Idi u Grcku ili gdje god oces. Zasto bi isao u Hrvatsku da moras da pazis sta pricas, sta slusas i pretvaras se da si neki jugosloven(btw oni mrze i jugoslovene)Lako je vama Crnogorcima kada imate more, mi Srbi nemamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi u Grcku ili gdje god oces. Zasto bi isao u Hrvatsku da moras da pazis sta pricas, sta slusas i pretvaras se da si neki jugosloven(btw oni mrze i jugoslovene)Lako je vama Crnogorcima kada imate more, mi Srbi nemamo.
Jesvala. Di ćeš medj Srbe i to još pokatoličenePored tol'ko kulturnih zemalja poput Grčke,Italije,Španije ić u Hrvatsku je van pameti.
Pa ne znam, iz Hrvatske imam samo pozitivna iskustva.
Da nije tako ne bih svake godine provodio tamo po par nedelja, vodio decu i provodio se sa prijateljima.
A lično ne poznajem nikoga kome je bilo ko oštetio auto tamo.
Kako to objasniti
Ja sam čitao da je Jovan Dučić bio psihički poremećena osoba, a ne profinjena pjesnička dušica.Ne volim kad se kaže "Svi Hrvati ovo, svi Hrvati ono..." mrze, vole, svejedno... Ipak sam humanista i demokrata.
Ali nešto su uradili, poručili, da navedu jednu osetljivu dušu, jednu prefinjenu pesničku dušu, kakav je bio Jovan Dučić, da napiše "Sinu tisućljetne kulture". O tome bi na prvom mestu trebalo da razmisle oni, sinovi tisućljetne kulture.
Zašto ne koristiš one grenlandske ?Ja sam sa BG tablicama i pre toga stranim prospartao od Prevlake do Umaga i nista se dramaticno nije desilo. Cesto bi ljudi prisli da pitaju sta ima novo u Beogradu i spominjali kako su ga cesto posecivali ili ga i dalje posecuju i da je sjajan grad.
E sad si ga pretjerao. Tako se otkriju lažovi.Problem je što je tih budala tamo mnogo
I svake godina gomila Srba koja ide tamo zabžvešimsa velikom štetom
Niste tako pričali za vrijeme Juge. Što tada niste izbjegavali hrvatsku obalu?Pored tol'ko kulturnih zemalja poput Grčke,Italije,Španije ić u Hrvatsku je van pameti.
Zato što je bila jedna država.Niste tako pričali za vrijeme Juge. Što tada niste izbjegavali hrvatsku obalu?![]()
A kao svi prijave napade na njih i štete na automobilima ?E sad si ga pretjerao. Tako se otkriju lažovi.![]()
Nema nikakvog bratstva i jedinstva, već samo neminovna činjenica da je Hrvatska postala turistička supersila i da ljudi tamo dobro rade taj posao.Jeste, bas ga vole, silje ga na najprostiji srpski. Ajde vise dosta toga laznog bratstva i jedinstva jeste li normalni , vidjeces sad tompsonov koncert, ne gubite se u laznoj ljubavi sa hrvatima.
Imaš svoje more? Pa to je pravi kompleks.Ne kompleksiraj se. Imam svoje more![]()
Pijes li terapiju redovno, Srbine?
Crvene njuške. Sve će to srediti Veliki Blek Stena.
Imaš svoje more? Pa to je pravi kompleks.![]()
Niste Niprije.Lako je vama Crnogorcima kada imate more, mi Srbi nemamo.
Btw, Jugoslaveni postoje jednako kao što postoje vile i jednorozi.Idi u Grcku ili gdje god oces. Zasto bi isao u Hrvatsku da moras da pazis sta pricas, sta slusas i pretvaras se da si neki jugosloven(btw oni mrze i jugoslovene)
Jeste, bas ga vole, silje ga na najprostiji srpski. Ajde vise dosta toga laznog bratstva i jedinstva jeste li normalni , vidjeces sad tompsonov koncert, ne gubite se u laznoj ljubavi sa hrvatima.
Ја сам поставио коментар који је обрисан, јер констатовати чињеницу да особе које иду у Хрватску где су убијали Србе зверски треба да се запитају.Zato ne treba ić tamo.
Ma, je slažem se. Izgleda mnogo kulturnije, naprednije i intelektualnije kada popravoslavljeni otpad od Hrvata, Šeki, pali hrvatsku zastavu iz čiste mržnje na svoje pretke i svoje konvertitstvo.
To je normalno. Svatko želi biti u društvu veće face od sebe. Tako i Srbi.Ma drug gora od mrznje je ova lazna ljubav nekih srba koji zele nesto na silu, ustvari zele na silu da ih hrvati vole.
evo i mile pita sto se neki njima uvlace u dupe?
Ја сам поставио коментар који је обрисан, јер констатовати чињеницу да особе које иду у Хрватску где су убијали Србе зверски треба да се запитају.
Ићи у Хрватску и бити Србин, је исто ко бити Јевреј и летовати близу Аушвица.
Pa sta ces tamo na moru? Ako ti je, nema ni rado ni nerado da prihvatas.Tako je i bilo i ako ja nisam imao nikakvu želju da idem tamo . Nerado prihvatih.