Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.364
Jagoda donja, oslobođena donja gredica jagodaKažu da je oslobođena Jagodnja Donja
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jagoda donja, oslobođena donja gredica jagodaKažu da je oslobođena Jagodnja Donja
![]()
Vodi najmoćniju državu na svijetu, u trenucima lucidnosti je malim prstom unistio Rusiju, Kinu drži na kratkom povodcu....
Može on kako god hoće zbrajati, ako mu je lakše ovako, onda u redu. Ne može biti ruska Četra ekvivalent američkom CAT.Per capita 10x ispod Zapada.
Zli brkovi? Ono što je danas poznato kao Hitlerovi brčići je tada bila samo moda koju je Hitler pratio.Barem ste vi poznati po brkovima. I Carli Caplin je o tome, svojevremeno, snimio film.
Agafja zna koliko je lepa Jagodnja Donja, za razliku od tebe koji nisi mrdnuo iz ŽitnjakaJagoda donja, oslobođena donja gredica jagoda
Zato USA državljanstvo vrijedi kao svetog Petra kajgana a Rusko se dijeli po principu "tuku ko neće"Zato ga celi Svet voli a natopatofili obožavaju.
Pa, Agafja je obišla svaki zaseok u Ukrajini.Agafja zna koliko je lepa Jagodnja Donja, za razliku od tebe koji nisi mrdnuo iz Žitnjaka
Šta li radi tamoSamo je Šojguova ćerka u Dubaiju.
![]()
Nađi mu manu."Govor Ivana Drukera Pernara"
![]()
Pa kad ne prijeti nuklearnim armagedonom svaki dan kao Putin, Kim, neki ajatolah...Zato ga celi Svet voli a natopatofili obožavaju.
Glumac prije 30 godina uništio SSSR, danas glumac uništava Rusiju.
Povijest se ponavlja!![]()
Хајде да расправљамо као нормални и културни људи, пронађимо који је повод (разлог), а тек после критикујмо последице .... Узмимо за пример да сте Ви председник Хрватске, да је та "лијепа ваша" војнички способна, као што је Русија, највећа војна сила на свету, и да неко Хрвате у БиХ и Србији почне да убија, само зато што су Хрвати? Да ли би заштитили Ваш народ од геноцида? Када ми одговорите на та питања онда ћемо да расправљамо шта то чине и због чега Руси у Украјини? Важи? И молим Вас само једно - културу покажи ...Recimo kad ste rekli da nema nikakvog napada 24.2.2022. nego su to samo neke vežbe
Ne pravim se, jesam.Sto se pravis da si Hrvatica?
a ok što ih Rusi razvaljuju na frontu , to je sasvim očekivano ali setite se priče da će Rusija ekonomski propasti zbog rata i sankcija i da će Rusi pomreti od gladi.. izgleda ništa od te želje![]()
Moj tata je stariji od njega ali je vitalniji puno.
Joe je dementan starac.
Pogledaj Mesića, koji je od Joe stariji 8 godina, što je vitalnost.
Pa nek ti dva mjeseca izostane plaća, budeš.Ne, ja sam samo jedan jadan beskućnik, kao i svi na zapadu....
On je izvan kategorije. Štela sam bude fair playпа сад, да их разваљују није баш, а било је говора и да ће Запад пропасти па није ни он.
Зашто да гледамо Месића, кад имамо Манолића?
Medvjedev ne ulazi u tu kategoriju.Pa kad ne prijeti nuklearnim armagedonom svaki dan kao Putin, Kim, neki ajatolah...
U citiranom govoru u Saboru.Really?
Још увек су у рату, јер Јапан их не може да пронађе на глобусу, како би потписао капитулацију ...objavili rat Japanu zbog Rusije

Čini mi se da si, ne dišući, upijao svaku reč i na kraju odahnuo i otresao hladan znoj sa čela.![]()