Referendum Kosovo ili EU

• Začetnik teme Začetnik teme Iracc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Na referendumu o Kosovu glasao bih za

• Za ostanak Kosmeta u Srbiji - odustajanje clanstva u EU

• Za priznavanje nezavisnosti Kosova - za clanstvo u EU

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
evo jedna grcka recimo.

usla u EU i sta je dobila ? dobila je da joj je dug porastao za 200 milijardi evra

a ko je njen glavni poverilac i ko uzima kamatu na tih pozajmljenih 200 milijardica?

pa Nemacka naravno...

a glup narod i dalje veruje da je EU projekat napravljen da od sirotinje napravi bogatase

na zalost prica je skroz drugacija

EU je projekat koji su najmocnije zemlje evrope napravile tako da osvoje trzista drugih evropskih drzava bez po muke i profitiraju na njihovim komparativnim slabostima.

evo jedna grcka recimo.

usla u EU i sta je dobila ? dobila je da joj je dug porastao za 200 milijardi evra

a ko je njen glavni poverilac i ko uzima kamatu na tih pozajmljenih 200 milijardica?

pa Nemacka naravno...

a glup narod i dalje veruje da je EU projekat napravljen da od sirotinje napravi bogatase

EU je projekat koji su najmocnije zemlje evrope napravile tako da osvoje trzista drugih evropskih drzava bez po muke i profitiraju na njihovim komparativnim slabostima.
Potpisujem :lol:

meni tesko? pa zasto bi bilo meni tesko kad moje misljenje deli 72% ljudi sa krstarice? :think:

pa vi sto bi ste izdali i prodali srpsku zemlju zarad neke sararepe na dugom stapu ste ovde veoma veoma teska manjina :mrgreen:

cak i ako vam uracunamo tu glasove i siptara i hrvata ;)

e dobro onda izvinjavam se ako je dovoljno sta zelimo a ne sta mozemo, da budes srecan.
ko to mi bi prodao srpsku zemlju?:dontunderstand:
ostajanjem po strani neces ti nista da sacuvas, nego stvaras prostor da ti uzmu jos

Poslednja izmena:
meni tesko? pa zasto bi bilo meni tesko kad moje misljenje deli 72% ljudi sa krstarice? :think:

pa vi sto bi ste izdali i prodali srpsku zemlju zarad neke sararepe na dugom stapu ste ovde veoma veoma teska manjina :mrgreen:

cak i ako vam uracunamo tu glasove i siptara i hrvata ;)

Hm, Tihi, jače od mene, Krsta je Krsta a RL je RL. E sad moj definitivni utisak za stvarni život je da bi dobar deo ljudi samo zgrabio tu šargarepu i to ne ono da se pregovara, nadmudruje pa da šargarepa bude neka ozbiljna nego bi zgrabili bilo šta, daj šta daš, barem nešto.

evo jedna grcka recimo.

pa Nemacka naravno...

Reci mi za ovo boldovano, šta ih sprečava da to i sad urade, šta će se promeniti ulaskom u EU? Ukinuli smo carine i doneli niz zakonskih regulativa vezanih za EU i bez reciprociteta da zaista ne vidim da to ne mogu da urade i sad. Jel se i sad zadužujemo samo tako. Zadužujemo. Dobro, jedino što nemamo evro kao valutu.

Koja dilema .
Vojvodina ce u Evropu a vi gledajte sta ce te.
Dokle mislite da ce Vojvodina biti talac ove budalastine od politike koju vode srbijanci i Vojvodinu vuku na dno zajedno sa sobom.
Gubitnici i ksenofobi.
ne mozete ulje i mleko da obezbedite a pricate o Kosovu.
Nesposobni ali slabi na lovu.
Sve lopov do lopova....

Reci mi za ovo boldovano, šta ih sprečava da to i sad urade, šta će se promeniti ulaskom u EU? Ukinuli smo carine i doneli niz zakonskih regulativa vezanih za EU i bez reciprociteta da zaista ne vidim da to ne mogu da urade i sad. Jel se i sad zadužujemo samo tako. Zadužujemo. Dobro, jedino što nemamo evro kao valutu.

pa naravno da je i sad ocajna situacija kad na vlasti imamo eUropski okupacioni rezim ciji je jedini cilj da Srbiju stavi u sto zavisniji polozaj od eUropske unije. ja ne vidim u tome nista nelogicno

pa naravno da je i sad ocajna situacija kad na vlasti imamo eUropski okupacioni rezim ciji je jedini cilj da Srbiju stavi u sto zavisniji polozaj od eUropske unije. ja ne vidim u tome nista nelogicno
O.K.
Evo mojih pitanja:
Da li je, kako i čime EU iskoristila te mogućnosti?
Ko ima najviše koristi od ekonimske politike Vlade?
Šta bi se dešavalo našim ulaskom u EU sa svime ovim, bilo gore ili bolje, koji je sled događaja?

U kojoj si ti paranoji ?
Borac za slobodu .
Nemacka , Engleska , Francuska....su se odrekli dela suvereniteta a ova mala ,
korumpirana sirotinjska , zaostala zemlja se nesto brine za nezavisnost.
Pa kako se onda ne brines sto je Vojvodina zavisna od ovih lopova .?

Koja dilema .
Vojvodina ce u Evropu a vi gledajte sta ce te.
Dokle mislite da ce Vojvodina biti talac ove budalastine od politike koju vode srbijanci i Vojvodinu vuku na dno zajedno sa sobom.
Gubitnici i ksenofobi.
ne mozete ulje i mleko da obezbedite a pricate o Kosovu.
Nesposobni ali slabi na lovu.
Sve lopov do lopova....

To nije rešenje ja sam za menjanje suštine u Beogradu a nikako za ocepljenje
Mnogo će krvi biti proliveno, i samo preko mene mrtvog će biti moguće da se viori vojvođanska zastava, nijedna druga neće ovde biti sem Srpska..

Teska srca, za ulazak u EU, odnosno za priznavanje Kosova.....Kosovo je problem koji Srbiji u narednom periodu nece doneti nista dobro a izvinjavam se na sebicnosti, ja zelim da zivim u ekonomski ali i u svakom drugom smislu stabilnijoj zemlji sto moze biti jedino ulaskom u Evropsku Uniju...:)
Medjutim ako se zaista odreknemo znacajnog de;a svoje teritorije a zatim nas EU ispali, ne znam sta bi bilo...valjda nisu toliki skotovi...:confused:

Ma kakvi...ne bi oni to. do sada su bas bili fer prema nama, steta bi bilo da pokvare utisak. :-)

Lep post, iskren. ali kao sto si i sama dosla do zakljucka...moze da se desi da nas ispale. a i da nas ne ispale, bicemo mi opet to sto smo...Srbija je Srbija - Nemacka je Nemacka...uvek bilo i bice. A EU je izgleda sarena laza...Doduse, dace nam da disemo, ali uvek na lancu...kratkom.

Ma kakvi...ne bi oni to. do sada su bas bili fer prema nama, steta bi bilo da pokvare utisak. :-)

Lep post, iskren. ali kao sto si i sama dosla do zakljucka...moze da se desi da nas ispale. a i da nas ne ispale, bicemo mi opet to sto smo...Srbija je Srbija - Nemacka je Nemacka...uvek bilo i bice. A EU je izgleda sarena laza...Doduse, dace nam da disemo, ali uvek na lancu...kratkom.

Samo što srbija nikad formalno neće ući u EU, posle će naći Rašku, cigane. Zašto Srbija nije obuhvaćena gasovodom Nabuko, jer NE misle da je prime

Nikolić: Predložio bih referendum
20. septembar 2010. | 19:59 | Izvor: B92 Beograd -- Lider SNS Tomislav Nikolić izjavio je za B92 da ukoliko se Srbiji kao uslov za ulazak u EU postavi priznanje Kosova, bi predložio raspisivanje referenduma.

referendum i poraz antisrpskih domacih izdajnika je sve izvesniji

Nikolić: Predložio bih referendum
20. septembar 2010. | 19:59 | Izvor: B92 Beograd -- Lider SNS Tomislav Nikolić izjavio je za B92 da ukoliko se Srbiji kao uslov za ulazak u EU postavi priznanje Kosova, bi predložio raspisivanje referenduma.

referendum i poraz antisrpskih domacih izdajnika je sve izvesniji

:tick:Referendum je okosnica demokratije, znaci svi koji beze od referenduma su totalitaristi.

Odnosno, ko ne plati na mostu, on ce na cupriji.

Revolucijom.

Poslednja izmena:
:tick:Referendum je okosnica demokratije, znaci svi koji beze od referenduma su totalitaristi.

Odnosno, ko ne plati na mostu, on ce na cupriji.

Revolucijom.

zasto ste svi "vi iz anti evropa"bloka uvereni u uspeh na eventualnom referendumu, pa pogledajte ankete KIm na zacelju liste prioriteta a EU pri vrhu stalno.I kako da se postavi pitanje (hocete li da KIM bude u sastavu Srbije ili ....) a gde su tu Albanci,njih niko ne spominje, sta sa njima, ko mi to racionalno odgovori glasam za njega odmah. Uostalom samo i nastavite sa ovim ,skacete sebi u usta :lol:

Back