Razvedena žena / razveden muškarac

Nasilje bilo koje vrste, prevara, alkoholizam i narkomanija, neozbiljnost.
ee, vidi ovako, - po vojvođanskom porodičnom pravu, takav brak - obmana (prevara), bolesti zavisnosti (koje su bile prikrivene) se PONIŠTAVA,.. kao da ga nije ni bilo,..
A, ako su se bolesti kasnije javile i razvile (u braku), onda tu ima udela i partner,..

ee, vidi ovako, - po vojvođanskom porodičnom pravu, takav brak - obmana (prevara), bolesti zavisnosti (koje su bile prikrivene) se PONIŠTAVA,.. kao da ga nije ni bilo,..
A, ako su se bolesti kasnije javile i razvile (u braku), onda tu ima udela i partner,..
Moj ex i njegova porodica su vesto krili da on ima problem koji vuce dugo, bukvalno od kraja srednje
Imao je razne epizode
Kad sam ga ja upoznala
15 godina je vec imao raznih situacija sa njima oni su to zataskavali, ali tada je bio normalan h tom momentu
E knda je dosao do velikih para posle godinu dve i opet mu se osladio njehov stari porok
I ja se nadjoh u jednom finom paklu
Iz kog se jedva iscupah

I ja mislim to za sebe, imam neke svoje principe preko kojih ne plezim, težak sam čovek, ne volim slavlja, veselja i slave i kao takav nisam neka prilika za one žene koje sreću traže.
nećkam se da ovo napišem,.. Ti nisi voleo,... nisi imao pravu ljubav (ali ne da nisi upoznao pravu,.. već nisi bio spreman da se menjaš .,.. )
skrnaviš najjaću emociju,..
hajde napiši kako ti se završila najveća ljubav,.. za kojom i sada iskreno žališ... da li je ta dama danas u nekoj 'srećnoj' vezi ?

Brak koji se raspao je propali brak, nova ljubav je nova šansa za neki bolji i srećniji život. Jeste malo ironično ali mislim da je baš tako kako jeste. :)
Zašto si onda protivnik?
Ali ne verujem u ljubav, Msm ne verujem više da ću naći ženu kojom bi se oženio i koja bi se udala za mene i da nam bude lepo
To što je tebi čudo pripremilo ti to ne znaš. Niko od nas.
upoznao bih razvedenu ženu za dužu vezu,
koja želi da se menja ...
- Molim dame koje su se razvele krivicom partnera da me preskoče.
Upravo tako.

nećkam se da ovo napišem,.. Ti nisi voleo,... nisi imao pravu ljubav (ali ne da nisi upoznao pravu,.. već nisi bio spreman da se menjaš .,.. )
skrnaviš najjaću emociju,..
hajde napiši kako ti se završila najveća ljubav,.. za kojom i sada iskreno žališ... da li je ta dama danas u nekoj 'srećnoj' vezi ?
Mnogo pitaš. Ako te baš zanima svaka moja veza je meni bila lepa. Trudim se da me bivše devojke ne zanimaju.

I onda je najbezbolnije vratiti se u svoju sigurnu ljusturu
robin hood turtle GIF by Disney

Back