baš takoOnda kad Alabanaca na Kosovu bude 20 miliona, a Srba 3 miliona....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baš takoOnda kad Alabanaca na Kosovu bude 20 miliona, a Srba 3 miliona....

Srbija. Ko će koga ako ne svoj svoga.
Pogledaj anketu.
PS
Političko opredeljenje i slični stavovi očigledno nisu pokazatelj razuma.![]()

I opet autogol.znas kako me za bole za anketu
imam svoje misljenje o tome a i vama ce uskoro da dodje iz dupeta u glavu ima vremena
ako ti je kosovo toliko drago pokupi istomisljenike sa foruma pa idite malo do pristine pa nam onda iz prve ruke napisite da li je kosovo srbija![]()
Na žalost dragoshe ima istine u njegovim rečima , ali treba znati da pored rudnika uglja postoji i trenutno najveći prirodni izvor uranijuma u evropi koji nije uopšte iskorišten, to je isto jedan od razloga borbe za kontrolu nad kosovom za zapad .Jeste i lezi na kriptonitu, bilo u filmu Supermen 3,
batali te prazne price,
kako bre niko od vas nije isao da zivi i radi u tom prebogatom rudama Kosovu,
u ono vreme, vec ga non-stop branite sa bezbedne udaljenosti?
Ništa se ti ne brini uskoro će kinezi na novom beogradu da traže autonomiju i nezavisnost koliko ih ima.зато је ту свеж кинески подмладак
чик да видим ко ће онда да нас бомбардује
још населимо јапанце мајсторе аикидоа на косово кад га ослободимо ихаааааааааа...
)))))))))))))))))))))))))))I opet autogol.Pogledaj u anketu nesrećo.
Da ti pomognem, klikni na broj 19 ili 51 u anketi. I onda idi da spavaš. U tišini i svojoj sramoti.

Danas rece Stefan File komesar za prosirenje EU, i da Kosovo i clanstvo EU nisu dva odvojena procesa i da Srbija ne moze u EU bez priznavanja nezavisnosti Kosova.
Smatram da su sada stvari jasne i da treba raspisati referendum na kojem ce gradjani glasati da li su za ocuvanje kosova kao dela srbije ili za priznavanje nezavisnosti kosova kao uslova za clanstvo u EU.
Sta bi ste vi izabrali?
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=09&dd=17&nav_category=11&nav_id=459530

Inače ma koliko da je teška ta odluka , pre ili kasnije srbija će biti naterana da prizna kosovo , ,hteli mi to ili ne , a kada će to biti za pet , deset godina , da li se narodu srbije isplati da se šegači i tera svoj neki inat evropi i ostatku sveta , pa makar koliko da su oni i njihove odluke nepravedne prema srbiji i srbima i narodima koji žive ovde?
Po meni lakše ih je priznati i onda se dovući pre njih u EU , postati član , pa onda sa te pozicije zajebavati i kosovo i albaniju , i blokirati njima pristup EU , tj njih dovoditi pred svršen čin.
Ovako ako ih i mi ne priznamo , priznaće ih ostatak evrope i ući će u uniju pre nas a tada možemo da se oprostimo i od EU i od sna zvanog Kosovo.

da lep plan ali
albanija ce da udje u eu pre nas![]()
Meni liči na to da je prolupao svako ko misli da realno vođenje politike bazira na proročanstvima.u kremanskom prorocanstvu za kosovo pise "Nece da odluci nas - al ce da odluci ko nas"
meni to nesto lici na Ruse da ce da presude ?
a vama?![]()

u kremanskom prorocanstvu za kosovo pise "Nece da odluci nas - al ce da odluci ko nas"
a vama?![]()

Ijaooooooo svaka cast![]()
Stvarno je taj Tesla bio g0vnar, da je Srbiji ostavio svoje ``tajno oruzje`` nebi bilo bombardovanja.
Ipak je Tesla kriv.
u kremanskom prorocanstvu za kosovo pise "Nece da odluci nas - al ce da odluci ko nas"
a vama?![]()
aha, kao sto smo imali Teslino tajno oruzje koje ce da spreci bombardovanje.
sladak si tako kad se hvatas za takve stvari, koliko ti je tesko
![]()

Sigurno da će oni uticati ali ne mogu ni oni biti veći Srbi nego mi, što nažalost u ovom momentu jesu
pa to je zato sto srbi hoce leba bez motike . sto misle da moze da se zivi tako sto neces da radis prozivodis i izvozis nista, nego ces da se nakacis na grbacu evropskoj uniji i da - muzes muzes muzes
e pa nema od toga nista , u to mogu da veruju samo budale
nisu nemacka i francuska napravile EU da bi bilo koga izdrzavale vec da bi kupile pare I ZIVELE OD DRUGIH
to je sustina.
ko je profitirao dosad u EU? samo ove zemlje koje su formirale EU. ostale novopridoslice su sve do jedne - gubitnici
srbija bi bila u EU , odprilike kao rumunija danas verovatno jos i gora...