Raste mi penis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bundeva:
Imam gadan problem,pre nekoliko godina sam sasvim slucajno primetio da mi raste penis.U pocetku sam mislio da mi se to samo cini,da uobrazavam pa sam poceo da ga merim.Na moje veliko zadovoljstvo,uverio sam se da mi stvarno raste.Ocekivao sam da ce stati,vec sam bio vise nego zadovoljan,ali on je nastavio da se povecava.E,sad mi je postao vec preveliki i imam mnogo problema.Nijedna ne sme da spava sa mnom jer se preplasi kad ga vidi,imam ceste nesvestice-kad mi se digne sva krv pojuri dole,itd.
Bojim se da se obratim lekaru,jer se plasim da ce mi ga odrezati.Nikom se jos nisam obratio za pomoc jer me je sramota da o tome pricam.Vidim da ste vi divni pa resih da se obratim vama.Nekako mi lakse kad me ne poznajete.Sta da radim?Jel imao neko slican problem?
sinko, to je neka gadna africka bolest ali nema potrebe da se obratis lekaru, nemora se odrezati, kad ti jos malo poraste, samo ce otpasti , :lol:

Sta ja da ti kazem? Ja sam Psiholog, i izmedju ostalog, nekad se na psihickoj bazi desavaju promene na delovima tala. Laicki receno najcesce kad se rodis sa jako malim penisom ceo zivot sazaljevas sam sebe, a zatim gle cuda... On pocne da raste! Medjutim sve se vrati na svoje mesto kad te prodje taj tzv. Jounhgov kompleks. Imao sam slican slucaj, samo je u pitanju bila zena, njoj je stomak rastao a nije bila trudna! Sve u svemu opusti se, stvari ce verovatno doci na svoje mesto, ali ne oklevaj da posetis lekara-duzina je najmanje bitna... Samo postoji jedan problem, sve si to lepo slagao... Nezaboravi, ja sam psiholog... Jadnice, bas mi te zao, ako nemas cime da se pohvalis, ne pocinji prvi tu temu...

CyberianIce:
Sta ja da ti kazem? Ja sam Psiholog, i izmedju ostalog, nekad se na psihickoj bazi desavaju promene na delovima tala. Laicki receno najcesce kad se rodis sa jako malim penisom ceo zivot sazaljevas sam sebe, a zatim gle cuda... On pocne da raste! Medjutim sve se vrati na svoje mesto kad te prodje taj tzv. Jounhgov kompleks. Imao sam slican slucaj, samo je u pitanju bila zena, njoj je stomak rastao a nije bila trudna! Sve u svemu opusti se, stvari ce verovatno doci na svoje mesto, ali ne oklevaj da posetis lekara-duzina je najmanje bitna... Samo postoji jedan problem, sve si to lepo slagao... Nezaboravi, ja sam psiholog... Jadnice, bas mi te zao, ako nemas cime da se pohvalis, ne pocinji prvi tu temu...

cao psihologu, sad cu namerno da skrenem s teme, ali da li je to vama u praksi, kad kazem vama mislim na psihologe, da potpuno bez takta izrazavate svoja misljenja, znajuci pri tom da vas ljudi slusaju kao psihologa! pa mi se cini da ti nemas ili grize savesti ili nisi psiholog
poz.

CyberianIce:
-evidentan nedostatak smisla za humor....ili samo glupost :shock:

CyberianIce:

A nisam nista slagao...Evo, pitaj ako mi ne verujes..Gazdarice,jel' buki nesto slagao :?

bundeva:
Imam gadan problem,pre nekoliko godina sam sasvim slucajno primetio da mi raste penis.U pocetku sam mislio da mi se to samo cini,da uobrazavam pa sam poceo da ga merim.Na moje veliko zadovoljstvo,uverio sam se da mi stvarno raste.Ocekivao sam da ce stati,vec sam bio vise nego zadovoljan,ali on je nastavio da se povecava.E,sad mi je postao vec preveliki i imam mnogo problema.Nijedna ne sme da spava sa mnom jer se preplasi kad ga vidi,imam ceste nesvestice-kad mi se digne sva krv pojuri dole,itd.
Bojim se da se obratim lekaru,jer se plasim da ce mi ga odrezati.Nikom se jos nisam obratio za pomoc jer me je sramota da o tome pricam.Vidim da ste vi divni pa resih da se obratim vama.Nekako mi lakse kad me ne poznajete.Sta da radim?Jel imao neko slican problem?

Obesi se o njega... you freak of the nature... :)

bundeva:
CyberianIce:

A nisam nista slagao...Evo, pitaj ako mi ne verujes..Gazdarice,jel' buki nesto slagao :?
A ne, ne, buki nista nije slagao... Sve sto prica, ziva je istina... Ima nas ovdje, koji smo svjedoci tome... :wink:

I razveseliste vi meni pola sata mog vremena!

Bundevo a da pocnes da ides sa putujucim cirkusima?
Mozda i nadjes neku koja se nece prepasti kad ugleda zver. :lol:
Imam savet za tebe. odmeri 20 cm pa onda vezi peskir posle toga :wink:
Cist racun duga ljubav.
Ili nesto slicno tome.
Kiss!

evo, nasao sam bundevinu sliku i ja...
510647462406885dfe0d30.jpg

Bundevo, to što ti imaš je jako opasna bolest, od nje je umro i Kraljević Marko.
Evo ovako je to bilo:

Marko je imao mnogo veliki penis, te kada je jahao svoga Šarca penis mu se vukao po zemlji i trošio se.
Zato Marko odluči da ga potkuje.
I sve je bilo u redu dok mu jedne noći u kervet ne dođe vila ravijojla, te mu se primače uz junačke grudi.
Marku ponos skoči, potkovica ga zviznu po čelenci, te on osta mrtav na belom čaršavu. Penis mu je glave došao.

Zato oprez, ako ti je i veliki nikako ga ne potkivaj.

Živo me interesuje, ali mislim da nagađam, koliko njih bi da se očeše o bundevu, što onih koji bi da se zaraze ovom čudnom bolešću koju bundeva nosi u sebi, što onijeh znatiželjnih da vide kako to izgleda. Ima i trećih, ali će se sami prepoznati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back