gost 297273

Poruke na profilima Poruke O članu Blog

 • Da, videćeš skupiće se neka neverovatna ekipa :lol: Obično to tako bude.

  Idem sad drugarice da još malo čitam po forumu, a tebi jedan veliki hug and kiss :zag:
  Ne znam šta da ti kažem. Sećaš se onih nepreglednih stranica penjanja na terasu, jedva preživesmo :lol: Posle se skupila ekipica , bilo je zanimljivo. U međuvremenu je otišla aurora, lab..otvorila se kafana na Religiji pa se deo ekipe tamo preselio. Vidim i akomože sve ređe svraća.Kao i surbelina

  Drago mi je što se vratio junkmarko i što je Pera sa nama, ali je primetno manje ljudi. E , sad što se tiče samopromocije i nadmudriuvanja..toga uvek ima, ali ako je više ljudi prevlada zabavniji deo,uguše ove druge,a ako ne onda je to izraženo. Meni je kafana stvarno za zabavu i rado pročita šta je napiso albandi ili bilo ko drugi sa kim se uglavnom ne slažem na temama, ali ima duha i zanimljiv je
  Ma nemam volju da uopšte trošim vreme na njih. Nego , imaš zadatak da smišljaš neku novu žurku za kafanu. Vidiš kako je opustelo i postalo dosadno, jedino neko novo zezanje može da pomeri stvari.

  A, nismo ni blizu one strane :lol: Moraćemo da smislimo nešto :)
  To je dno dna.Koje jezičare čoveče..sad mi je jasno zašto ne idem na pdf Žene. A pri tom su tako ograničene da je to strašno.

  Sanovnik je mučenik pokušao da dopre do mozga nekih , ali one uopšte ništa ne kapiraju. Ne da su ga sahranile, onako prostački, a on se i dalje trudi da bude kulturan koliko može . Znaš koliko su žene na Politici kulturnije i obrazovanije, to tek sad vidim.
  Kad god pop..dim na ove naše političare podseti me kako je sa onim alapačama sa kojima sam se susrela na onoj temi o trudnoći :lol:
  Љуба провоцира, није баш ред да одмах добије витамин па му зато бришем постове. :)
  Ниси приметила да нема Љубиног поста, а који си цитирала? :)

  Пракса је да кад се неки пост обрише – брише се свуда, тј. и код постова који га цитирају. Обрисао сам само његово писање, твоје нисам мењао.
  Ваљда знаш шта си написала? Па, ако знаш, знаћеш и да ли сам нешто мењао у твом посту.
  Neću da spominjem imena da mi ne bi brisali, ali dobro je da napišemo sve ovo u kafani . Nek pročitaju ljudi
  A mene stalno optužuju da stavljam slike nekih lepotica. Iako su to najčešće samo frizure, poluprofili i pride totalni anonimusi. I stalno me neko pita da li sam to ja. Na kraju sam shvatila da ja lako oživim avatar i da je caka u tome.I da oni mene doživljavaju tako pa makar stavila vreću preko glave :lol:

  Nikada nisam stavila poznate lepotice , a ovde imaš hiljadu Monika Beluči, Mišel Fajfer, Ketrin Danev, raznih manekenki i lepotica .I muškaraca.. Džoni Depa - bar 10 verzija, Klint istvuda takođe, Al Paćina i ostalih..
  Ah, imam ja te faze sa forumom kao i ti. A rekla bih i većina drugih doživi zasićenje pa se skloni neko vreme.

  Ja ću silom prilika ovih dana biti manje, jer mi je stvarno užasno.

  Poz i ljubac za tebe . :) :cmok2:
  Hej, šta si ti meni pisala-brisala po zidiću ? :lol:

  Tek sad vidim...Dano, rastajem se sa dušom, temperaturu ne mogu da skinem ispod 37.5 a lekari mi ne daju ništa jer je virus u pitanju.:(
  pa što ne tražiš da ti ga odbanuju?
  meni tako bzv. kad neki "stari ljudi" koriste nova imena
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top