Promona
Obećava
- Poruka
- 82
Ја лично сматрам да је он био искрени истражитељ у почетку, а касније је постао екстрем јер је видео да се те приче добро продају и да је почео да нам уваљује свакакве теорије, и да су многе ствари које тврди добро натегнуте да би нам звучале онако како би ми то желели, што да нам подиђе, што да заради нешто на ту тему, мислим да му је то постало основни извор прихода. Ја лично са великом дозом резерве, САДА,узимам све што он каже, поготово зато што се и сам спрда са свим тим на Радио Сербони и јако ми смета начин на који је почео да води ту емисју, пола емисије се клибери ко блесав, а пола емисије ништа не каже, бар не оно због чега сам дошла. Мало је озбиљнији код Теше Тешановића, али ми сметају неке његове екстремистичке и расистичке изјаве, на тему "загорелих", али и на тему осталих. приметила сам да неколико њих, углавном на Сорбони, као да су расподелили парче колача и, као, неће да причају о чему прича онај други, да му не би отимао за леба...па какве везе има, ако говорите истину, не требате да водите рачуна ни о чему већ причајте искрено оно што знате, поткрепите што је могуће боље валидним доказима, па ако се преклопите, то може само да потврди да је заиста истина оно што причате.