Zelen bor

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Takođe pozdrav, nisam ni ja bio duže vreme na forumu, obaveze i tako to.. Juče i danas sam nešto malo pisao, uglavnom ništa posebno nema zanimljivo, Krstarica ko Krstarica......
  Dogovoreno, ovaj pas se baca u trk, šaljem ugovor za par sati. Super, kreće da se radi. :D
  Jasno, odmah krećem do firme da nahvatam Vanju, za par sati šaljem. Jel to finalna količina, pitam zbog uvoznika kože i boja?
  Ima problem, moram da znam koliko je ukupno serija zbog naručivanja kože. Mora i neki ugovor i avans, prave mi problem iz Mivake, samo klišei, štancne će koštati barem 3 000 evra, već su u procesu izrade.Mivaka nudi garant za avans, rokove i kvalitet proizvoda.
  Potpuno realno ako danas naručim kožu. Nisam se šalio za tri smene. Serija je gotova u roku od mesec dana od početka ako oduzmem dane praznika, znači najkasnije 1. februar ako je reč oo veličini serije o koj smo pričali. Naravno isporuka sukcesivna kako pravim. Ovde je najveći problem sam početak, koža, boje.....
  Moram do firme, e ajde molim te ako ste se dogovorili šibni mi poruku na mob.
  Klišei gotovi u roku od dva dana od trenutka predaje, priprema završena.
  Štancne našao ih više pa će jedni biti brzi, priprema završena.
  Koža i boje stižemo, Italijani nestaju u vidu magle od 20.
  Radnici spremni i na čekanju
  Genijalno!!! Hvala, trčim odmah u organizaciju da bi se sve stiglo. Da li znaš o kojim količinama je reč, pitam zbog naručivanja kože.
  Da se dopunim, njime pokazujem ozbiljnost posla pa hoće da izađe u susret i nabavi uzorke boje jer se nada još nekom poslu. Ono što je dobro je da nema konkurencije, osim mene niko nije lud da nabavlja boje kojih nema kod nas.
  Seže, postoji neverovatna paleta ali u Italiji što pravi mali problem da se nabavi. Treba ili neko da pošalje iz Italije ili da je narudžbina malo veća pa da onaj iz Zrenjanina uveze.
  Onaj najprvi ako bi prihvatio je između ostalog vrlo zgodan jer je uvoznik odmah izašao u susret šta god hoću od repromaterijala.
  Važi, samo sam radoznao :)
  Ma ovde je bilo očajno vreme ali verujem ne kao gore.
  Važi :lol: Čisto ja zauzeo startnu poziciju ako uspe da odmah krenem. Boje i koža iz Italije i što mi je najbitnije od ovoga zavisi kupovina mašina. Uhvatio sam Vanju bez onog tenkreta od direktora da se to uzme, onda mogu da lično garantujem i kvalitet i količinu. Profit na to a živeće se od ovih narudžbina od par stotina komada. Hebeš podizvođače, najgora sorta u mojoj branši, izuzmi Princa i još par čisti otpaci SFRJ industrije.
  Odleži, takođe sam spavao da malopre. Šaljem ti pp sa objašnjnjima, žuta će po difoltu biti kao na držačima, takav je zlatotisk, ono je bila simulacija, hladni otisak pa uno smo lepili nalepnicu koju smo jedino našli u boji starog zlata. Standardni zlatotisk je baš žut.
  Futrola za vina će verovatno biti produžena ta oko 2cm, ovo nisam znao ni ja visina flajki 0.75l se razlikuje, onu što sam poslao je niža, moram da vidim kakve ima Kovačević
  Kakav je utisak? Oko rokovnika i imanika sam se baš potrudio. btw boje su naručene i Italiji da ih smućkaju tačno u bojama klijenta.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top