MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.141
Ali je to svejedno bila hrvatska republika i hrvatska obala. Zašto ste dolazili k ustašama na more? Kakvi ste vi to ljudi?!Zato što je bila jedna država.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali je to svejedno bila hrvatska republika i hrvatska obala. Zašto ste dolazili k ustašama na more? Kakvi ste vi to ljudi?!Zato što je bila jedna država.
Lako je vama Crnogorcima kada imate more, mi Srbi nemamo.
Nemam mu što objašnjavati, ali Tihi je toliko puta natezao istinu, da mu jednostavno ne vjerujem ni riječi.
Nema nikakvog bratstva i jedinstva, već samo neminovna činjenica da je Hrvatska postala turistička supersila i da ljudi tamo dobro rade taj posao.
Pa ko voli neka izvoli, a te gluposti neka ostavi po strani
Raduješ se tuđoj nevolji? Ti si nekakav psihopat?A kao svi prijave napade na njih i štete na automobilima ?
Da se razumemo,ja i podržavam da Hrvati biju i oštećuju autobombile srpskih turista.Tako i treba.Ja se tome radujem.Mene to veseli.
U kom su to paralelnom univerzumu hrvati vece face od srba? AhhahahahhaTo je normalno. Svatko želi biti u društvu veće face od sebe. Tako i Srbi.![]()
Ajde da te čovečanski pitam : što bre toliko lažeš? Il da budem kulturna, izmišljaš?Na moru sam u Boki sa još dve porodice mojih prijatelja.
Predložih pre neki dan prijateljima da prošeta do Trebinja, da odemo tamo do manastira Tvrdoš, na ručak u neki restoran na reci i prošeetamo centrom grada.
Predlog je bio usvojen s tim što jedan od prijatelja je eksplicitno zahtevao da pre toga odemo u Cavtat da malo provedemo vreme tamo pa da tek onda odemo u Trebinje.
Tako je i bilo i ako ja nisam imao nikakvu želju da idem tamo . Nerado prihvatih.
Parkirali smo se na javnom parkingu do mora, u centru Cavtat, prošetali malo , popili piće i kad smo se vratili da nastavimo put dalje imali smo šta da vidimo. Prijatelja je na autu sačekala polomljena šoferšajbna.
Znači 20 godina od mog poslednjeg odlaska tamo, ispada da se ništa nije promenilo tamo i da
je i dalje prisutna ogromna mržnja prema Srbima.
Kad god Srbin ode tamo, da se opusti, odmori, rizikuje veliku materijalnu štetu ili nešto gore jer Hrvati i dalje patološki mrze sve Srbe.
Inače dosta vremena provodim na Kopaoniku koji je jedno od najvećih turističkih centara Srbije, ima dosta turista stranaca pa i iz Hrvatske. Nikada nisam čuo da je nekom napravljena bilo kakva šteta - da mu je slomljena šoferšajbna, isečene sve četiri gume, izgrebao auto - što se Srbima u endehaziji redovno dešava.
Zašto po vama Hrvati i dalje ovoliko patološki mrze Srbe?
Autorska tema.
Nemam mu što objašnjavati, ali Tihi je toliko puta natezao istinu, da mu jednostavno ne vjerujem ni riječi.
Daleko od toga da se razbijena šoferšajba ne može dogoditi Srbinu u Dalmaciji, ali kud baš sve na njega.
Zato što je trolčina, koji živi i diše za trolež.Ajde da te čovečanski pitam : što bre toliko lažeš? Il da budem kulturna, izmišljaš?
Daleko od toga da se razbijena šoferšajba ne može dogoditi Srbinu u Dalmaciji, ali kud baš sve na njega.
Nemoj ići ni u Njemačku. Nijemci su dolazili ubijati Srbe. Ni u Austriju. Mađarsku, isto. A tek Tursku.Ја сам поставио коментар који је обрисан, јер констатовати чињеницу да особе које иду у Хрватску где су убијали Србе зверски треба да се запитају.
Ићи у Хрватску и бити Србин, је исто ко бити Јевреј и летовати близу Аушвица.
Zapamtio sam njegove upise na forumu u vezi rijetkih odlazaka u Hrvatsku, uvijek se radilo o trileru u kojem je glava u torbi.Tihi je tvoj saborac iz Ćacilenda...
A znamo kako Ćaciji znaju da odglume....
...
Zapamtio sam njegove upise na forumu u vezi rijetkih odlazaka u Hrvatsku, uvijek se radilo o trileru u kojem je glava u torbi.
Jednom prilikom mu je u Dubrovniku dijete od nekih devet godina gestikuliralo rezanje grkljana.
Ovom realnom. Za te tvoje, ne znam. A to da ste očajnički željni naše ljubavi i priznanja, to je jasno i pticama na grani.U kom su to paralelnom univerzumu hrvati vece face od srba? Ahhahahahha
Hrvatska obala za vrijeme Jugoslavije?Ali je to svejedno bila hrvatska republika i hrvatska obala. Zašto ste dolazili k ustašama na more? Kakvi ste vi to ljudi?!
Ovom realnom. Za te tvoje, ne znam. A to da ste očajnički željni naše ljubavi i priznanja, to je jasno i pticama na grani.![]()
Ajde da te čovečanski pitam : što bre toliko lažeš? Il da budem kulturna, izmišljaš?
Možeš. I ja mogu da postavim sliku babe, isto kao da je živa, al nije.mogu da ti slikam slomljenu sofersajbnu ujutru
ako hoces
Lako je vama Crnogorcima kada imate more, mi Srbi nemamo.
E kad me već vučeš za jezik, mi bar imasmo oca nacijeDobro, njima otac nacije Dobrica Cosic davno reka da laz je srpski nacionalni interes - srbi mogu lagat iskljucivo ako im je to od drzavnog interesa. Tako da oprosteno![]()
Da, hrvatska obala. Sve je to bilo u sastavu SR Hrvatske i naseljeno 95% Hrvatima, svaki pedalj te obale. Što se praviš sada blesav? Zašto ste tada išli kod ustaša na odmor?Hrvatska obala za vrijeme Jugoslavije?
Nemoj me nasmijavat.
Moj allias bi rekao "Hrvaćane, ne od lane/oduvek si ti bez mane", pa da li bi ga iko shvatio bukvalno.Aleksije...Jovan Dučić, jel' to onaj divni i krasni čovjek koji je rekao da sve što vrijedi među Srbima nalazi se u krugu od 100 km oko Durmitora. Čisto da te pitam o tvom položaju u odnosu na..krug.
Ниси прочитао све до краја Србендо моја.Dobro, njima otac nacije Dobrica Cosic davno reka da laz je srpski nacionalni interes - srbi mogu lagat iskljucivo ako im je to od drzavnog interesa. Tako da oprosteno![]()