... а време је једини ресурс који се не може надокнадити.
Сад си од беса врућа ко ринглица... кажи кад буде требало опет... могу и да наставим!:hahaha:

:think:

Бтв спирићеш деценију на визу, цимаћеш се у тој субполарној вукоебини на неком бесмисленом факсу и док се окренеш запослићеш се с 5 банки... а време је једини ресурс који се не може надокнадити.
Сад си од беса врућа ко ринглица... кажи кад буде требало опет... могу и да наставим!:hahaha:
da bi me neko iznerviro mora da mi bude bitan, ti to nisi

ja jos nisam ni aplicirala za vizu i pitanje je ocu li a ti mi vec i kanadsku diplomu dade i posao naso u kanadi...lepo od tebe :lol:
Исто али исто!

Већ два дана се осећам као да ми се тло љуља.

uzas
taj prelaz izmedju vedrog u oblacnog me uvek muci, taj jedan dan kad se menja
nervira me ide mi se napolje, bili nesto kratko po kraju i vratili se, ne mogu seta mi zemlja, leskarim i blenem kroz televizor, ne mogu da pratim
jos mi se iskombinovalo sa mecom

ja jos nisam ni aplicirala za vizu i pitanje je ocu li a ti mi vec i kanadsku diplomu dade i posao naso u kanadi...lepo od tebe :lol:

uzas
nervira me ide mi se napolje, bili nesto kratko po kraju i vratili se, ne mogu seta mi zemlja, leskarim i blenem kroz televizor, ne mogu da pratim
Eto vidiš pomoglo je, sad još samo da rodiš tri sina i bićeš Srpkinja za uzor!

Danas sunce, a sutra kiša i vetar
jbg.treba to podneti:evil:

- - - - - - - - - -

uzas
Jel mogu da te nerviram,msm zbog pritisak:manikir:

- - - - - - - - - -

Tupavog li dana, božesačuvaj.:ljuta:

Ništa, baš ništa mi nije išlo od ruke.

Uz sve to, i računar se sam od sebe restartuje.:confused:
Dodje to dodje...i prodje:)

:zcepanje:..eto vidiš,čik sad da meriš
pritisak...a pakovanje ebiga, čas stavljam,čas vadim...treba torbu da
merim na kućnoj vagi a ona nije pouzdana...

bese jedna velika do 20kg za dole i jedna manja kod sebe do 10 po osobi?
osim ako ne doplatis
vama i ne treba vise
pakovanje to bre posebna filozofija, kako prekrsiti sva pravila geometrije :lol:

Zamalo ne pogiboh veceras, bem ti saobracaj i bahate vozace :besna: prodjoh da povredom kolena, lakta i sake, al bez preloma, Bogu hvala, a moglo je biti puno gore. Sreca u nesreci. Znaci neverujem, neki ljudi su za kavez, dzukci:besna::sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back