- Poruka
- 131.913
..ispred skupstine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..ispred skupstine?
Nijedan normalan Beogradjanin nece da gleda NATO rusevinu u centru svog grada, zato blokaderi moraju autobusima da dovlace podrsku iz Cacka i Uzica, dno dna.Sutra će se u tom Domu raspravljati o Leks specijalisu koji bi omogućio prodaju Generalštaba u bescenje,
Ja kao rodjeni Beogradjanin cu radije da gledam tu rusevinu, da me podseca na to ko su nam neprijatelji i sta su nam radili, nego sto cu da gledam Trampov hotel, kao simbol pisanja po srpskom narodu od strane Amerike...Nijedan normalan Beogradjanin nece da gleda NATO rusevinu u centru svog grada, zato blokaderi moraju autobusima da dovlace podrsku iz Cacka i Uzica, dno dna.
Pa oni sad upravo hoce da rusevina ostane jer su ti neprijatelji, da ne bude da nista nisu uradili.Ja kao rodjeni Beogradjanin cu radije da gledam tu rusevinu, da me podseca na to ko su nam neprijatelji i sta su nam radili,
Ne mora biti Trampov, moze i neki drugi, samo da se pametno iskoristi.nego sto cu da gledam Trampov hotel, kao simbol pisanja po srpskom narodu od strane Amerike...
Zar ne postoji 'Prijavljeni skup' ispred Skupstine, evo vec 9 meseci?..ispred skupstine?
okupe se samo uvece jer se tada dobijaju dnevnice a preko dana nema vise od 5 osobaЋацад се сваки дан, већ 9 месеци окупља испред скупштине. Зашто мислиш да ће данас бити другачије?
Pa oni sad upravo hoce da rusevina ostane jer su ti neprijatelji, da ne bude da nista nisu uradili.
Ne mora biti Trampov, moze i neki drugi, samo da se pametno iskoristi.
A zasto kao podsetnik nisu ostavili rusevine Zezeljevog mosta ili Mosta Slobode u Novom Sadu? Primerenije bi bilo, na Mostu Slobode su neki ljudi i poginuli a Zezeljev most je bio bas simbol zbog vise pokusaja rusenja. Recimo mogli su da sacuvaju i zgradu biseg CK SKJ a ne da je pretvore u poslovni toranj, ta zgrada je ipak bila simbol te propale drzave.Najpametnije je da ostane kao podsetnik.
Zgrada je inače napravljena tako da izgleda kao kanjon Sutjeske, da se Tita i njegovi podsećaju kako ih iz obruča preko Zelengore izvukao beogradski nadrealista Koča Popović.Ja kao rodjeni Beogradjanin cu radije da gledam tu rusevinu, da me podseca na to ko su nam neprijatelji i sta su nam radili, nego sto cu da gledam Trampov hotel, kao simbol pisanja po srpskom narodu od strane Amerike...