У Хрватској се деца играју yсташа

Bogami se i vidi. Dobro sam pretpostavio da si neki poganin.
:ok:
još i gore ukoliko je samo klonirani provokator.
Da bi i glumio ovakvu neku pogan na jeziku nikako ne može neko zdrav.

Nego, mali off:
Je ' znaš gde je Vukovarska ulica u Zagrebu, nekadašnja Proleterskih brigada?
Živela sam tamo neko vreme kao dete, pamtim zgradu Čokoladu od preko puta, vrtić i najbolju drugaricu...

Osvanuo još jedan jeziv video: Hrvatski dečak je podigao ruku i ponovio ustaški poklič, pogledajte šta ima na glavi (VIDEO)

Printscreen/Tiktok

Vesti

Osvanuo još jedan jeziv video: Hrvatski dečak je podigao ruku i ponovio ustaški poklič, pogledajte šta ima na glavi (VIDEO)​

:ok:
još i gore ukoliko je samo klonirani provokator.
Da bi i glumio ovakvu neku pogan na jeziku nikako ne može neko zdrav.

Nego, mali off:
Je ' znaš gde je Vukovarska ulica u Zagrebu, nekadašnja Proleterskih brigada?
Živela sam tamo neko vreme kao dete, pamtim zgradu Čokoladu od preko puta, vrtić i najbolju drugaricu...
Sad tamo žive ustaše, a vrtić je pretvoren u logor za djecu.

Nije u redu da jedino hrvatski desničari ne smeju da slave svoje kvislinge i ratne zločince iz Drugog svetskog rata. U mađarskom parlementu bista Miklošu Hortiju, u Srbiji spomen-soba Draži Mihailoviću (spomenik na Ravnoj gori je dobio još devedesetih) i umalo da se Milan Nedić i sudskim putem "rehabilituje" premda je ovako u svakodnevnom narativu odavno "rehabilitovan" i Koštunica je Nedićevu sliku bio sa slikama ostalim predsednicima vlade stavio u zgradu vlade, i drugde se slave takvi, na primer u Rumuniji se slavi Gvozdena garda, a samo hrvatski desničari da ne smeju svoje ustaše da otvoreno slave nije u redu.

Nije u redu da jedino hrvatski desničari ne smeju da slave svoje kvislinge i ratne zločince iz Drugog svetskog rata. U mađarskom parlementu bista Miklošu Hortiju, u Srbiji spomen-soba Draži Mihailoviću (spomenik na Ravnoj gori je dobio još devedesetih) i umalo da se Milan Nedić i sudskim putem "rehabilituje" premda je ovako "rehabilitovan" u svakodnevnom narativu i Koštunica je njegovu sliku bio sa ostalim predsednicima vlade stavio u zgradu vlade, i drugde se slave takvi, na primer u Rumuniji se slavi Gvozdena garda, a samo hrvatski desničari da ne smeju svoje ustaše da otvoreno slave nije u redu.
ви сте болесни
сви побријани су мање болесни од вас

Back