Lovac Luka ulovio vuka
Ističe se
- Poruka
- 2.888
Eto teme, ja sma uvek bio za tu neku ravnopravnost, al siguran sam da smo svi svedočili ovome. I da žene koriste druge metode da isteraju mak na konac.
Misljenja?
Misljenja?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisi se udala za terminatora i Silvestera Stalonea ko jos ima oara na ovu krizuHoće da galame a ne mogu da zarade za porodicu i odbrane kuću od robijaša. Ne ide
Pa nisi se udala za terminatora i Silvestera Stalonea ko jos ima oara na ovu krizu
Ti si šinaOnda tišina
Bio sam 1,5 dana sa Ruskinjom i ni jednom se nismo posvadjali, nase zene nisu merilo. Nase zene sh izmedju vruciglavih juznjakinja i slovenakih zena.žene su u pravo i kada nisu
JesteEto teme, ja sma uvek bio za tu neku ravnopravnost, al siguran sam da smo svi svedočili ovome. I da žene koriste druge metode da isteraju mak na konac.
Misljenja?
pitas nas u sustini muskarac da bije a zena da cuti?Eto teme, ja sma uvek bio za tu neku ravnopravnost, al siguran sam da smo svi svedočili ovome. I da žene koriste druge metode da isteraju mak na konac.
Misljenja?
Nadam se da si bar ti sam sebe razumio u ovom postuBio sam 1,5 dana sa Ruskinjom i ni jednom se nismo posvadjali, nase zene nisu merilo. Nase zene sh izmedju vruciglavih juznjakinja i slovenakih zena.
Daci ti primer :
Odrastao u Novom Sadu, u sroskim kucama uvek galama, histerija, ego roditelja , to vatreno iracionalno, kod Madjara swdi dete da porazgovaramo pogresio si sad cemo ti obajsniti da ne ponovis istu gresku, mirnim tonom
Ja iz prvog razumeo, nije do autoraNadam se da si bar ti sam sebe razumio u ovom postu
Ja čitala 12 x-ne kontam.
Sta je ovo, godinu ipo ili dan ipo?Bio sam 1,5 dana sa Ruskinjom
Prosvijetli me. AnalizirajJa iz prvog razumeo, nije do autora
..Ide nam gramatika, ali lirika slabo?
Znala sam da foliraš da si nepismenJa iz prvog razumeo, nije do autora
..Ide nam gramatika, ali lirika slabo?
Nemam vremenaProsvijetli me. Analiziraj
Hvala!
Zato što ni ti nisi shvatioNemam vremena
Pročitaj ponovo
Zato što ni ti nisi shvatio
Aham, i ja radim u tvornici ljepila, kolege su mi patuljci, umjesto niz merdevine spuštamo se niz dugu.
Jesam...
Čudno i ja, možda radimo u istoj fabrici?Aham, i ja radim u tvornici ljepila, kolege su mi patuljci, umjesto niz merdevine spuštamo se niz dugu.
Ja sam maslačakČudno i ja, možda radimo u istoj fabrici?
Novi Sad, Sankt PeterburgSta je ovo, godinu ipo ili dan ipo?
Odakle ti Ruskinja?
Kad je to bilo?
Gde je bilo?
KrastavacJa sam maslačak
A ti?