F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Medvjedev ne ulazi u tu kategoriju.
On prijeti svaki sat.
Kad se prezivaš 'medvedev' a po stasu bi se trebao prezivati 'medvjedić'

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Medvjedev ne ulazi u tu kategoriju.
On prijeti svaki sat.

Ipak, prepoznali ste seZli brkovi? Ono što je danas poznato kao Hitlerovi brčići je tada bila samo moda koju je Hitler pratio.

Posle Nerona dosao je Galba zatim Otho i Vitellius da bi na kraju vlast uzeo VespazijanСетимо се како су прошли Римљани за време и после смрти Нерона - колико се је императора заменило у једној години и колкио је тада страдало људи ...HISTORIA MAGISTRA VITAE EST! Они који не науче историјске лекције нестају - то је закон природе ...
Pa kad ne prijeti nuklearnim armagedonom svaki dan kao Putin, Kim, neki ajatolah...
Jagoda donja, oslobođena donja gredica jagoda
Kreni mi na kucu i okucnicu dobices po nosu, nije pretnja vec opomena.Pa kad ne prijeti nuklearnim armagedonom svaki dan kao Putin, Kim, neki ajatolah...
Jel su to potisnuli Ruse? Zadnji put kad sam gledao kartu koju si postavio, Rusi su presjekli cestu na desnoj strani.Химарс тајм, Русија на коленима, Украјина добија рат, НАТО оружје разваљује бухаха
Pogledajte prilog 1299867
Ко води државу, Бајден ?Vodi najmoćniju državu na svijetu, u trenucima lucidnosti je malim prstom unistio Rusiju, Kinu drži na kratkom povodcu....

E, lipe kuće su doli. Ni selo više nije selo.

Ma i prijetnja, pa nek krene.Kreni mi na kucu i okucnicu dobices po nosu, nije pretnja vec opomena.
Kakva opomena, pucat ću si u glavu ako prijeđeš među?Kreni mi na kucu i okucnicu dobices po nosu, nije pretnja vec opomena.
A i Scholz je u publici. Sija mu se ćelenka.Zile se picnuo i u prvim redovima. Najveci ruski saveznik.
![]()
![]()
Joj nemoj početi sa Rotšildima i Sorošem.Ко води државу, Бајден ?
Па теби су испрали мозак тотално.
Бајден води државу, ха, ха, ха. Добар виц.![]()
Joj nemoj početi sa Rotšildima i Sorošem.

По Ориксу Руса више нема у Украјини, сви побијени по 200 пута, све фото документованоJel su to potisnuli Ruse? Zadnji put kad sam gledao kartu koju si postavio, Rusi su presjekli cestu na desnoj strani.
Znači jesu.По Ориксу Руса више нема у Украјини, сви побијени по 200 пута, све фото документовано
Jel su to potisnuli Ruse? Zadnji put kad sam gledao kartu koju si postavio, Rusi su presjekli cestu na desnoj strani.
Pa? Skačete sa jednog na drugo da bi negirali stvarnost.Per capita 10x ispod Zapada.
Mda, nisam ni gledao, čitam sad šta pišu o tom 'historijskom govoru', sprdačina![]()

Evo pročitaj moj odgovor Bregamiju. Koga zabole za GDP per capita, ne može Lihtenštajn da komanduje Kini i Indiji.Ti imaš ikakvog pojma šta je GDP per capita? Jednostavno je, probaj pogledati
Nisi se dugo cijepio. Ponovi.Joj nemoj početi sa Rotšildima i Sorošem.