Boris SC

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Nije, svidja mi se, ali nije mi omiljena. Stavila sam jer mi se ucinila kao najpogodniji naziv za nick. :) Koja je tebi omiljena pesma od Sare? Meni "From Sarah With Love", a kad sam bila mladja imala sam neki CD "Bravo Hits" sa "From Zero To Hero", cesto sam slusala. :D
  Samo mislim da sam pogresila sto sam je stavila kao nickname, neki ljudi su mi rekli da misle da pise "Lesbian Girl" :lol:
  Lepa je :) A meni je najvise zao sto nisu upale "I Can't Help It", "Human Nature". "The Lady In My Life"...To su mi neke od omiljenih njegovih, sve tri sam ja predlozila, nijedna nije prosla. :( Al' sta ces, koliko ima pesama, ne mogu sve biti, mada volela bih da je bila bar jedna od manje poznatijih, cisto da vidim kako bi prosla.
  Mislim da vise nemam favorita. Sem BJ naravno. The Cure ispade, Hair... Sad ce The Child In Time... :(
  Dobro si napisao... Za sada... Bojim se da ce ispasti obe sada...
  Boki... Ispade DD :( A jel ostao samo Billie Jean? Ili i Thriller?
  Borise, a jel se secas koja od Duran Duran-a nije prosla iz druge u trecu? Ili ih je i bilo samo 4 iz prve? Ja se ne secam, a nesto me mrzi da trazim... :)
  http://4.***************/-bzSAEvKiuhk/TWrk2ywwQOI/AAAAAAAAAJ0/c-tqvRpzamM/s1600/Happy_Birthday_by_sweetnov86.jpg
  U knjizi ima dosta stvari kojih nema u filmu... mada i obrnuto (pošto je knjiga 100% iz perspektive Katniss, njena naracija... u filmu su dodali sve one scene sa predsednikom i glavnim gejmmejkerom i sl.).... Izbacili su ili izmenili su par događaja i manje važnih likova, mada je generalno verna adaptacija.Naravno, pošto su knjige uvek opširnije, kad bi svaki dijalog i scena bili u filmu on bi trajao bar 4 sata.

  Ja kad sam gledala film, odmah sam morala da znam šta se dešava dalje, pa sam pročitala ne samo tu nego odmah i sledeće dve knjige. :)
  :) Jesi li čitao knjige? Ja sam prvo gledala film, toliko me je zainteresovao da sam odmah našla i pročitala trilogiju (piratski u pdf-u...mada sad imam i štampano izdanje). Mnogo su mi se dopale... nastavak "Catching Fire" izlazi u novembru ove godine, mada su već završili snimanje, pa će možda uskoro da se pojavi neki teaser ili trailer.
  Boris1 nas moderator je odsutan ...Ja sam je prijavila ...Sjutra cu da idem dalje necu se smiriti dok ne zakljucaju onu njenu nazovi temu...
  1259420110_394563.gif
  Pratim ja pomalo ,samo ne glasam ...osim ako se Apokalipto nije vratio na neki volseban nacin ,u konkurenciju :P !

  Pa dobro gde si ti druze :) ?!
  Kako ide turnir ?
  Ja sam se povukao ,za opste dobro a kako se stvari odvijaju ,povlacim se i sa krste lagano ,mnogo je bre sitnih dusa ovda :P !
  hvala, ali ja sam vec neko vreme na ovom forumu, samo u poslednjih godinu dana jako slabo dolazim..
  :)
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top