stidljiv sam jbgpitaj direktno 20 uzivo na ulici.... jednu ces garant ubosti samo ako si dovoljno kulturan i pomalo zanimljiv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stidljiv sam jbgpitaj direktno 20 uzivo na ulici.... jednu ces garant ubosti samo ako si dovoljno kulturan i pomalo zanimljiv
Nešto mi govori da ovo nije dobra idejaМож’ да узмеш мајицу и одштампаш Јеби ме! #НоХомо Мислим да ће имати довољан учинак.
posle ću ja biti pitan da me iebuЋути бре! Мали ће у ЦЗ-у завршити поред ваших савета.
ne treba da bude najlepša, samo da je usamljeno žensko preko od 30+savet je zlata vredan ako je pametan da me poslusa... i to da pita one koje mu izgledaju najlepse, jer su te uvek najusamljenije.
Tinder je g*vno od aplikacije, leglo scammera i trandžiUzivo samo. Na ti tinderu, instagramima mozes i 100 000 puta prici, nista.
Možeš da zamisliš kakve su te koje će biti sa tobom posle tako postavljenog pitanja...to ti ne treba.Razmišljam da se vodim logikom statistike "pitaj 100, jeda će ti dati" te da pitam oko 1000 žena na instagramu iz okoline za seks. Zanima me da li je "hoćeš li da se j*bemo" adekvatno pitanje?
Ma ne pitaj ni jednu neka pitaju one tebe a I onda ih odbijaj
1.000 zena - 2.000 sisa pa ti sad vidiRazmišljam da se vodim logikom statistike "pitaj 100, jeda će ti dati" te da pitam oko 1000 žena na instagramu iz okoline za seks. Zanima me da li je "hoćeš li da se j*bemo" adekvatno pitanje?
ko pita ne skiDako pita ne skita![]()
Neće sve pristati. Ja računam da će pristati jedno 10-20 u vrh glave. Navataću 20-40 sisa na kraju krajeva, i to je neki uspeh1.000 zena - 2.000 sisa pa ti sad vidi![]()
Tvoja tema me asocira na onaj hotel 1000 ružaZanima me da li je "hoćeš li da se j*bemo" adekvatno pitanje?
Kapiram ja tvoju logiku...ti bi da pitaš njih 1000, da bi ti onda dale njih 10.Razmišljam da se vodim logikom statistike "pitaj 100, jeda će ti dati" te da pitam oko 1000 žena na instagramu iz okoline za seks. Zanima me da li je "hoćeš li da se j*bemo" adekvatno pitanje?
Na šta aludiraš?Tvoja tema me asocira na onaj hotel 1000 ruža
za mlade bračne parove ispod avale![]()
Proveo sam mladost u kladionici, nisam ubo ništa. Možda ti tako funkcionišeš, ali na sreću nisu sve žene iste.Kapiram ja tvoju logiku...ti bi da pitaš njih 1000, da bi ti onda dale njih 10.
Very nasty,... by the way, to tako ne funkcioniše u real-i.
I'am very, very sorry.
Kad su žene u pitanju, iluzorno je voditi se bilo kakvom "logikom".
Probaj bolje da uplatiš ticket.![]()
Good luck, onda!Proveo sam mladost u kladionici, nisam ubo ništa. Možda ti tako funkcionišeš, ali na sreću nisu sve žene iste.
Hvala. I od tih hiljadu jednu da ubodem je uspehGood luck, onda!
Samo sam dala svoje mišljenje, dok ti ideš na Zakon verovatnoće.
Hvala. I od tih hiljadu jednu da ubodem je uspeh
Ni na šta isto kao i tiNa šta aludiraš?
Ne na istagramu i tim sranjima, pita se isključivo uživo.Razmišljam da se vodim logikom statistike "pitaj 100, jeda će ti dati" te da pitam oko 1000 žena na instagramu iz okoline za seks. Zanima me da li je "hoćeš li da se j*bemo" adekvatno pitanje?