RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Osećate li se bližim Europi?/QUOTE]

Ја се "осећам" само кад се не купам,
а то се не дешава ....

Ови који се "осећају",
који миришу на "Жуто",
би могли да се изјасне ....
Hoće li vam status kandidata doneti boljitak u životu ili mislite da će profitirati samo oni koji su uzurpirali sve finansijske tokove i koriste funkcije u državi da bi monopolizovali svoje poslove?/QUOTE]

Статус"кандидата" не значи ама баш ништа ....

Најближи оних који тако мисле би морали озбиљно да размисле,
да потраже помоћ стручних лица
оспособљених за рад са том категоријом .....

Koliko dugo mislite da ćemo provesti u``statusu kandidata``?/QUOTE]

мЛого дуго ...................................

Hoće li vladajuća hunta politički profitirati na ovoj tempiranoj objavi ili će i dalje gubiti podršku do samih izbora?/QUOTE]

Покушаће јер ништа друго немају као адут за изборе ,,,,,

Otvorite dušu...

Дало ико мисли да може убити моју бесмртну душу ???

Jedino se TAJKUNI, CRKVA, MAFIJA i oni ZAVEDENI ne raduju statusu kandidata.

Prvi troje zato sto ce biti na gubitku, a cetvrti zato sto NE ZNAJU DA MISLE.

Tacno....za EU treba ipak intelektualni cenzus...Da su "ovi2 sto "nece2 u EU ikada videli dalje od svog sela....nego bili 1x kod doktora u susednu varos i 1x u BG u bolnici na pregled....to im je celo zivotno putesestvje....

Tacno....za EU treba ipak intelektualni cenzus...Da su "ovi2 sto "nece2 u EU ikada videli dalje od svog sela....nego bili 1x kod doktora u susednu varos i 1x u BG u bolnici na pregled....to im je celo zivotno putesestvje....

Ne baljezgaj - 10 puta sam bio bugarskoj i rumuniji ... jednom cak i kod ,, baltickih tigrova ,, .... a o Grckoj .. i slicnim bankrotoma tipa madjarske da ne pisem .... tada sam i postao evroskeptik .. i dobio fobiju od EU ...

Немачка и Холандија још нису заузеле став о статусу кандидата за Србију, сазнаје Танјуг у дипломатским изворима.
Румунија, Литванија и Пољска још увек резервисане према српској кандидатури, јавља дописник РТС-а из Брисела.

:lol:

IMG_3039.jpg

Pa nikad necemo ni uci. Oni se vesele ovom statusu kao da su vec usli. Stvarno su jadni.

pa evo vidim da se neki ''EU ratnici '' vesele statusu preko vatrometa...pa reko daj da pitam i da cujem sta budale misle o tome...

jadni su ,jer kad bi ih video uzivo (a, oni se kriju) ...izgledaju ko da su sisali limun umesto mleka...mos' misliti kakve su face...

Back