Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Bzvz,
Postoje restorani, fast foodovi, perionice, peglaonice, javne kuće, e još samo da mi neko kaže, gde ima da se kupe emocije, i za vijeke vijekova ću da raskrstim sa ženskim rodom

Nisi u toku metlice.. Vec godinu dana, ako te zanimaju jela malo malo pa imas slike na Sta kuvam danasod kad ti peres i kuvas?
elem masina pere, a kuvamo svasta svi u kuci, kad smo zajedno

To je uglavnom vikendom i ne spremam domaca jela uopste. Paste , nesto lakse kinesko ili nesto tatalno brzinski tipa meso i pire, povrce sa tunom, grcku musaku, meso u nekom sosu i pirinac. Za pasulj se nisam obucila i ne nameravim. Ne za sarme.. To sto ne jedem ni ne spremam

Jb.g odrasla na kuhinji babe Jermenke i mame Jermenke

U startu dam do znanja (čitaj slažem) da ni kajganu ne umem da napravim i da se u kućne poslove razumem ko u astro-fiziku. Pa me niko i ne gnjavi.
Problem je što mnogi parovi puno vremena provode u kući. Ona patološka potreba da se 24h dahće jedno drugom za vrat podrazumeva (često) zajedničko spremanje obroka, pa nakon izvesnog vremena cica preuzme na sebe i kuHanje i pranje sudova i od fatalne žene se pretvori u kućnu pomoćnicu. Stavlja se akcenat na količini zajednički provedenog vremena a ne na kvalitetu. Umesto da se tokom tih par sati radi nešto konstruktivno i zabavno, tipa odlazak na izlet, šetnja po gradu, odlazak u bioskop, bilo šta što podrazumeva boravak van stana, parovi se zacementiraju, pogoje ko prasići od silne hrane i izgube sve prijatelje. Pa se onda venčaju i nakon par godina kad naštancuju par komada sitne dece skontaju da su stvorili univerzum od dve osobe, da nemaju prijatelje, hobije, i da su negde usput izgubili i sami sebe. I onda šta? Razvod. Ili neko počne da se ponaša po onoj "oženjen sam, kao momak živim".
A neke žene smatraju da je besplatno pružanje usluga tipa pranje-kuvanje-čišćenje jedini način da zadrže muškarca. Kao ako mu košulja bude opeglana a supa topla voleće me zauvek.![]()