Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.372
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam gdje ljetuje,nusam se udubljivala u njegov lik i djelo,ali ljetovanje bi mu bio najmanji problem...karakter je los.Jel to onaj što letuje na Šolti?
Čudi me da nema komentara kako je ovo falsifikat, da je tip ustaša i sl.
Naravno Gedač...kao i uvijek ti si u pravuNe mrzim Krvate, samo mi ih je žao jer se sami truju ideologijama koje su se dokazale kao nečovečne i zločinačke.
Nikakve zločine ne podržavam. Ni sa jedne strane.Naravno Gedač...kao i uvijek ti si u pravu
Ma naravno..vjerujem ti..zar sumLJaš...kao i drugima..Nikakve zločine ne podržavam. Ni sa jedne strane.
Nisam ja ko to ti što opravdavao ustaše, stvarno ti je nivo...Ma naravno..vjerujem ti..zar sumLJaš...kao i drugima..![]()
Slabo si nešto obavešten. Pavelić je itekako poštovan kod hrvatske desnice. A za desnicu zna se ko je uvek bio - neobrazovani svet i poneki moralno upitan visokoškolovani čovek.
Bilo bi vrijeme da se uozbiljiš. Ja jesam hrvatski nacionalist i to nikada nisam skrivao. Nacionalist ali ne i nacist, niti šovinist/etnocentrist.Nisam ja ko to ti što opravdavao ustaše, stvarno ti je nivo...
Ne, ne. Nisi ti nacionalista nego neonacista, rasista i šovinista. Vidi se po tvojim porukama. I nisi ni hrišćanin već poganin koji uzdiže naciju na oltar. Ne bih se čudio da kod kuće imaš žrtvenik na kojem prinosiš žrtve pred kipovima Tuđmana i Pavelića.Bilo bi vrijeme da se uozbiljiš. Ja jesam hrvatski nacionalist i to nikada nisam skrivao. Nacionalist ali ne i nacist, niti šovinist/etnocentrist.
To da ja opravdavam ustaštvo je notorna laž..samo neće moći da netko za svoje zločine iz perioda 1991-95 god traži opravdanje u nečemu što se događalo gotovo pola stoljeća ranije.
Vrijeme će pokazati koliko smo naučili iz prošlosti...ili ćemo uz mrvu tolerancije živjeti jedni pored pored drugih..svatko na svome ili ćemo se klati i dalje, pa tko pretekne...ako pretekne.
Ko o čemu, ti neonacisto o klanju. Nacisti su za tvoje ustaše bili gospoda. Metak i gas, bar kratko mučenje. A ti odmah o klanju. Pravi ste vi varvari.Vrijeme će pokazati koliko smo naučili iz prošlosti...ili ćemo uz mrvu tolerancije živjeti jedni pored pored drugih..svatko na svome ili ćemo se klati i dalje, pa tko pretekne...ako pretekne.
Ja sam jednom ispikao vudu lutkicu ljutog Krajišnika, a onda sam ju stavio u mikrovalnu.Ne, ne. Nisi ti nacionalista nego neonacista, rasista i šovinista. Vidi se po tvojim porukama. I nisi ni hrišćanin već poganin koji uzdiže naciju na oltar. Ne bih se čudio da kod kuće imaš žrtvenik na kojem prinosiš žrtve pred kipovima Tuđmana i Pavelića.
Javio se još ljubitelj hirurgije u slobodno vreme. Nacisti, fašisti, koljači, rasisti, šovinisti - eto šta ste. Mržnja uništava onoga ko mrzi. Sami sebe uništavate. Baš ste jadni. Zapravo vas žalim jer ste teško bolesni.Ja sam jednom ispikao vudu lutkicu ljutog Krajišnika, a onda sam ju stavio u mikrovalnu.
....a ti živiš u Zagrebu..jel'"...hajde G ne talasaj. Ja sam branio sebe, svoju obitelj i Domovinu..ako je to za tebe neonacizam, šovinizam...neka je. Tvoj problem...tvoje lupetanje i glumatanje pokazuje tko i što si ti u stvari i to nije za žaljenje već za..prezir.. Pravi ste vi varvari.
Jado jadni, svaka tvoja treća poruka je pretnja. Očito se bojiš i to malo Srba i "jugokomunista" što je ostalo. Ne moraš se bojati, stari smo i sve nas je manje. Ubrzano se ionako selimo kod Gospoda Boga.....a ti živiš u Zagrebu..jel'"...hajde G ne talasaj. Ja sam branio sebe, svoju obitelj i Domovinu..ako je to za tebe neonacizam, šovinizam...neka je. Tvoj problem...tvoje lupetanje i glumatanje pokazuje tko i što si ti u stvari i to nije za žaljenje već za..prezir.
.... lijepo....sretan put...ne zaboravi neseser i nešto gotovine..selimo kod Gospoda Bogu.
Hvala lepo. Seti se svojih bljuvotina kad odeš u crkvu..... lijepo....sretan put...ne zaboravi neseser i nešto gotovine..
Ne idem u crkvu.. Svevišnji ne stanuje tamo a niti me zanimaju popovska lupetanje..Hvala lepo. Seti se svojih bljuvotina kad odeš u crkvu.
Evo ga na.Ne idem u crkvu.. Svevišnji ne stanuje tamo a niti me zanimaju popovska lupetanje..
Javio se još ljubitelj hirurgije u slobodno vreme. Nacisti, fašisti, koljači, rasisti, šovinisti - eto šta ste. Mržnja uništava onoga ko mrzi. Sami sebe uništavate. Baš ste jadni. Zapravo vas žalim jer ste teško bolesni.
Bogami se i vidi. Dobro sam pretpostavio da si neki poganin.Ne idem u crkvu.. Svevišnji ne stanuje tamo a niti me zanimaju popovska lupetanje..
...užas je moja furka...Bogami se i vidi. Dobro sam pretpostavio da si neki poganin.
I ja se mičem sa teme, da ne poganim sebe čitajući kakve sve mrzilačke gadosti i neonacizme.Ne htedoh više da ulazim na ovu temu, naročito kad vidim ko je ostavio poslednji post ali udjoh i sa ovom konstatacijom sam apsolutno saglasna.
Mrzitelji nisu ni svesni koliko je mržnja autodestruktivna.
Koliko im izobliči face, sam izraz lica .
Ma imali i pravilne crte lica oni su neizmerno ružni ljudi.