smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Hoćeš da kažeš da sam neka raspikuća, nekućevna i loša domaćica što je ima svuda, samo ne u svojoj kući?![]()
tacno,jadna cicak se polomila iznoseci rakijicu i kafu sa ratlukom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoćeš da kažeš da sam neka raspikuća, nekućevna i loša domaćica što je ima svuda, samo ne u svojoj kući?![]()
Немој тако, Бубим да прође!Да ли још некога цепа глава? Мислим да је до овог кретенског отопљења.

Немој тако, Бубим да прође!
Жена и ја смо јутрос, са све баде мантилима преко себе седећи у летњој гарнитури на остакљеној тераси преплављеној сунцем спирили свако по велику шољу кафе жмиркајући и уживајући ко гушТери!

Немој тако, Бубим да прође!
Жена и ја смо јутрос, са све баде мантилима преко себе седећи у летњој гарнитури на остакљеној тераси преплављеној сунцем спирили свако по велику шољу кафе жмиркајући и уживајући ко гушери!
Значи проблем је у деци, не у Б.М.znaci neko jos uvek oblaci te bademantile?mi smo nase stavili u kese pa u spajz.kod nas to nicemu ne sluzi.,kad ustanemo obucemo se,kad se istusiramo,obucemo se ...deca bre ruke brisala u bade mantil umesto u peskir,samo me nervirali
- - - - - - - - - -
takozvani slafrok
jao bre,bas si kvarna,i to malo srece im uskracujesJa obucem po kuci kad mi je zima
- - - - - - - - - -
a i sad zivim sa muskarcima, nema vise setanja iz kupatila u peskiru

Значи проблем је у деци, не у Б.М.

Мора се, сад испијам хајнекен после доручка моче(неки би рекли и прженице) + трапист.Слика достојна опуса Никите Михалкова - живот предреволуционарне аристоктратије.![]()
Реално није ни могуће да је твоја кривица!jao bre,bas si kvarna,i to malo srece im uskracujes
ma to ih otac nije naucio na vreme![]()
Ja isto nosim bade mantil
Je l to vise nije moderno?![]()
Мора се, сад испијам хајнекен после доручка моче(неки би рекли и прженице) + трапист.
- - - - - - - - - -
Реално није ни могуће да је твоја кривица!

jao bre,bas si kvarna,i to malo srece im uskracujes
ma to ih otac nije naucio na vreme![]()
Нама то служи кад идемо на операције.![]()

Sumnjam na dva da su gejevi

pupupu
- - - - - - - - - -
proveri to sa peskiricem posle kupanja,pa nam javi![]()

ide mi se na zurku
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=02&dd=20&nav_id=960331
- - - - - - - - - -
![]()

Pa dodji
Sumnjam na dva da su gejevi

Ma ti i smoki ste samo ljubomornibas to,
dobri domacini se brinu o svojoj...temi
za utehu,
i sam sam (davno) otvorio tako temu,
u jednom danu trideset stranica
...drugi se pobrinuli da tako daleko dogura
![]()

Pa kad sumnjas da je neko gej, a pre si pricala da zezate nekog kolegu da je gej, a nece da prizna.O cemu ti pricas? Kakav lov na vestice i mesanje u seksualni zivot?