Uf...teško mi reći...

Ortak2

Aktivan član
Poruka
1.050
Evo da počnem od rođenog oca i od jednog citata sa Fejsbuka:

FB_IMG_17583902337250406.jpg

Kaže moj otac njegovom prijatelju:
"Hahaha, a najjače je što kokoške misle da će dobiti nešto"
Ja: "A POŠTOVANJE makar za sav trud?"
Prijatelj mog oca: "C. Bilo bi samo još gore, jer tek to bi bilo licemerje"
Otac: "Podyebavanje. Šta mi teško reći "hvala" a ona tegli kao mazga, ja se vozam po gradu".

Ja cenim i poštujem sve što žena hoće da uradi, ali ne mora sama, sve možemo zajedno, ako nemamo para za pomoćnike. A ni nema šta puno da se radi. Može mašina za sudove i veš, malo se usisa, obriše pod. Ako voli kuvano, može da spremi za oboje ako zna, želi i hoće. A ne mora nikad ništa. Dovoljno je da se mazimo, ljubimo, vodimo ljubav. I uvek i svaki dan bih joj rekao da je lepa i hvala i izvini, najiskrenije. Ko još gleda kroz prozore, od zavese se ne vide da su prljavi. Haha hehe

Je l' ima još nešto što nisam rek'o a treba da kažem?

E prelepa si na toj slici. Volim boje.

Muškarca ne definiše kao poželjnog partnera dobro obrazovanje, bogatstvo i ugled u društvu, već sam odnos i poštovanje koje pokazuje prema ženama.
Karakter i dobrota na ovom gore primjeru - ravna nuli. Samoživost i bezobzirnost prema nježnijem polu je neshvatljivo, grubo i nedostojno čovjeka.

Pogledajte prilog 1787423
Otac: "Podyebavanje. Šta mi teško reći "hvala" a ona tegli kao mazga, ja se vozam po gradu".
Tvoj otac je idiot.
Nemam nikakav problem držati ženu kao kap vode na dlanu, koja drži do kuće.

Pogledajte prilog 1787423
За ово прво мора да се обезбеди стан и паре, па тек онда да се фантазира о похвалама.

Tako da, žene, čak i da vam kažu "hvala" i "izvini" , to je još gore nego da ti ne kažu ništa.

A na kraju krajeva, muškarcima ne smeta ni prašina ni neopran prozor onoliko koliko vi namećete da je bitno.

Ortak
А шта ако је искрено "хвала" и "извини"?? Генерализујеш, а то није исправан начин.

Back