Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.924
Dopisuješ se sam sa sobom.Малопре си рекао да си разрок. Вероватно си гледао погрешним оком.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dopisuješ se sam sa sobom.Малопре си рекао да си разрок. Вероватно си гледао погрешним оком.
Zile se picnuo i u prvim redovima. Najveci ruski saveznik.
![]()
![]()
Da li si ti normalan? Zar ne mozes uociti gde ce nas ta zapadnjacka alavost, sve zajedno, odvesti? U, cuvenu, kolateralnu stetu! Da, pucacu sebi u glavu, ali pre toga pucacu u srce zapadnim vampirima.Kakva opomena, pucat ću si u glavu ako prijeđeš među?
Znači jesu.
Ma daj, ja nisam gledao, nije bilo potrebe, prenosio si svaku reč govora u realnom vremenu.![]()

Ne zanima me govor rasista i nacista, ravnozemljaša, drukera i ukratko, attention whore idiota.U citiranom govoru u Saboru.
A da preskočiš epizodu sa srcem zapadnih vampira?Da li si ti normalan? Zar ne mozes uociti gde ce nas ta zapadnjacka alavost, sve zajedno, odvesti? U, cuvenu, kolateralnu stetu! Da, pucacu sebi u glavu, ali pre toga pucacu u srce zapadnim vampirima.
Moraju oni još puno žganaca pojesti da bi se samo približili Zapadu.Pa? Skačete sa jednog na drugo da bi negirali stvarnost.
Svet je previše napredovao, ogromne države su se izvukle iz siromaštva, oformile industrije, ojačale stanovništvo.
Ne može više Zapad da ih kontroliše, mogu da sarađuju s njima, biće vrlo srećni da se to desi, ali ne mogu više da im naređuju.
Dopisuješ se sam sa sobom.
Teoretičari zavjera nemaju nacionalnostNe pravim se, jesam.
I tata i mama su mi Hrvati.
Evo ja ću te pitati kaj on pita saborske zastupnike. Koji je naš benefit od ulaska u NATO i EU?Ne zanima me govor rasista i nacista, ravnozemljaša, drukera i ukratko, attention whore idiota.
Šta sada, trebam tražiti Hitlerove citate pa naći da je u jednom bio u pravu?
Pa to nije nešto. Kako to da ih još prije godinu dana Zapad nije ugrožavao?Da li si ti normalan? Zar ne mozes uociti gde ce nas ta zapadnjacka alavost, sve zajedno, odvesti? U, cuvenu, kolateralnu stetu! Da, pucacu sebi u glavu, ali pre toga pucacu u srce zapadnim vampirima.
Može li Lihtenštajn sa svojih 158k$ GDP/PC da dominira nad Kinom sa bednih 12.5k$ GDP/PC?Moraju oni još puno žganaca pojesti da bi se samo približili Zapadu.
Po tvojoj ironiji zaključujem da razvaljuju dupe Rusima.Нема Руса ни близу Бахмута, Орикс и Табак питврђују
Ne postoje teoretičari zavjere već samo informirani i nezavedni ljudi.Teoretičari zavjera nemaju nacionalnost
Jučer se vidjelo tko je glavni, Joe šeta Kijevom, putko kmeči u kremlju, to ti je pokazatelj odnosa političke snage, ne treba ti ništa više![]()
Nešto napišeš, pa se pozivaš na to svoje kao da sam ja to napisao.Шта ћу кад имаш кратко памћење. Баш као магарац.
Videlo se, tražena je bezbedonoska garancija od Moskve, a ne od Kijeva. To pokazuje ko izdaje propusnice.

Zna se tko je šef.Videlo se, tražena je bezbedonoska garancija od Moskve, a ne od Kijeva. To pokazuje ko izdaje propusnice.
Da, četiri rimljanska imperatora je stradala za nekoliko meseci ... Mislim da će i kod Amera zaigrati mečka i da će morati da počnu izpočetka ...Posle Nerona dosao je Galba zatim Otho i Vitellius da bi na kraju vlast uzeo Vespazijan
Ne, uvijek se dozvole izdaju, i izdavat će se u Moskvi.Kad putko putuje, zna li se šta? Dat će i njemu Amerikanci dozvolu![]()
12.5k kineskih hoda po rubu gladi, Lihtenštajnac ni ne osjeti krizu.Može li Lihtenštajn sa svojih 158k$ GDP/PC da dominira nad Kinom sa bednih 12.5k$ GDP/PC?
Samo mi to odgovori.
Zasto? Ne svidja ti se zavrsetak epizode? Ni meni se ne dopada kraj celog serijala, ali ko nas pita?!A da preskočiš epizodu sa srcem zapadnih vampira?
Ko je putovao? Dementnog Bajdena su, kao Cigani mečku na vašar, dovukli u stočnom vagonu ...Kad putko putuje