Razbijena šoferšajbna u Hrvatskoj, implikacije?

Pa ne znam, iz Hrvatske imam samo pozitivna iskustva.

Da nije tako ne bih svake godine provodio tamo po par nedelja, vodio decu i provodio se sa prijateljima.

A lično ne poznajem nikoga kome je bilo ko oštetio auto tamo.

Kako to objasniti

Како објаснити да је само у једној школи у Србији убијено деветоро ...а не као у преко 200 УСА школа ....

Како теби објаснити да има оних који имају јако негативна искуства са 'Хрватима'

како теби објаснити да буквално непризнајеш равноправност онима који износе своја лоша искуства

Твоја 'маскировка' и 'лакировка' је идентична са жваком АВа како је србија 'у златном добу'

У србији има сигурно особа која би ти рекли 'па нама је у србији са АВом супер' 'не знамо никога коме није супер у АВ Србији'

' Летовање за Хрватску не сме стати '

Да парафразирам АВ'а

Ne volim kad se kaže "Svi Hrvati ovo, svi Hrvati ono..." mrze, vole, svejedno... Ipak sam humanista i demokrata.

Ali nešto su uradili, poručili, da navedu jednu osetljivu dušu, jednu prefinjenu pesničku dušu, kakav je bio Jovan Dučić, da napiše "Sinu tisućljetne kulture". O tome bi na prvom mestu trebalo da razmisle oni, sinovi tisućljetne kulture.
Ja sam čitao da je Jovan Dučić bio psihički poremećena osoba, a ne profinjena pjesnička dušica. :kafa:

Jeste, bas ga vole, silje ga na najprostiji srpski. Ajde vise dosta toga laznog bratstva i jedinstva jeste li normalni , vidjeces sad tompsonov koncert, ne gubite se u laznoj ljubavi sa hrvatima.
Nema nikakvog bratstva i jedinstva, već samo neminovna činjenica da je Hrvatska postala turistička supersila i da ljudi tamo dobro rade taj posao.

Pa ko voli neka izvoli, a te gluposti neka ostavi po strani

Izvinite, gdje staje vlak za jugoslaviju?

Pogledajte prilog 1745263

Pozz sa Cetinja - Eviva!

d6eeb6527bdc15579d626dcadc755c8b.png

Zato ne treba ić tamo.
Ја сам поставио коментар који је обрисан, јер констатовати чињеницу да особе које иду у Хрватску где су убијали Србе зверски треба да се запитају.

Ићи у Хрватску и бити Србин, је исто ко бити Јевреј и летовати близу Аушвица.

Ја сам поставио коментар који је обрисан, јер констатовати чињеницу да особе које иду у Хрватску где су убијали Србе зверски треба да се запитају.

Ићи у Хрватску и бити Србин, је исто ко бити Јевреј и летовати близу Аушвица.

"Budite ljudi, iako ste Srbi!" - Patrijarh Pavle 🙏

Back