Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 11.709
Ja sam Hrvat iz Vojvodine, svetski putnik i zivim gde stignem.A ti si iz HR, ok.
Mi nemamo linije do Kosova, pa nas izbace kod Jarinja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam Hrvat iz Vojvodine, svetski putnik i zivim gde stignem.A ti si iz HR, ok.
Mi nemamo linije do Kosova, pa nas izbace kod Jarinja
Ni zapad to nije vidio decenijama...Pa sta se ciganite onda. Ovamo pljuvacina po istima a onda od njih ocekujete novcanu i vojnu pomoc i promenu politike...
I ne vidim niti jedan razlog za okret politike Zapada.
Tramp je recimo PROGLEDAO.. ali, KASNO.. Marko na Kosovo stiže!!! 
I ja sam iz Vojvodine, slabo putujem od kad je poskupelo gorivoJa sam Hrvat iz Vojvodine, svetski putnik i zivim gde stignem.
U moje vreme se često putovalo stopiranjemI ja sam iz Vojvodine, slabo putujem od kad je poskupelo gorivo
Sad su stoperi uglavnom zenskeU moje vreme se često putovalo stopiranjem
?? Nekad bile?? Sada imaš i razne LGBTQ..abvgdđežzijkl......Sad su stoperi uglavnom zenske

Ko pominje ratovanje? Zar ne treba ponistiti briselske, vasingtonske i ohridske sporazume, otpriznati siptarske pasose i ostal dokumenta?Zašto bi MI ZA SADA ratovali za to Kosovo kada je tamo 1,5 miliona potencijalnih i stvarnih neprijatelja Srbije i Srba??? Traži se i čeka ALTERNATIVNO rešenje od prvog koji ti zamišljaš!
Lako meni za razne belosvetske debilne priučene političare! Više me brinu ove šiptarske komšije koje bi i u slućaju bilo kakve reintegracije i dalje, kenjali, burgijali, zahebavali, sabotirali i PODRIVALI sistem.. kao još od 1981-e!!!! Pogotovo bi sada bili i dpbro plaćeni od raznih neprijatelja Srbije..itd....Ko pominje ratovanje? Zar ne treba ponistiti briselske, vasingtonske i ohridske sporazume, otpriznati siptarske pasose i ostal dokumenta?
Poslati u zatvore one koji su to potpisali i omogucili . . . Dalje, ukinuti sorosevo-vuciceve male sengene, kojima se omogucava uvoz siptarskih proizvoda bez carina (unistava domaca proizvodnja) i omogucava slobodna razmjena radne snage i prednost u zaposljavanju stranaca.

Imamo mi vecih stetocina od siptarskih terorista, sada u caciendu.Lako meni za razne belosvetske debilne priučene političare! Više me brinu ove šiptarske komšije koje bi i u slućaju bilo kakve reintegracije i dalje, kenjali, burgijali, zahebavali, sabotirali i PODRIVALI sistem.. kao još od 1981-e!!!! Pogotovo bi sada bili i dpbro plaćeni od raznih neprijatelja Srbije..itd....
Zar nam trebaju još i ŠIPTARSKI šatori pred Skupštinom, ili šta je već.. reko bi Đole Balašević!!!![]()
![]()
Da.. eto vidiš zašto je za sada dobro da su šiptari u svom 'Kosova Republjik' REZERVATU!! Sada do daljnjega mogu tamo da rade šta hoće!!!Imamo mi vecih stetocina od siptarskih terorista, sada u caciendu.