Mogla bih i ja sa vama.Možeee
Uvek sam hteo da budem cirkuska maskota.
Kad krećemo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogla bih i ja sa vama.Možeee
Uvek sam hteo da budem cirkuska maskota.
Kad krećemo?
definitivno istina, nase zene su razmazene one te gledaju ko Bogaz sto ne znaci da nemaju svoje ja, ak si ti Musko sa velikim M.Srpkinje su totalno passe otkad su se pojavile ruskinje i ukrajinke. Kaže jedna meni, ne znaš šta propuštaš u životu.
Nema svađe, nije tako učena kod kuće!
Čekaj nisam još stigao ni do telohranitelja Pa onda ide telohranitelj s povlasticama.Mogla bih i ja sa vama.
eto obicna ti nalepis bradu bides bradata zena u cirkusu, ja skinem majicu budem Apolon, on hrani tigrive xD svi srecni i placeniMogla bih i ja sa vama.
Htela sam da se nadovezem ali ja ovo nista ne razumem.Čekaj nisam još stigao ni do telohranitelja Pa onda ide telohranitelj s povlasticama.
Ovo je telohranitelj s povlasticama i pipi duga čarapa.
Ja bih ipak da budem Kasandraeto obicna ti nalepis bradu bides bradata zena u cirkusu, ja skinem majicu budem Apolon, on hrani tigrive xD svi srecni i placeni
Mada, ako dobro placaju...eto obicna ti nalepis bradu bides bradata zena u cirkusu, ja skinem majicu budem Apolon, on hrani tigrive xD svi srecni i placeni
a uceni IgnacioJa bih ipak da budem Kasandra
Mada, Randu mi je vise u duhu teme.a uceni Ignacio
Ima dosta nerazumevanja to i jeste problemHtela sam da se nadovezem ali ja ovo nista ne razumem.
Mozda jedino momenat "sa povlasticama", to je zazvucalo bezobrazno.
Podvikni, nek' ide zivot.Ima dosta nerazumevanja to i jeste problem
ko je Randu? da oredjeno na EsmeralduMada, Randu mi je vise u duhu teme.
Ne smem, strpaće me u kavez s životinjamaPodvikni, nek' ide zivot.
podvikni bre, budi nmuskoNe smem, strpaće me u kavez s životinjama
Jedva sam se izborio za humani tretman
Bacite ga lavovima.Ne smem, strpaće me u kavez s životinjama
Jedva sam se izborio za humani tretman
podvikni bre, budi nmusko
nismo gladniBacite ga lavovima.
Srpkinje ne moraju da lepe bradueto obicna ti nalepis bradu bides bradata zena u cirkusu, ja skinem majicu budem Apolon, on hrani tigrive xD svi srecni i placeni
Nešto je ljutnije da se hvalim al kako je leo ovaj lav na mojoj orofilnoj orosto da oozelis da pobegnes i od mene i od njega i od profila i od svega
nije ga na hrabila cerka d cirkusaNešto je ljut
ko onaj vic zasto Crbogorci nose brade?Srpkinje ne moraju da lepe bradu
Ko zna da li isplaćuju plate ondanije ga na hrabila cerka d cirkusa
ako zagalamisKo zna da li isplaćuju plate onda