Idi u Grcku ili gdje god oces. Zasto bi isao u Hrvatsku da moras da pazis sta pricas, sta slusas i pretvaras se da si neki jugosloven(btw oni mrze i jugoslovene)Lako je vama Crnogorcima kada imate more, mi Srbi nemamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi u Grcku ili gdje god oces. Zasto bi isao u Hrvatsku da moras da pazis sta pricas, sta slusas i pretvaras se da si neki jugosloven(btw oni mrze i jugoslovene)Lako je vama Crnogorcima kada imate more, mi Srbi nemamo.
Jesvala. Di ćeš medj Srbe i to još pokatoličenePored tol'ko kulturnih zemalja poput Grčke,Italije,Španije ić u Hrvatsku je van pameti.

Pa ne znam, iz Hrvatske imam samo pozitivna iskustva.
Da nije tako ne bih svake godine provodio tamo po par nedelja, vodio decu i provodio se sa prijateljima.
A lično ne poznajem nikoga kome je bilo ko oštetio auto tamo.
Kako to objasniti
Ja sam čitao da je Jovan Dučić bio psihički poremećena osoba, a ne profinjena pjesnička dušica.Ne volim kad se kaže "Svi Hrvati ovo, svi Hrvati ono..." mrze, vole, svejedno... Ipak sam humanista i demokrata.
Ali nešto su uradili, poručili, da navedu jednu osetljivu dušu, jednu prefinjenu pesničku dušu, kakav je bio Jovan Dučić, da napiše "Sinu tisućljetne kulture". O tome bi na prvom mestu trebalo da razmisle oni, sinovi tisućljetne kulture.

Zašto ne koristiš one grenlandske ?Ja sam sa BG tablicama i pre toga stranim prospartao od Prevlake do Umaga i nista se dramaticno nije desilo. Cesto bi ljudi prisli da pitaju sta ima novo u Beogradu i spominjali kako su ga cesto posecivali ili ga i dalje posecuju i da je sjajan grad.
E sad si ga pretjerao. Tako se otkriju lažovi.Problem je što je tih budala tamo mnogo
I svake godina gomila Srba koja ide tamo zabžvešimsa velikom štetom

Niste tako pričali za vrijeme Juge. Što tada niste izbjegavali hrvatsku obalu?Pored tol'ko kulturnih zemalja poput Grčke,Italije,Španije ić u Hrvatsku je van pameti.

Zato što je bila jedna država.Niste tako pričali za vrijeme Juge. Što tada niste izbjegavali hrvatsku obalu?![]()
A kao svi prijave napade na njih i štete na automobilima ?E sad si ga pretjerao. Tako se otkriju lažovi.![]()
Nema nikakvog bratstva i jedinstva, već samo neminovna činjenica da je Hrvatska postala turistička supersila i da ljudi tamo dobro rade taj posao.Jeste, bas ga vole, silje ga na najprostiji srpski. Ajde vise dosta toga laznog bratstva i jedinstva jeste li normalni , vidjeces sad tompsonov koncert, ne gubite se u laznoj ljubavi sa hrvatima.
Imaš svoje more? Pa to je pravi kompleks.Ne kompleksiraj se. Imam svoje more![]()

Pijes li terapiju redovno, Srbine?
Dodatno ce vam biti potrebno kad vas Mickey bude izbačio iz vlade 
Crvene njuške. Sve će to srediti Veliki Blek Stena.
Imaš svoje more? Pa to je pravi kompleks.![]()
Niste Niprije.Lako je vama Crnogorcima kada imate more, mi Srbi nemamo.

Btw, Jugoslaveni postoje jednako kao što postoje vile i jednorozi.Idi u Grcku ili gdje god oces. Zasto bi isao u Hrvatsku da moras da pazis sta pricas, sta slusas i pretvaras se da si neki jugosloven(btw oni mrze i jugoslovene)
Jeste, bas ga vole, silje ga na najprostiji srpski. Ajde vise dosta toga laznog bratstva i jedinstva jeste li normalni , vidjeces sad tompsonov koncert, ne gubite se u laznoj ljubavi sa hrvatima.
Ја сам поставио коментар који је обрисан, јер констатовати чињеницу да особе које иду у Хрватску где су убијали Србе зверски треба да се запитају.Zato ne treba ić tamo.
Ma, je slažem se. Izgleda mnogo kulturnije, naprednije i intelektualnije kada popravoslavljeni otpad od Hrvata, Šeki, pali hrvatsku zastavu iz čiste mržnje na svoje pretke i svoje konvertitstvo.
To je normalno. Svatko želi biti u društvu veće face od sebe. Tako i Srbi.Ma drug gora od mrznje je ova lazna ljubav nekih srba koji zele nesto na silu, ustvari zele na silu da ih hrvati vole.
evo i mile pita sto se neki njima uvlace u dupe?

Ја сам поставио коментар који је обрисан, јер констатовати чињеницу да особе које иду у Хрватску где су убијали Србе зверски треба да се запитају.
Ићи у Хрватску и бити Србин, је исто ко бити Јевреј и летовати близу Аушвица.
Pa sta ces tamo na moru? Ako ti je, nema ni rado ni nerado da prihvatas.Tako je i bilo i ako ja nisam imao nikakvu želju da idem tamo . Nerado prihvatih.