Gde ti je entuzijazam...Ko zna da li isplaćuju plate onda![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ti je entuzijazam...Ko zna da li isplaćuju plate onda![]()
Awuuw aw aw RrrrrrrrrrRRako zagalamis
Kakve plate vidiš da vrbuje napaljene po cirkusu pa budeš hrana.Ko zna da li isplaćuju plate onda![]()
Samo oštro!ako zagalamis
da te vidimo sadSamo oštro!![]()
Kakav Car...Novi Sad, Sankt Peterburg
do ore koji mesec
Ko nije slab na Ruskinje...Pun grad Rusa, a ja slab na njih
samo tupave kokoske vole da tresne rukom o stoEto teme, ja sma uvek bio za tu neku ravnopravnost, al siguran sam da smo svi svedočili ovome. I da žene koriste druge metode da isteraju mak na konac.
Misljenja?
Sto, greota stola?samo tupave kokoske vole da tresne rukom o sto
Papiruse , izmedju nase i Ruskinje , ne dvoimim se. Ima Ruskinja svakakvih, sta sam ja sve od Ruskinja cuo, jedna gupa ludaca prebile lika vezala ga na plazi negde na Crnom Moru i silovaleMomci, polako sa ruskinjama. Bilo ih je i pre ovog rata u ukrajini. Znam 3 slučaja gde su ruskinje otišle i odvele sa sobom dete. A isto su im tako cvrkutale na jastuku. Treba oženiti ženu koja je u okviru naših granica, baš zbog dece.
Što se tiče teme, razumem ravnopravnost jer je svakoj strani teško na svoj način. Čak mislim da je teže ženama..
E i da papiruse, zenstvenije su mnogo, i to ne mislim na ponasanje samo, bec i na izgled, bar 20% nasih bi prole ko trandze tamo. Nase imaju te muskobanjaste face cesto i visoke su. Bez uvrede bilo komeMomci, polako sa ruskinjama. Bilo ih je i pre ovog rata u ukrajini. Znam 3 slučaja gde su ruskinje otišle i odvele sa sobom dete. A isto su im tako cvrkutale na jastuku. Treba oženiti ženu koja je u okviru naših granica, baš zbog dece.
Što se tiče teme, razumem ravnopravnost jer je svakoj strani teško na svoj način. Čak mislim da je teže ženama..
Papiruse , izmedju nase i Ruskinje , ne dvoimim se. Ima Ruskinja svakakvih, sta sam ja sve od Ruskinja cuo, jedna gupa ludaca prebile lika vezala ga na plazi negde na Crnom Moru i silovalevelika zemlja, al su u svakom pogledu naspram nasih pojam. Nadji mi jednu prednost nasih zena u metalitetu? Prosek.
Jedono sto govorimo isti jezik po meni.
Cak su i bolje majke
Ne znam, ne bih bio siguran u njih. Ipak smo drugi mentalitet. Hoću reći, oprezE i da papiruse, zenstvenije su mnogo, i to ne mislim na ponasanje samo, bec i na izgled, bar 20% nasih bi prole ko trandze tamo. Nase imaju te muskobanjaste face cesto i visoke su. Bez uvrede bilo kome
Papiruse , izmedju nase i Ruskinje , ne dvoimim se. Ima Ruskinja svakakvih, sta sam ja sve od Ruskinja cuo, jedna gupa ludaca prebile lika vezala ga na plazi negde na Crnom Moru i silovalevelika zemlja, al su u svakom pogledu naspram nasih pojam. Nadji mi jednu prednost nasih zena u metalitetu? Prosek.
Jedono sto govorimo isti jezik po meni.
Cak su i bolje majke
Izneverovala sam najiskrenije. Toliko gluposti po cm2 odavno nisam videla. I toliko generalizacije takođe.E i da papiruse, zenstvenije su mnogo, i to ne mislim na ponasanje samo, bec i na izgled, bar 20% nasih bi prole ko trandze tamo. Nase imaju te muskobanjaste face cesto i visoke su. Bez uvrede bilo kome
Oko generalizacije se mogu sloziti, a sta cu u Srbiji krivi moje roditelje, da sam se ja pitao ne bi me videlaIzneverovala sam najiskrenije. Toliko gluposti po cm2 odavno nisam videla. I toliko generalizacije takođe.
Ali na stranu osećanja, šta ćeš ti u Srbiji, pakuj se i kreći, znaš šta tražiš.
Rekoh, osećanja na stranu. Cenim da ako možeš tako da pišeš, sigurno možeš tako i da čitaš.al sto toliko otresito?