Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jesi to u sudaru nekom bila? ako jesi nadam se da si otisla na urgentni da to sve dokumentiras : (

Za dlaku sudar, vozac gsp-a je morao da zakoci naglo zbog ktetena koji se isparkirava a da ga zabole da gleda nazad. Uglavnom sa zadnje platforme sam preleetela na prednju, i zatekla se na podu, na lefjima, dva izubijana, koleno jedno mi je odrano krvavo. Nisam isla nigde, samo sam gledala da se docepam kuce.

Za dlaku sudar, vozac gsp-a je morao da zakoci naglo zbog ktetena koji se isparkirava a da ga zabole da gleda nazad. Uglavnom sa zadnje platforme sam preleetela na prednju, i zatekla se na podu, na lefjima, dva izubijana, koleno jedno mi je odrano krvavo. Nisam isla nigde, samo sam gledala da se docepam kuce.

trebalo je da ides i kasnije vidis da ti se to nadoknadi
grad, gsp...njihovo osiguranje, sigurno ima mehanizam za to
jesi kucala kartu? ako jesi idi ujutro u urgentni i fotkaj modrice isto pa vidi kako dalje s tim

trebalo je da ides i kasnije vidis da ti se to nadoknadi
grad, gsp...njihovo osiguranje, sigurno ima mehanizam za to
jesi kucala kartu? ako jesi idi ujutro u urgentni i fotkaj modrice isto pa vidi kako dalje s tim

Nisam kucala :( a tek sad necu. I vozac da se nije tako zaletao u polasku mozda do toga ne bi ni doslo. Ma ko dr od njih naplatio, videcu kako bude sutra. Nije mi bilo muka kad sam ustala pa sam smaztala da nije tako strasno.
Ne mogu dete da budim iz spec.razloga, a i onako kod nas u naselju nema dezurna apoteka.

Nisam kucala :( a tek sad necu. I vozac da se nije tako zaletao u polasku mozda do toga ne bi ni doslo. Ma ko dr od njih naplatio, videcu kako bude sutra. Nije mi bilo muka kad sam ustala pa sam smaztala da nije tako strasno.
Ne mogu dete da budim iz spec.razloga, a i onako kod nas u naselju nema dezurna apoteka.

ako ti nije muka da ti se povraca vjerojatno si ok i nemas potres mozga
al bez obzira trebalo je da odes na urgentni ako si bas pala i udarila se :(

ako ti nije muka da ti se povraca vjerojatno si ok i nemas potres mozga
al bez obzira trebalo je da odes na urgentni ako si bas pala i udarila se :(

Bas sam letela u busu ko iz katapulta uzvacwna samo sam se
Nasla na drugom kraju busa na podu neverovatno cak se ne secam tog dela ni kako sam tu dospela, od siline kocenja me orebacilo, a nisam bas lagana. Sutra cu pisati gde me jos sve boli

Bas sam letela u busu ko iz katapulta uzvacwna samo sam se
Nasla na drugom kraju busa na podu neverovatno cak se ne secam tog dela ni kako sam tu dospela, od siline kocenja me orebacilo, a nisam bas lagana. Sutra cu pisati gde me jos sve boli

Имаш право на обештећење за све што ти се деси у превозу. Да ли се још неко угрувао?

Линију знаш, сећаш ли се возила?

ebala vas novcana nadoknada dal me zezate sad vam je to bitno da ganja gsp za pare
aman zena tresnula dobrano treba u urgentni da ide zdravlje da zbrine a ne pare :roll:
ne verujem sta citam...pare pare pare...ebes zdravlje

ebala vas novcana nadoknada dal me zezate sad vam je to bitno da ganja gsp za pare
aman zena tresnula dobrano treba u urgentni da ide zdravlje da zbrine a ne pare :roll:

Моја мама је пре двадесет година имала сличан случај, напрсла су јој два ребра услед наглог кочења и незгодног пада.

Ни њој није било на памети да тражи одштету али што и не би. Нека плате.

nije pitanje para, al sta da je slomila nesto
to je pitanje
ili da je nedaj boze dobila potres mozga
jel treba sama da financira sve to?
bila je u javnom prijevozu
oni su odgovorni za nju u tom momentu
i sigurno imaju mehanizme kojim te stvari hendlaju

Ma bicu ja dobro, al me sve boli od uboja, proci ce sutra cu ja to komovicom izmasirati valjda pomogne

natopi nesto komovicom, krpicu gazu sta god, i stavi na udarena mesta, drzi barem najmanje sata a i duze, kad se osusi ti natopi ponovo
ja sam tako spasila zglob, nije ni hepatrombin pomogo kad sam istegla, isla i na snimanje srecom bilo ok nije bilo naprslina, ali alkohol jedini izvuko otok

Kako će ona dokazati da je bila u tom autobusu? I da je baš u njemu zaradila te modrice?

pa da je kucala kartu
lijepo bi se vidjelo da je tad tu bila
posto se to sve evidentira kod elektonskih karata
a i kod onih obicnih se to sve uredno znalo
ovako, tesko moze dokazati bilo sta
samo preko svjedoka, al opet...nisi platio kartu
pitanje je imaju li ikakvu obavezu prema tebi
vjerojatno ipak imaju ako se nesto ozbiljno desi

nije pitanje para, al sta da je slomila nesto
to je pitanje
ili da je nedaj boze dobila potres mozga
jel treba sama da financira sve to?
bila je u javnom prijevozu
oni su odgovorni za nju u tom momentu
i sigurno imaju mehanizme kojim te stvari hendlaju

sta da finansira vrago besplatno zdravstvo ima knjizicu, dobice svu negu u urgentnom
jedino ako mislis na neke lekove za bolove
ako ces da se tuzis zbog 200 dinara diklofen tablete su toliko a ti udri slobodno :lol:
drugo je da je zavrsila na intenzivnoj, to bi se procesuiralo svakako

drugo ko sto rece svercuje se, pre ce oni nju da nataknu nego ona njih

- - - - - - - - - -

Моја мама је пре двадесет година имала сличан случај, напрсла су јој два ребра услед наглог кочења и незгодног пада.

Ни њој није било на памети да тражи одштету али што и не би. Нека плате.

sta da plate?
pretpljeni bol strah i patnju? u srbiji? aj da se zezamo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back