Мушкарци у женским канџама "френд" зоне

fanstebre

Poznat
Poruka
9.154
Рецимо дешавају се ситуације где жене знају да оговарају неког свог пријатеља или колегу по систему да преиспитују његову сексуалност, а друже се са њим дуго. Зашто то раде ? Па као чудно им је што их никад није погледао као жене, пошто као оне то осете, и што баш никад не коментарише друге жене на тај начин, а сви остали јесу па зато сумњају да можда није хетеро јер искаче из тог обрасца на који су оне навикле, плус ако је дуго сам и нема девојку то је онда тек етикетирање на нивоу. А са друге стране да покушаш да пређеш ту линију пријатељства са њима одмах би било превртање очију и био би одбачен, оговаран итд. То сам видео неколико пута и просто не могу да докучим о чему се ту ради.

Nikad nisam imao frendly zone sa zenskom a da nije dogovor uzdrzavanja...tj zakljucak bi ali ne bi valjalo...pa ajde da budemo drugari....samo sto sam ja maher, pa svakoj zeni i kazem , tretiraj me uvek kao muskarca, cak i kad se dogovorimo da necemo da se diramo...jer je zdravije a i ja to jesam, i onda ce i nas odnos biti prirodniji, frendly zona je tu zato sto smo tako odlucili a ne zato sto sam uskopljen ili ona ....Tada se nivoi seksualne komunikacije pokazuju slobodno , samo sto nisu usmereni prema nama..

Back