RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Svakim danom smo sve blize evropskoj uniji .
Protivnici mogu da si grizu jajca koliko god hoce .:zskace:

Сано да знаш, овај

svi-na-izbore2.jpg

ће тамо да те (вас) води!

:whistling::whistling::whistling:

Друже скренуо си у лево ,срам те било

"Ne volem, nikog, lutko
takva mi je narav
kao odzak, star i garav
puno dima je kroz mene proslo ..

Al' tebe volem, to je fakat
ti si mi ljubav jedina
prodacu onu nasu kucerdu "na lakat"
pa nek' je stoput dedina
da kupim cetir' konja besna
da ih u oblak upregnem
pa s' tobom, di nas niko ne zna uteknem..."

Najveci savremeni srpski pesnik, filozof i pevac - DJORDJE BALASEVIC!

Po*srala ih Evropska Unija više. Samo je Srbija dovoljno retardirana da juri u propalu udruženu zajednicu zemalja koje nam nameću svoje standarde, zakone i cene, a plate one su iste ili niže. A posla sve manje.
Plastični parizer, takse na sve moguće, briga o okolini, zabranjeni bilateralni sporazumi države. Znači ulazimo u EU da bi uvozili njihovo a na taj način uništavamo naše firme. Zašto je uništena Sloboda Čačak, EI NIŠ, itd. Zato što je strano uvek bolje. Gluposti.
Sad će i izbori i sijaset obećanja nesposobnih političara i njima bližnjih koji su na državnoj sisi i ne mili im se da se skinu sa iste. Od 1,5 miliona zaposlenih u državnom i javnom sektoru radi više od 575 hiljada ljudi.
Eh, da ovaj narod pogleda Bog pa da nakon ovih izbora nekim čudom bude bolje ali to je čista fantastika. Ovoj zemlji treba 250 + 1 bamdera da se obesi komplet parlamet i dragi nam predsednik duž Terazija i oko Skupštine. Jednom je srpski Sinatra, besni motociklista, revolucionar i rijaliti-šou majstor Nenad Čanak pozivao narod na slične akcije. Daj Bože da se nađe par pametnih da ga posluša. Jedino će mu biti problem što će se i on naći među kandidatima. Ali, pevaće mu narod kao i svim ostalim govnarima u Skupštini "We did it OUR way!"... :mrgreen:

Back