- Poruka
- 3.078
Za ostanak Kosmeta u Srbiji - odustajanje clanstva u EU.
I'm sure that all Serbian rivals can't dream about better Serbian policy.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ima nas razlicitih,ali pogledaj samo rezultate anketa studenata koliko bi nih SAD da moze otislo u EU , koliko je otislo dosad i posebno za vreme Slobe koga tako cenis.Ukoliko bi na nekom referendumu pobedila (a nema ni malo sanse - po zdravom razumu) ova tvoja tvrdnja odmah bi se ispisao iz drzavljansta Srbije.Можда су резултати права слика стања у Србији...стања које нико никада није заиста проверио?
Можда је народ за ДС паролу "и ЕУ и Косово" више гласао због косова него због ЕУ?
Да те само подсетим, у -Србији никада није спроведено РЕЛЕВАНТНО истраживање о односу према ЕУ, итрсаживање на репрензетативном узорку бираша..........све се сводило на наручена истраживања на малом узорку "случајно" изабраних испитаника-

Za ostanak Kosmeta u Srbiji - odustajanje clanstva u EU.
![]()
što se ti mešaš ne radi se o tebi ...![]()
Који стандард?Pa zar ti zaista mislis da su Srbi tolike budale da ce zrtvovati svoj standard i zivot za Kosovo, na koje nikada nisu ni nogom krocili?
Da li da zrtvuju sebe i porodice za crkvene posede na Kosovu (crkva najvise gura pitanje Kosova, ali ne zbog istorijskih spomenika, vec zbog svojih poseda koji su tamo ostali)??
Da su svi Srbi zaista toliko politicki slepi pa da misle da pitanje Kosova Srbija moze resiti protiv volje velikih sila?
Da za to treba ZRTVOVATI GENERACIJE???
Ja mislim da su oni koji tako misle ipak MANJINA u Srbiji.
I da ce se VECINA uvek opredeliti za ono sto eventualno donosi bolji zivot.
Ваљда има човек право да каже своје мишљење.
Prvo da se reši siva ekonomija u pograničnom području, pa onda da vidimo šta nam je raditi. Kakav odmah referendum?
http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=459484

Baš naprotiv, objektivan je.

Gde je raspisan ovaj referendum?![]()

pretenduje na kosovo i metohiju, ne oni hoće granicu sa toplicom.![]()

Prognoziram da bilo ko da je na vlasti imacemo sve vise i vise duga.
I da cemo sve teze i teze ziveti.
Мора ли 50 % гласача да изађе на гласање ?još je u rukopisu, radna verzija.![]()
Ваљда има човек право да каже своје мишљење.

Који стандард?
А КиМ је пребогато рудама, о резервама угља д аи не говоримо, највеће су у Европи.
А од чега ћемо ми да производимо струју кад за 30 год пресуши Колубара?
"Стручњаци" имају јасан одговор, увозићемо је...
Мора ли 50 % гласача да изађе на гласање ?
Одлучује ли се простом или двотрећинском већином ?
..........

Mislim da je diskriminisan onaj deo glasaca (u koje ja naravno ne spadam), koji ne zele ni EU, ni Kosovo.Gde je raspisan ovaj referendum?![]()

Da, baš Bugari žele da se zahebavaju sa 2 miliona ratobornih Albanaca, od kojih je 70 posto mladje od 35 godina...![]()
Mislim da je diskriminisan onaj deo glasaca (u koje ja naravno ne spadam), koji ne zele ni EU, ni Kosovo.
Nema te opcije u anketi.![]()

Jeste i lezi na kriptonitu, bilo u filmu Supermen 3,
batali te prazne price,
kako bre niko od vas nije isao da zivi i radi u tom prebogatom rudama Kosovu,
u ono vreme, vec ga non-stop brani sa bezbedne udaljenosti?

Jeste i lezi na kriptonitu, bilo u filmu Supermen 3,
batali te prazne price,
kako bre niko od vas nije isao da zivi i radi u tom prebogatom rudama Kosovu,
u ono vreme, vec ga non-stop branite sa bezbedne udaljenosti?