Odakle ti takve informacije...pa za vreme Tita se Timočka Krajina ispraznila i sad kućerine zvrje prazne
natalitet je u pitanju,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle ti takve informacije...pa za vreme Tita se Timočka Krajina ispraznila i sad kućerine zvrje prazne

Meni informacije ne trebaju.
Ja sam bio veliki kad je Tito umro, pa sam video svojim ocima.
natalitet je u pitanju,![]()

starci koji su ostali u TK teško da mogu da dignu natalitet![]()

starci koji su ostali u TK teško da mogu da dignu natalitet![]()

Teska srca, za ulazak u EU, odnosno za priznavanje Kosova.....Kosovo je problem koji Srbiji u narednom periodu nece doneti nista dobro a izvinjavam se na sebicnosti, ja zelim da zivim u ekonomski ali i u svakom drugom smislu stabilnijoj zemlji sto moze biti jedino ulaskom u Evropsku Uniju...
Medjutim ako se zaista odreknemo znacajnog de;a svoje teritorije a zatim nas EU ispali, ne znam sta bi bilo...valjda nisu toliki skotovi...![]()

i EU i Kosmet...
Ovo je nesto idealno, Ali na zalost stvarnost je sasvim drugacija, i ako se ne varam, vecina bira da ostane bez Kosova, a ne zeli EU. Moguce da ja nisam shvatio pitanje,ili je ono pogresno postavljeno.
Pitanje je trebalo da glasi:
- uzimajuci realnu situaciju u obzir, da li se
1. odricete Kosova u korist ulaska u EU,
ili se
2. ne odricete kosova na papiru, makar vas to sprecilo da udjete u Eu.
Znaci jedna alternativa je da da udjete u EU, ali time potpisujete da se odricete Kosova, a druga je, ne ulazirte u EU, ali vam ostaje neka nada da cete bilo kada vratiti Kosovo u sastav Srbije.
sad si izmislio toplu vodu.![]()

sad si izmislio toplu vodu.![]()
CEK, CEK...DAJ KONKRETAN LINK ZA OVE RECI STEFANA FILEA?
Ostvarivija je opcija ona ZA EU , nego ona o povratku Kosova ....

Ne ulazim u to iz kojeg razloga nisu hteli da se vrate. Nemoj da zamenjujes teze.Које је ово огавно лицемерје.
Наравно да нису желели да се врате да их тамо убијају Шиптари којима је Броз дао одрешене руке да некажњено чине злочине којих је било небројено у прошлом веку.
Који си ти бедник.
File: Pozabaviti se pitanjem Kosova
17. septembar 2010. | 23:11 | Izvor: B92, Reuters Beograd -- Evropski komesar za proširenje Štefan File je za Rojters izjavio da Srbija ne može da uđe u EU ako se na odgovarajući način ne pozabavi pitanjem Kosova.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=09&dd=17&nav_category=11&nav_id=459530
tu ti se lepo kaze diplomatskim recnikom da bez priznavanja nezavisnosti kosova srbija ne moze postati clan EU

BRISEL, 18. septembra (Tanjug) - Upitnik koji će Evropska komisija uputiti Srbiji pošto od Saveta Evropske unije dobije zeleno svetlo za izradu mišljenja o kandidaturi biće najsličniji onom za Crnu Goru, ali će imati dva poglavlja više od Upitnika upućivanih do sada zemljama pretendentima zbog novih pravila u evropskom bloku.
Хоћеш да кажеш да господин ИНституција све ове године ЛАЖЕ К'О ПАС када говори: И КОСОВО И ЕУ ... или НИКАДА НИ ПО КОЈУ ЦЕНУ НЕЋЕМО ПРИЗНАТИ НЕЗАВИСНОСТ КОСОВе...![]()

Ovde ne vidim nikakav problem.tu ti se lepo kaze diplomatskim recnikom da bez priznavanja nezavisnosti kosova srbija ne moze postati clan EU

Изабрао бих оба али нећемо добити ниједно...
Teska srca, za ulazak u EU, odnosno za priznavanje Kosova.....Kosovo je problem koji Srbiji u narednom periodu nece doneti nista dobro a izvinjavam se na sebicnosti, ja zelim da zivim u ekonomski ali i u svakom drugom smislu stabilnijoj zemlji sto moze biti jedino ulaskom u Evropsku Uniju...
Medjutim ako se zaista odreknemo znacajnog de;a svoje teritorije a zatim nas EU ispali, ne znam sta bi bilo...valjda nisu toliki skotovi...![]()
Prava realnost nastupa kad se smire strasti i ohlade glave. I tada kad splasne euforija oko "nezavisnosti" suocicete se sa istinskom realnoscu. Da nema ulaska u medjunarodne organizacije, da je EU sa svojim standardima svetlosnim godinama udaljena od Kosmeta, da vam zivotni standard od dan u dan postaje sve nizi,da cete morati ciniti kompromise na racun svoje nezavisnosti,da cete sve teze dolaziti do evropske pare i tako redom...Ovo je nesto idealno, Ali na zalost stvarnost je sasvim drugacija, i ako se ne varam, vecina bira da ostane bez Kosova, a ne zeli EU. Moguce da ja nisam shvatio pitanje,ili je ono pogresno postavljeno.
Pitanje je trebalo da glasi:
- uzimajuci realnu situaciju u obzir, da li se
1. odricete Kosova u korist ulaska u EU,
ili se
2. ne odricete kosova na papiru, makar vas to sprecilo da udjete u Eu.
Znaci jedna alternativa je da da udjete u EU, ali time potpisujete da se odricete Kosova, a druga je, ne ulazirte u EU, ali vam ostaje neka nada da cete bilo kada vratiti Kosovo u sastav Srbije.
I to sam dva puta naglasio istu stvar. Zasto? Zato sto je, kako neko rece, nekima lakse uterati u doope nego u glavu.

Samo hladnu...Za toplu treba još istraživanja...![]()