Referendum u Republici Srpskoj

Da li će građani podržati predsjednika Republike Srpske

• Da

glasova: 12 66,7%
  • Ne

glasova: 6 33,3%

• Ukupno glasova
    18
Kako ne znam?!
Referendum je iskušavanje volje građana, da li vole da ih se krade i dalje ili da Mile&Companu odmore malo dušu od višegodišnje odbrane od duhova.
Eto vidiš da ne znaš. Nema nijednu jedinu presudu, čak ni na državnom sudu da "krade" ali to vas srbomrsce ne sprečava da ovde lažete i pljujete Dodika koji je za vas oličenje Srba. Vi svoju mržnju prema Srbima pokazujete pljujući Dodika.

Eto vidiš da ne znaš. Nema nijednu jedinu presudu, čak ni na državnom sudu da "krade" ali to vas srbomrsce ne sprečava da ovde lažete i pljujete Dodika koji je za vas oličenje Srba. Vi svoju mržnju prema Srbima pokazujete pljujući Dodika.
Ako je Dodik oličenje Srba, kukala nam majka. Takvi nam ne trebaju u Srbiji, imamo Vučića.

25. 10.2025. godine u Republici Srpskoj će se održati referendum na kojem će se građani izjašnjavati o sledećem:

Da li prihvatate odluke neizabranog stranca Kristijana Šmita i presude neustavnog Suda BiH izrečene protiv predsjednika Republike Srpske, kao i odluku CIK-a o oduzimanju mandata predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku?“
https://www.blic.rs/vesti/republika...-narodna-skupstina-usvojila-zakljucke/sq2594z

Narod će reći svoje, referendum nije obavezujući ali daje smjernice o daljim poatupcima a sledeći će biti o nezavisnosti ukoliko se rezultati ovog ne ispoštuju.
Rusija će otvoriti raspravu kao predsjedavajuća GS UN o ovom pitanju.
Referendum treba odrzati zajedno sa izborima za predsednika; glasati protiv Šmita i svih njegovih odluka jer nije nadlezan ni legitiman; a u isto vreme izabrati novog predsednika Republike Srpske.
Dodiku je vreme za penziju.

Dobro! A šta je ovo? Pobegao vam jedan iz SDS-a u SNSD?

Vratio se u svoj štab. Ima njih ubačenih u sve stranke.
Vukan spominjeda je ukazivao na njegove zloupotrebe, te je preletač nanjušio da bi trebao zaštitu od onih koji štite likove kao što je on. Draško je njegov, Selak takođe... ne fali ih!
Bila sam za ljubav prijateljice na nekoj promociji gdje je Selak rekao otvoreno svojim članovima da neće da čuje kritike protiv Mileta, samo one konstruktivne. Koje i kakve bi to bile konstruktivne kritike baš me zanima?!

Back