RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hoce - al ne sad .. sad treba da podrze Tadica i DS pred izbore .. pitanje je samo dal ce glasaci ovo uopste uzeti u razmatranje kad se budu opredeljivali kome dati glas .. a ako i nasednu - vrlo bitno - plakace posle ... a i EU ce se raspasti ...

nijedan kandidat nece dobiti moj glas---ako ne zalozi glavu kao zalog ispunjenja svojih obecanja...
da je srece da su biraci i do sad trazili glave za lazi i podvale---gde bi nam kraj bio...
pojedinci su vec trebali vise puta da ostanu bez glave..

pa evo vidim da se neki ''EU ratnici '' vesele statusu preko vatrometa...pa reko daj da pitam i da cujem sta budale misle o tome...

jadni su ,jer kad bi ih video uzivo (a, oni se kriju) ...izgledaju ko da su sisali limun umesto mleka...mos' misliti kakve su face...

Pa nista ne misle. Nemaju mozak za razmisljanje jer im je ispran. No, istrazivao sam po netu i video kakve kancelarije imaju. Prosto brane svog vodju i nemaju nameru da ustaju iz stolice dok to rade pa su se nekako snasli.

kompjuterds.jpg

Ne baljezgaj - 10 puta sam bio bugarskoj i rumuniji ... jednom cak i kod ,, baltickih tigrova ,, .... a o Grckoj .. i slicnim bankrotoma tipa madjarske da ne pisem .... tada sam i postao evroskeptik .. i dobio fobiju od EU ...
:hahaha: pa nisu samo Bugarska i Rumunija EU.... :hahaha:
Takodje Madjare i Grke ne treba tu racunati...gde si bre sve "parazite" naveo?

:hahaha:

od silnog khurcenja ,utrnut ce ti jezik...

Sta si sa ovim hteo da kazes?Nista te bre ne razumem....mozda si nesto "teo,ali ni sam ne znas sta...bas mi te je zao.

pa evo vidim da se neki ''EU ratnici '' vesele statusu preko vatrometa...pa reko daj da pitam i da cujem sta budale misle o tome...

jadni su ,jer kad bi ih video uzivo (a, oni se kriju) ...izgledaju ko da su sisali limun umesto mleka...mos' misliti kakve su face...

E....nakazo....ja sam za tebe Bogojavljenje i mali Uskrs zajedno sto se lepote tice....ti mora da si poslednji model Bozije nakaze....shishali te "po loncu",imas sigurno 150kg,naocare kao dno od tegle za paradajz,dupe veliko,a da imas manje ushi zvali bi te Dambo.... :hahaha:

Dupont

E....nakazo....ja sam za tebe Bogojavljenje i mali Uskrs zajedno sto se lepote tice....ti mora da si poslednji model Bozije nakaze....shishali te "po loncu",imas sigurno 150kg,naocare kao dno od tegle za paradajz,dupe veliko,a da imas manje ushi zvali bi te Dambo.... :hahaha:[/QUOTE]

:kafa:

ajde da se nadjemo ...da vidis dal imam 150 kg, naocare, dupe veliko i usi kao dambo....

Ne baljezgaj - 10 puta sam bio bugarskoj i rumuniji ... jednom cak i kod ,, baltickih tigrova ,, .... a o Grckoj .. i slicnim bankrotoma tipa madjarske da ne pisem .... tada sam i postao evroskeptik .. i dobio fobiju od EU ...

:hahaha:

od silnog khurcenja ,utrnut ce ti jezik...

Dupont

E....nakazo....ja sam za tebe Bogojavljenje i mali Uskrs zajedno sto se lepote tice....ti mora da si poslednji model Bozije nakaze....shishali te "po loncu",imas sigurno 150kg,naocare kao dno od tegle za paradajz,dupe veliko,a da imas manje ushi zvali bi te Dambo.... :hahaha:

:kafa:

ajde da se nadjemo ...da vidis dal imam 150 kg, naocare, dupe veliko i usi kao dambo....[/QUOTE]

Vazi batice...skokni do mene i da vidimo....i nemoj da vredjas Damba,on ima manje usi... :hahaha:

GDE ,KOJA ADRESA ??

Wien...ali ti to ne znas gde je a ni sta je...to je za tebe "Mission Impossible"...to ti je kad sednes u Traktor pa do prve mesne zajednice odakle krece autobus do obliznje varosi,pa odande do Glavnog grada(pitaj tamo na salteru kako se zove glavni grad),e onda batice....onda moras da se snadjes,tu ti vise ne mogu pomoci....ali ako se kojim slucajem snadjes(do onda ce srbija vec biti u EU),onda kad budes dosao JA TE CEKAM....da napravim berbu usiju....aj batice....budi fin...

Wien...ali ti to ne znas gde je a ni sta je...to je za tebe "Mission Impossible"...to ti je kad sednes u Traktor pa do prve mesne zajednice odakle krece autobus do obliznje varosi,pa odande do Glavnog grada(pitaj tamo na salteru kako se zove glavni grad),e onda batice....onda moras da se snadjes,tu ti vise ne mogu pomoci....ali ako se kojim slucajem snadjes(do onda ce srbija vec biti u EU),onda kad budes dosao JA TE CEKAM....da napravim berbu usiju....aj batice....budi fin...

lepo,lepo...a, sad ''opaka'' faco daj mi tvoju adresu u becu...da vidim tu berbu usiju...

Osećate li se bližim Europi?

Hoće li vam status kandidata doneti boljitak u životu ili mislite da će profitirati samo oni koji su uzurpirali sve finansijske tokove i koriste funkcije u državi da bi monopolizovali svoje poslove?

Koliko dugo mislite da ćemo provesti u``statusu kandidata``?

Hoće li vladajuća hunta politički profitirati na ovoj tempiranoj objavi ili će i dalje gubiti podršku do samih izbora?

Otvorite dušu...

Pa još uvek se ne osećam bližim, ali kad dobijemo status i ako ga dobijemo, osećaću se bližim EU...

Da li se radujem zbog toga? Pa naravno, svako normalan se raduje...

Status kandidata mi sam po sebi neće doneti boljitak, ali će mi uliti nadu u bolje sutra... A zaista se nadam da bi u tom slučaju vrlo kratko proveli u statusu kasndidata i po skraćenom postupku ušli u EU...

Ubeđen sam da nećemo ući u EU dok se ne obračunamo sa kriminalom i kartelskim monopolima tajkuna...

Verujem da će to upravo biti jedan od uslova EU za ulazak....

Ne bi se iznenadio hapšenjima kriminalaca, tajkuna pa čak i korumpiranih političara u najskorije vreme...

Back