- Poruka
- 9.317
da zapadnjaci ne varaju?Kako znam šta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da zapadnjaci ne varaju?Kako znam šta
Ali većina ovde vara
Na zapadu su samo iskreniji
imam otvorenu jednu malko kinky aplikaciju
"Zdravo draga, kako si danas ljubavi moja?"Afiniteti su razni, ali preporučujem higijenske navike.
Osim ukoliko nisi stava da to ostavlja neizbrisiv trag? Onda ti verovatno nije lako naći devicu.
"Zdravo draga, kako si danas ljubavi moja?"
"Evo super muzu, jutros me komsija Zika translacio sat vremena, pa me kolega na poslu trpao u dupe, popodne sam ga malo blajvila Wolt dostavljacu..."
"Bravo sreco, vazno da je tebi lepo i da uzivamo, dodji da te cokim, voli te muz"
To je odnos ljudi koji je tebi prihvatljiv...
Mozda je zena bolesna ili ne voli sex a slazu se dobro.Ne znam sto su se zenili kad ce da idu da se prcaju sa strane....Ceo koncept intimnog, dubokog, duhovnog odnosa sa zenom tu onda vise ne postoji. Sto se ne razvede onda? Ne znam, meni takvi brakovi nisu jasni, eto.
Nisam rekla da ne varaju nego da su iskreniji po pitanju vanbračnih odnosada zapadnjaci ne varaju?
Pa nijeИсто ср’ње само лепше упаковано.
Vidim ja da tebe u stvari zanima taj Kinki deo cele priče,imas tu navela si lika koji je deo kinki komjuniti fet life - a pa se upoznaj sa kinksterimaa Beograda ima ih koliko oces,a medju njima ima nekih rigera pa nek te vežu da visis na karikama sa plafona hahahahahaPa,mislim, znala sam da će tako biti, ali ima li još nekoga ovde ko oseća da je rođen u pogrešnoj zemlji?
Evo o čemu se radi. Ovde gde sam sad u Finskoj imam otvorenu jednu malko kinky aplikaciju i gledam ljude koji me lajkuju, ko su, gledam razne likove i njihove objave. I ono, to je uglavnom on o što kad sam u begeu ne mogu da vidim. Čak i oženjeni svi jasno kažu da su oženjeni, nema tih bezveznih igrica koje me kod nas nerviraju tipa varanje i to... Dosta muških sa intelektualnom facom i biografijom. Mnogo veće preklapanje sa svim što sam ja po karakteru i načinu života.
Šta raditi u tom slučaju a ne seliti se? Pomiriti se sa sudbinom? Kod nas sa svećom tražiti?![]()
Prvo se umuvaj među kinkstere pa onda filozofiraj ....takav je redosled,jer ćeš barem biti u ciljnoj grupi u startuKako mali đokica doživljava te stvari
Možda je nekom bitna intima, da te veže baš neko poseban i niko drugi?
Pa ne možeš tako da gledaš. Kako može biti isto kada neko ima podršku i osećaj prihvaćenosti i ljubavi ili kad je neko nesiguran i oseća se loše jer ga partner zanemaruje ili laže ili ne zna na čemu je, tj u pitanju je neka manipulacija?Исто ср’ње само лепше упаковано.
Prvo se umuvaj među kinkstere pa onda filozofiraj ....takav je redosled,jer ćeš barem biti u ciljnoj grupi u startu
Pa ne možeš tako da gledaš. Kako može biti isto kada neko ima podršku i osećaj prihvaćenosti i ljubavi ili kad je neko nesiguran i oseća se loše jer ga partner zanemaruje ili laže ili ne zna na čemu je, tj u pitanju je neka manipulacija?
Kako psihološki to može biti isto? Nije ni malo.
Pa nije isto. Ako oboma odgovara da ubace treću osobu kako možeš reći da je to isto kao kad neko iza leđa partneru vara, laže, ovaj naravno sumnja, dobija glavobolju, oseća se kao odbačena krpa itdИсто је јер варају и једни и други. И делује ми још горе кад се то маскира некаквим исказом другој страни о својим поступцима.
Ma ok ,ti malo malo spominjes tu subkulturu i taj underground ( barem je na Balkanu) ,ja samo želim da ti pomognem jer zvučiš baš očajno i nesnađeno ,ali ti znaš šta želišOvim pokazuješ da ne razumeš stvari. Postoje mnogi parovi koji se možda i vezuju a nisu nikakvi kinkstetri nego običan bračni par za koji nemaš pojima šta rade u svom domu
Što volim ove anonimne drkače iza kompa koji prozivaju svako žensko, pa i muško, za najmanju iskrenost (usput omaše smisao 29378%) a sami ko zna kakve želje imajuVidim ja da tebe u stvari zanima taj Kinki deo cele priče,imas tu navela si lika koji je deo kinki komjuniti fet life - a pa se upoznaj sa kinksterimaa Beograda ima ih koliko oces,a medju njima ima nekih rigera pa nek te vežu da visis na karikama sa plafona hahahahaha
Mislim da si ograničen ako misliš da zaključujem na odnovu 1 lika. Pregledala sam jedno 50 profila dok sam ovde@Paula
Mozda je i supruga tog lika manipulisana a mozda i ne zna za njegove skrivene želje i izlete...malo mi je glupo da na osnovu jednog lika generalizuješ ....
Ti si Paula toliko dosadna i toliko neuspješno imitiraš ženu da mi dođe da bacim laptop kada pročitam tvoju poruku.Mislim da si ograničen ako misliš da zaključujem na odnovu 1 lika. Pregledala sam jedno 50 profila dok sam ovde
Ti si Paula toliko dosadna i toliko neuspješno imitiraš ženu da mi dođe da bacim laptop kada pročitam tvoju poruku.
Šta ti glumiš? Ne brukaj žene.
Ti si Chat GptOk, nisam žena