Raste mi penis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dos'o ja u Bgd ne bi li nekako nasao bundevu da mi odsjece parce za one moje opanke,taman se bacio u bedak-pa kako da u ovom mravinjaku nadjem doticnog donatora,tuzan sjedim na Slaviji,zvacem komad pice(bez pice se nigdje ne moze),kad odjednom-panika! Zaustavi se saobracaj,pjesaci bjeze uzbrdo ka KBC,padaju ljudi u nesvjest(O,Boze,sta im je,pitam se,zbunjen),provirim niz onu ulicu sto vodi na terazije kad imam sta da vidim!Neka dzinovska zmija bez ociju ,sa malim otvorom mjesto usta,puze duz ulicu,sve se zenama pod suknju podviruje, a one skice,skice,pa strahota slusat'!Protrljam oci i ne mogu vjerovati svojoj sreci-bundevi je toliko narastao da nema sanse da ostane skriven cak ni u onom velegradu od par miliona dusa!Ma da sam znao da je ta pojava rasta uzela toliko maha ne bi ni dolazio u Beograd,taj kituljak se toliko siri da ce kad-tad stici i u moju Rogaticu,*ebi ga dzabe dadoh pare na kartu.Al' bundeva,jarane,svaka ti cast,bas se imas cim po(H)valiti!Nego,javice ti se ovih dana iz Ginisa,pric'o im ja o tebi...

E,Margo,Margo,opasna ti postajes..
Nego,OGI,ne dovodi mi one iz Ginisa,u depresiji sam strasnoj,ne bih sad podneo da me uznemiravaju ti novinari,fotoreporteri i ostali.Nego ne rece mi koliko pari opanaka treba.Trebaju li i onom vasem fudbalskom klubu nove kopacke?

bundevo tvoja prica me je zaista dirnula. Iz tvojih postova zakjlucujem da si protiv hirurskog otklanjanja te abnormalije. Brave choice. Jednostavno moraces da se pomiris sa sudbinom. Ali ne zaboravi da ipak i u svakoj nevolji mozez da nadjes nesto pozitivno. Recimo zasto se nebi bavio glumom? Cuo sam da se snima cetvrti deo Dune pa im trebaju oni dzinovski crvi a nemaju previse novca za specijalne efekte.
Sve najbolje i da te vidimo sledece godine na dodeli oskara.

ha ha... samo nemoj da mesas moju omiljenu knjigu, Dune, sa bundevinim palapasnikom...

Ja bih njega angazovao po kisnim sumama, gde obicno slonovi sluze za pretovar stabala... Ali, avaj, slonovi imaju isuvise malu surlu pa posao traje duze... Bundeva bi mogao da zavrsi vise posla od jednom...

A i bice dobro placen, kao i svi slonovi... Kofa kikirikija, 50 kg salate, i slonica (da moze bar negde da upotrebi svoju obdarenost)... Shta ces vise...

Poz.

Incognito:
ha ha... samo nemoj da mesas moju omiljenu knjigu, Dune, sa bundevinim palapasnikom...

Ja bih njega angazovao po kisnim sumama, gde obicno slonovi sluze za pretovar stabala... Ali, avaj, slonovi imaju isuvise malu surlu pa posao traje duze... Bundeva bi mogao da zavrsi vise posla od jednom...

A i bice dobro placen, kao i svi slonovi... Kofa kikirikija, 50 kg salate, i slonica (da moze bar negde da upotrebi svoju obdarenost)... Shta ces vise...

Poz.

Svarno sam bez reci :shock:
Pa da li smatras da bi to bilo posteno prema slonovima? On bi spustio minimalnu satnicu? Od cega posle slonovi da zive?

PLACEBO:
Svarno sam bez reci :shock:
Pa da li smatras da bi to bilo posteno prema slonovima? On bi spustio minimalnu satnicu? Od cega posle slonovi da zive?

Kako od cega? ... Pa kao i do sad, od fudbalskih utakmica sa mravima!

Jedino shto moze biti neobzirno i neposteno prema slonovima je sto im moze nabiti kompleks nize vrednosti (jes' da ima manji nos, ali zato mu crevo vece nego njihova surla)... Ali, to se moze odraziti dobro na dzep slonovskih psihologa...

Sve je to ze 'vise ciljeve' :)

Ipak smatram da u ovko teskim trenutcima Bundevi treba neki bolji posa, da mu podigne moral, zato sam i predlozio glumu. Mozda bi mogao i da glumi u anakondi ali mislim da to nije moguce iz zdravstvenih razloga jer pored J.LO ne bi ostalo ni kapi krvi u telu.

PLACEBO:
Ipak smatram da u ovko teskim trenutcima Bundevi treba neki bolji posa, da mu podigne moral, zato sam i predlozio glumu. Mozda bi mogao i da glumi u anakondi ali mislim da to nije moguce iz zdravstvenih razloga jer pored J.LO ne bi ostalo ni kapi krvi u telu.

Ma kazem ti, nije gluma prava stvar... Mnogo je humanije spasiti slonove tog mucenickog posla!

Mada... mogao bi da glumi u filmu osobu koja spasava slonove zrtvujuci sebe...

I vuk sit, i ovce na broju...

... rece vuk jeduci cobana...

Poz.

Incognito:
PLACEBO:

Ma kazem ti, nije gluma prava stvar... Mnogo je humanije spasiti slonove tog mucenickog posla!

Poz.

Ti i tvoji slonovi...
Postoji udruzenje za zastitu zivotinja ali nigde ne postoji udruzenje za zastitu ......(hm ne znam u sta da ga ubrojim).
Zato me je i toliko potresla prica jer niko od nas ne moze da zamisli koliko je njemu tesko.

Bundevo jedan praktican savet, kada hodas da nebi ostetio ledja vozi kolica ispred sebe.

Anonymous:
Incognito:
PLACEBO:

Poz.

Ti i tvoji slonovi...
Postoji udruzenje za zastitu zivotinja ali nigde ne postoji udruzenje za zastitu ......(hm ne znam u sta da ga ubrojim).
Zato me je i toliko potresla prica jer niko od nas ne moze da zamisli koliko je njemu tesko.

Bundevo jedan praktican savet, kada hodas da nebi ostetio ledja vozi kolica ispred sebe.

BY PLACEBO

Kako niko nemoze da zamisli???

Pa pinokiju je nos ras'o brze no bundevi tuki, pa se nije zalio... Na kraju se pretvorio i u magarca... shmrc :( :( :( ... Kako tuzna prica...

bundevo: fi, fa, fuj... samo ce otpasti
(ovo sam cuo od jednog shamana... ma covek je cudotvorac!)

poz.

Ma bundevo,sve vise me fasciniras!Pitam se samo otkud si znao da sam bas iz Rogatice i kako to da si toliko upucen u fudbalsku situaciju u mome selu pa da znas da nam i kopacke fale?Mora da si vidovit,samo nisam siguran koja ti glava ima trece oko.Znaci,11 pari kopacki + jedno tri para opanaka za mene,bice valjda dosta za ovu sezonu.Joooj,sto cu biti faca,ljudi!A jel' hoces da te reklamiram?

E,OGI,nemoj me reklamirati,ne volim ja publicitet.A ovo cu ti sutra poslati po Iliji vozacu.Da,sutra oko 13h prolazi kroz Rogaticu.Ne sekiraj se,sve je regularno.Ma dobice Ilija otpremnicu da ga ne diraju uz put.Pozdrav jarane.
Princezo,proknjizi tamo 11 pari kopacki i 3 para opanaka za mog brata Ogija iz Rogatice.

Ma vidovita ti ta donja glava pravo!Trebao bi malo cesce njom da mislis,za*eb'o bi sve Kleopatre svijeta.Nego,braco moj,posalji ti to meni nocnim jer ujutro putujem za H.Novi,pa kad tamo pocnem da se modiram Crnogorci ce da crknu od muke!Javicu se za desetak dana da vidim je li ti otpao "problemcic". Budi pozdravljen i ti i svi forumasi!

Pa naravno da mu je vidovita donja glava... Tolko je naraso da njegovom glavom moze sad da procita koliko je sati na Big Ben-u, a kamo li dodje do tamo nekog seoceta, i zaviri u porodicne peripetije :D

Uskoro ce nastati devijacija pesme 'Man on the Moon':

If you believe,
They've seen a prick on the moon... prick on the moooooon!

:D

Poz.

Joj ljudi, odavno se nisam ovako smejala. Casna rec suze su mi posle na oci. Prvi put se javljam i nabodoh bas ovu temu.

Moram da vam kazem (muski deo) da ste svi VRLO seksi. Mislim... duhovitost = inteligencija = seksepil.

Od sada cu vas pratiti redovno...

P.S. Bundevi p o s e b a n pozdrav.

Kapris:
Joj ljudi, odavno se nisam ovako smejala. Casna rec suze su mi posle na oci. Prvi put se javljam i nabodoh bas ovu temu.

Moram da vam kazem (muski deo) da ste svi VRLO seksi. Mislim... duhovitost = inteligencija = seksepil.

Od sada cu vas pratiti redovno...

P.S. Bundevi p o s e b a n pozdrav.
O,Kapris,'al ga i ti iz cuga nabode..

Evo sad se setih ko je ustvari bundeva...

On je onaj odvratni stric iz Hamleta... Za one koji nisu citali hamleta, i za one koji nemogu da ga shvate, postoji i varijanta u desetercu... Evo malog odlomka koji govori o bundevi:

Rano jutro, prije rane zore,
nater'o me da perem prozore.
Nisam student, pa ga odbih hitro,
on mi rece da sam ***** striktno.

Nakon toga, posle svadje kratke,
nater'o me da merimo patke:

Kad izvadi svoga srbinara,
kao ljutu guju iz njedara,
debeo je kao kakva grana,
na njega je devet meto vrana.
Udari me laka nesvestica
kad izbrojah kol'ko ima ptica.