Koja bi danas pošla za sirotana?

Novac nije bitan , u jednom momentu su druge stvari bitnije ,to je stvar rasta kao osoba. Ako jedno imac novac a ciljevi su im isti zasto ga ne podijeliti,sve ustedjevinu koju imam dao bi zeni u slucaju razvoda jer imam daleko bolja primanja od nje i mogu i bez ustedjevine dalje, nije bitno ni da li je to musko ili zensko np moja prijateljica je napustila karijeru posao sve i otisla sa momkom koji zivi veoma skromno u kamperu, sad zive od njene ustedevine i stanarine od njene kuce koje izdaje , super sretna nikad bolje,putuju tim kameprom nikad nisu na jednom mjestu itd.
Novac je bitan. Facat!
Samo što ko ga ima, slobodan je da sa njim radi šta hoće, gde hoće i da ga troši kako želi. Facat!

Rekao sam da je "šlj" glumica. Izgled nisam komentarisao.
Aha, ok.
Nikada se ne zna, ako upoznam osobu može da mi se dopadne.
Ovo je već konkretan odgovor za razliku od one relativizacije.

Pa, ako si zaista kadar da spustiš fizičke/materijalne kriterijume zarad psihičkih onda imaš pravo da to i očekuješ zauzvrat.
Isto kao što lepa osoba može da mi postane odbojna ako je lujka ili loša osoba.
Logično

Zato što nismo stvoreni da razmišljamo na istim "frekvencijama".
ovo se slažem
Muškarci su vizuelna bića,
plitki i povrsni da, fizicki izgled privuce samo na prvu. Ako nema nista drugo Good bye.
žene traže verifikaciju da si muškarac.

Svi gledamo, ili osecamo, sudimo na osnovu mnogo faktora.
Sta oce diolomu da ima penis?

Uostalom,...i u materjalnom smislu. Muškarac koji ne troši novac na ženu i porodicu, nije pravi muškarac. Ili je stipsa ( još gore).😁
ti si gora nego ja kad generalizujem zene 😀

Poslednja izmena:
Koja bi danas pošla za sirotana? Postoji li neka koja bi se udala za nekog ko je jako siromašan, "koga nema pas za šta da ujede" što bi se reklo?
U moje vreme .... 😂😂😂😂
Bilo je devojaka koje nisu marile koliko neko ima pa su i siromašni momci imali devojke i ženili se....stvarali porodicu....
Neki su koje znam sada pristojnog imovinskog stanja...
Kakva je trenutno situacija ne znam ali verujem da i sada ima devojaka kojima je bitna ljubav i kvalitet čoveka nego njegovo trenutno finansijko stanje...
Znam za jedan primer gde se devojka iz bogate kuće udala nije baš u siromašnu ali u "tanko" domaćinstvo... Trudila se, njeni pomagali...ali dzaba, ne moze da se mrdne sa tog nivoa....na kraju je digla ruke i otišla...
Tako da...

A zašto je jako siromašan?

ako je recimo stekao svojim znanjem nešto, ali su mu nepravedno oduzeli. Recimo, došli dripci, pokrali mu sve itd..za mene bi i dalje bio dobar kandidat za mog čoveka, ako je pametan i vredan.

Ako je sirotan jer nema nikakve sposobnosti onda on nije za mene

Orlovi orlovima - to je tako.

На кога ми лењи и незахвални дакле да рачунамо…

Back