Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.340
Pored tol'ko kulturnih zemalja poput Grčke,Italije,Španije ić u Hrvatsku je van pameti.Upravo ovo. Ne bih isao tamo nikad na ljetovanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pored tol'ko kulturnih zemalja poput Grčke,Italije,Španije ić u Hrvatsku je van pameti.Upravo ovo. Ne bih isao tamo nikad na ljetovanje.
Dobro za ovo si u pravu, kenjaju i oni da im stalno nesto smeta - ako ne mogu da peku prase na plazi ili ako moraju da potrose vise od 150 eura na ljetovanju.Njima ne valja ni u "srpskoj Sparti." Milo pade, a more, cene i usluga opet nije potaman.![]()
Ja mu ne vjerujen od kada je širio paniku da javimo poznanicima da bježe iz Kijeva jer se obruč zatvara.Realno, nekom drugom bih poverovao, al' ovom više ne verujem ni kad kaže da sija sunce u podne. Izađem iz kuće da proverim.
Postujmo dobre fore.Tihi, da ste došli na tenku, ništa od ovoga se ne bi dogodilo.
- Svi bi se uplašili i razbježali
- Tenk nema šoferšajbu
Ti crveni hrvatu da cutis, ti si avetinja kakve nemaTreba da postoji test za svakog Srbina koji kuka o mržnji - ,,Da li vi negirate bilo koju naciju u suśedstvu? - Ako da onda zasluzena je mrznja prema tebi!"
Upravo ih pravdas i jedes govna.I dan danas kola sa zagrebackim kolima znaju da zavrse u moru ili samo budu ostecena, zatim imamo rivalitet u trouglu Zadar-Sibenik-Split. Dalmatinci su vatrene prirode, bez namere da ih pravdam.
Kolegici Slovenki u Zagrebu izgrebali auto.influencer i youtuber Justus Reid doživio je neugodnost u Zagrebu nakon što je u grad došao sa srpskim tablicama.
Naime, netko mu je skinuo registarske oznake i izgrebao automobil ključevima.
"Osobi koja mi je ukrala tablicu i ključem izgrebala auto, tijekom noći, poručujem jedno... Upozorili su me na ljude poput tebe - rekli su mi 'ako voziš auto s beogradskim tablicama u Zagrebu, netko će ti oštetiti auto, izgrebat će ti boju, razbit će ti prozore', ali ja im nisam vjerovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga. Uvijek se trudim promovirati zajedništvo između zemalja na Balkanu. I Srbija i Hrvatska su bile dobre prema meni i onda si došao ti...", rekao je Amerikanac.
"Misliš da time što si naštetio svom susjedu pokazuješ koliki si rodoljub? Ne, ti ne predstavljaš Hrvatsku, a sad umjesto što si napravio štetu jednom Srbinu ili Srbiji, to si uradio Amerikancu, koji je imao poštovanja prema tvojoj zemlji i treba te biti sram. Yugo će biti van akcije na neko vrijeme...", dodao je razočarano. "Očekivao sam bolje", zaključio je.
https://bljesak.info/auto-moto/flas...ostecen-automobil-zbog-srpskih-tablica/436210
Ove stvari su redovna pojava tamo
A dje to ides zivota ti? Kakva pozitivna iskustva? Vjerovatno pricas kruh, dupin... ae bre vise mi pun racku ovog bratstva i jedinstva. Svrati tamo na Thompsonov koncert kad si vec na ljetovanjeNe znam, svake godine idem više puta i to sa BG tablicama, i imam samo pozitivna iskustva.
I ne samo ja, mnogo ljudi oko mene.
Aleksije...Jovan Dučić, jel' to onaj divni i krasni čovjek koji je rekao da sve što vrijedi među Srbima nalazi se u krugu od 100 km oko Durmitora. Čisto da te pitam o tvom položaju u odnosu na..krug.Ne volim kad se kaže "Svi Hrvati ovo, svi Hrvati ono..." mrze, vole, svejedno... Ipak sam humanista i demokrata.
Ali nešto su uradili, poručili, da navedu jednu osetljivu dušu, jednu prefinjenu pesničku dušu, kakav je bio Jovan Dučić, da napiše "Sinu tisućljetne kulture". O tome bi na prvom mestu trebalo da razmisle oni, sinovi tisućljetne kulture.
Vidjeli su da si drugosrbijanac onaj sa dna kace.Meni skinuli felne na Novom Beogradu i jednom-dvaput izgrebali vrata, steta minimum 500-600 evrica. Mora da su Hrvati.![]()
Vole pojedini Srbi da se posipaju pepelom, da pravdaju hrvate i da kenjaju i mrze sebe sto su Srbi.Čitam komentare i vidim da mahom svi brane Hrvate, ali ne pročitah ni jedan gde se osuđuje lomljenje šoferšajbne samo zato što su srpske tablice.
Znači...ti to činiš samo...poznatim ljudima.Brate moj nisam Hrvat da bi nepoznatim ljudima činio zlo?
Nije bitno kažu li leba, nego kako kažu. Ako iz tona vidiš da se preseravaju, dobit će kitom po čelu, ali ako to kažu normalno, opušteno i vidi se da nije provokacija, onda je sasvim nebitno kažu li kruha ili leba.Batine u Hrvatskoj dobijaju oni koji provociraju, troprstaše, ćJEriličare , imaju četničke simbole na sebi, kažu leba umesto kruh* i slično.
* Hrvati opravdano to doživljavaju kao velikosrpsko zapi*avanje teritorija, zato su i osetljivi na to "leba"
Pa ne znam, iz Hrvatske imam samo pozitivna iskustva.Problem je što je tih budala tamo mnogo
I svake godina gomila Srba koja ide tamo zabžvešimsa velikom štetom
Joj, baš ćeš nam nedostajati. Ništa neće biti isto bez tebe.Upravo ovo. Ne bih isao tamo nikad na ljetovanje.
Ti crveni hrvatu da cutis, ti si avetinja kakve nema
Pijes li terapiju redovno, Srbine?Ok znaci mrznju si zasluzio!![]()
Sad u maju sam išao u Šibenik i Vodice, Kornati. Inače često sam i u Splitu, Zadru, Rijeci, Rovinju, Zagrebu...A dje to ides zivota ti? Kakva pozitivna iskustva? Vjerovatno pricas kruh, dupin... ae bre vise mi pun racku ovog bratstva i jedinstva. Svrati tamo na Thompsonov koncert kad si vec na ljetovanje
Ne kompleksiraj se. Imam svoje moreJoj, baš ćeš nam nedostajati. Ništa neće biti isto bez tebe.![]()
Na moru sam u Boki sa još dve porodice mojih prijatelja.
Predložih pre neki dan prijateljima da prošeta do Trebinja, da odemo tamo do manastira Tvrdoš, na ručak u neki restoran na reci i prošeetamo centrom grada.
Predlog je bio usvojen s tim što jedan od prijatelja je eksplicitno zahtevao da pre toga odemo u Cavtat da malo provedemo vreme tamo pa da tek onda odemo u Trebinje.
Tako je i bilo i ako ja nisam imao nikakvu želju da idem tamo . Nerado prihvatih.
Parkirali smo se na javnom parkingu do mora, u centru Cavtat, prošetali malo , popili piće i kad smo se vratili da nastavimo put dalje imali smo šta da vidimo. Prijatelja je na autu sačekala polomljena šoferšajbna.
Znači 20 godina od mog poslednjeg odlaska tamo, ispada da se ništa nije promenilo tamo i da
je i dalje prisutna ogromna mržnja prema Srbima.
Kad god Srbin ode tamo, da se opusti, odmori, rizikuje veliku materijalnu štetu ili nešto gore jer Hrvati i dalje patološki mrze sve Srbe.
Inače dosta vremena provodim na Kopaoniku koji je jedno od najvećih turističkih centara Srbije, ima dosta turista stranaca pa i iz Hrvatske. Nikada nisam čuo da je nekom napravljena bilo kakva šteta - da mu je slomljena šoferšajbna, isečene sve četiri gume, izgrebao auto - što se Srbima u endehaziji redovno dešava.
Zašto po vama Hrvati i dalje ovoliko patološki mrze Srbe?
Autorska tema.
Jednostavno je objasniti. @Тихи izmišlja, kao što sam već prije rekao, jer da se to stvarno desilo on bi to slikao, zvali bi policiju, morao bi biti zapisnik. Ali ništa od toga...Pa ne znam, iz Hrvatske imam samo pozitivna iskustva.
Da nije tako ne bih svake godine provodio tamo po par nedelja, vodio decu i provodio se sa prijateljima.
A lično ne poznajem nikoga kome je bilo ko oštetio auto tamo.
Kako to objasniti
Ih! Kao da malo Srba potajice uživa u slušanju Thompsonovih pjesama.kada citam neke forumase kako glume advokate hrvatima koji su ustase deklarisane vidim da bi voljeli da prime hrvatsku kitu u pedu i ako bi moglo ljetovanje besplatno pa ce dati guzice i mozda da svrate na tompsonov koncert
znas ti kuraac moj
Jeste, bas ga vole, silje ga na najprostiji srpski. Ajde vise dosta toga laznog bratstva i jedinstva jeste li normalni , vidjeces sad tompsonov koncert, ne gubite se u laznoj ljubavi sa hrvatima.Sad u maju sam išao u Šibenik i Vodice, Kornati. Inače često sam i u Splitu, Zadru, Rijeci, Rovinju, Zagrebu...
A pričam onaj najprostiji srpski koji Dalmatinci baš vole.
Moguće je da laže, ali ne isključivo iz mržnje prema Hrvatima, nego zato što je na platnoj listi pa mora odraditi normu. Ja bih obavezno fotografirao da mi se takvo što dogodi u Srbiji, a onda bih ovdje nemilice prcao s tim fotkama, dan-noć.Jednostavno je objasniti. @Тихи izmišlja, kao što sam već prije rekao, jer da se to stvarno desilo on bi to slikao, zvali bi policiju, morao bi biti zapisnik. Ali ništa od toga...![]()