Pune ruke posla

Poruka
15.196
Juce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulj :lol: a zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi ;)
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovde :mrgreen::heart::lol: potrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?

Juce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulj :lol: a zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi ;)
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovde :mrgreen::heart::lol: potrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?

mozda mu ne kuva pasulj,jer zna da se od njega dobro prdi... :rumenko:

takav muski sovinizam saseci u korenu, odma` .
ta muska prenemaganja i bezobrazluk je mozda imao mesta pre 30, 50 godina, sada ne.
a sta je on njoj skuvao? jel zna on koje je njeno omiljeno jelo? jel ga napravio nekad za nju, servirao uz cvetic, svecicu.... ma daj bre, ta devojka nema o cemu da se svadja, moze samo da se smeje dok on lupeta.

To je osnova i stub svake veze..ja i pre dejta trazim da napravi palacinke i procenim jel se isplati zabavljati uopste..ako se kasnije opusti a to je 100%..nonstop joj nabijam na nos da moja mama sve to radi..a tek kako je baba kuvala i bila srecna..e pa nece da moze budem s retardom koji ima izgovore karijere..to nema veze sa muskarcem nego sa njihovim nementalnim sklopom sto su lenje i nesposobne same za sebe..i s takvom treba pravim decu a meni se mrsti kao nisam ti ja mama..***** si mi od ovce

To je osnova i stub svake veze..ja i pre dejta trazim da napravi palacinke i procenim jel se isplati zabavljati uopste..ako se kasnije opusti a to je 100%..nonstop joj nabijam na nos da moja mama sve to radi..a tek kako je baba kuvala i bila srecna..e pa nece da moze budem s retardom koji ima izgovore karijere..to nema veze sa muskarcem nego sa njihovim nementalnim sklopom sto su lenje i nesposobne same za sebe..i s takvom treba pravim decu a meni se mrsti kao nisam ti ja mama..***** si mi od ovce

ajde ne zajjebavaj posten narod:lol:

takav muski sovinizam saseci u korenu, odma` .
ta muska prenemaganja i bezobrazluk je mozda imao mesta pre 30, 50 godina, sada ne.
a sta je on njoj skuvao? jel zna on koje je njeno omiljeno jelo? jel ga napravio nekad za nju, servirao uz cvetic, svecicu.... ma daj bre, ta devojka nema o cemu da se svadja, moze samo da se smeje dok on lupeta.

Ja sam ovo i xxx jela spremao ne zbog nje nego zbog sebe..koje svaka riba jede..i onda me kao velica..a kad ona treba nesto onda se femka da me ne bi previse opustila..treba da se ugledate na te prave vrednosti od pre 30god..zbog vas da ne ostanete polupismene..muskarac sigurno nece crci gladan

Пасуљ је закон. Ако то не зна нема ништа, минус који се не може поправити. Ја знам да га правим али шта ако ме мрзи? Ако нема суљпа, довиђења. :lol:

Ja sam ovo i xxx jela spremao ne zbog nje nego zbog sebe..koje svaka riba jede..i onda me kao velica..a kad ona treba nesto onda se femka da me ne bi previse opustila..treba da se ugledate na te prave vrednosti od pre 30god..zbog vas da ne ostanete polupismene..muskarac sigurno nece crci gladan

ja obozavam kuvanje, to je moj drugi hobi.
ali kuvanje ne moze da bude osnov za vezu. ja kuvam iz ubedjenja a ne zbog njega hihihi.
zezam se bre. ali nema tu zdravog odnosa ako je ovaj iz teme tako nastupio.
a sto devojka da mu kuva i pere ves? razumela bih ako je invalid, celebralna paraliza i slicno. ali pored svoje dve upotrebljive ruke on ponizava devojku i stavlja u poziciju belog roba. tvrdim da sad nece namerno nikad nista za takvog egoistu da uradi. i ne treba.

ja obozavam kuvanje, to je moj drugi hobi.
ali kuvanje ne moze da bude osnov za vezu. ja kuvam iz ubedjenja a ne zbog njega hihihi.
zezam se bre. ali nema tu zdravog odnosa ako je ovaj iz teme tako nastupio.
a sto devojka da mu kuva i pere ves? razumela bih ako je invalid, celebralna paraliza i slicno. ali pored svoje dve upotrebljive ruke on ponizava devojku i stavlja u poziciju belog roba. tvrdim da sad nece namerno nikad nista za takvog egoistu da uradi. i ne treba.

Takva kad nece iz inata nek skoci s brankovog mosta..zasto..zato sto zena procenjuje muskarca na osnovu njegove ideje gde je treba izvesti..eeejjj:eek::dash:e sad uporedi koje vi imate vrednosti:idea:jel vi imate zilion nebuloza iz casopisa na osnovu kojih procenjujete muskarca?imate..jel vam mi menjamo misljenje?ne..tako da sigurno necete odlucivati na osnovu cega cemo mi vas procenjivati..a to je priznaces itekako bitna stvar u odnosu sta vi gledate i koje prednosti bodujete kao pozitivne;)

a majka me uglavu kisobranom oshine i ljutito kaze
oces ***** sine
:)
oko cega se vi natezete
ko ce skuvati klopu i ukljuciti ves masinu
ma nabijem vas na krasni

pa jel tesko u ekspres loncu skuvati pasulj za sat vremena

potopljen pasulj od predhodne veceri
iseskati sitno crni i beli luk sargarepu
ubaciti dve kuvane kolenice ili rebarca
dodati malo ulja i soli
zacin po potrebi, i za sat vremena gotovo

neeeku salaticu u medju vremenu
neka smesha za palacinke i sta je to??
jaka muda

a majka me uglavu kisobranom oshine i ljutito kaze
oces ***** sine
oko cega se vi natezete
ko ce skuvati klopu i ukljuciti ves masinu
ma nabijem vas na krasni

pa jel tesko u ekspres loncu skuvati pasulj za sat vremena

potopljen pasulj od predhodne vecesri
iseskati sitno crni i beli luk sargarepu
ubaciti dve kuvane kolenice ili rebarca
dodati malo ulja i soli
zacin po potrebi, i za sat vremena gotovo

neeeku salaticu u medju vremenu
neka smesha za palacinke i sta je to??
jaka muda

Brate jeste tesko kad su vec pune ruke casopisa i sminke..kafenisanja i na tastaturi..to su ti moderna vredna vremena..ovo bi bilo prepune ruke posla:lol:

Takva kad nece iz inata nek skoci s brankovog mosta..zasto..zato sto zena procenjuje muskarca na osnovu njegove ideje gde je treba izvesti..eeejjj:eek::dash:e sad uporedi koje vi imate vrednosti:idea:jel vi imate zilion nebuloza iz casopisa na osnovu kojih procenjujete muskarca?imate..jel vam mi menjamo misljenje?ne..tako da sigurno necete odlucivati na osnovu cega cemo mi vas procenjivati..a to je priznaces itekako bitna stvar u odnosu sta vi gledate i koje prednosti bodujete kao pozitivne;)

cekaj, ako me odvede u neku birtiju pored auto puta za masnim stoljnjacima, prljavim debelim konobarom sto rukavom brise sline, wc-om u koji ne moze da se udje od proslomesecnih gowana zalepeljenih i po plocicama zidova itd itd.....to onda uopste nije vazno i ne odslikava njega kao njega, ne ne:lol:

Kuhanje nema veze sa karijerom, za kuhanje treba ljubav :zaljubljena:

Vrlo rado koji minut viska potrosim u kuhinji, ali ako ce on da se zavali u trosed i to kao podrazumeva nakon 15-20 dana veze... izvini molim te... ko je tu retard?

Zasto ne kuvamo zajedno? Ili mi barem pravis drustvo iza mene :zper:

:lol:

... p.s. .. u tvojim godinama samo palacinke :eek:... stvarno su ti niski kriteriji :D

Не критикуј док ниси упозната са ситуацијом ;)

Žak Prever ( izvorna inspiracija)

Išao sam do glavne pošte
I platio sam sve račune
Za tebe ljubavi moja

Išao sam do Kalenić pijace
I kupio da ima šta da se jede
Za tebe ljubavi moja

Išao sam do jebenog Miljakovca
I prevezao tvom bratu comp.koji ni nezna da koristi
Za tebe ljubavi moja

A zatim sam došao kući i značajno te pogledao
Beep ti materina neodgovorna,nisi ni sudove mogla da opereš
Ljubavi moja

Pasulj ne kuvam ni sebi, jer ga ne volim.

Ima veš mašinu, pa nek stavi veš u nju kad se isprlja.

Pošto su me pre "iskorišćavali" i tražili stalno da pravim palačinke i druge poslastice, ne pokazujem rano svoje kulinarske sposobnosti, bar dok veza ne postane ozbiljna.

Brate jeste tesko kad su vec pune ruke casopisa i sminke..kafenisanja i na tastaturi..to su ti moderna vredna vremena..ovo bi bilo prepune ruke posla:lol:
misim ovo vazi i za muske sto si napisao za zene,isto je to sve
lenja stoka je to vecina
ima i dddddobrih vrednih ,ne kazem,kao svi nesto uce po trista godina,gule roditelje i ostalu mlogobrojnu rodbinu i filozofiraju
sve to sanja zapadne snove
ono, svi se samo jebu i jedu po restoranima,jahte avioni kamioni parfemi krzna ,a niko kurrcwm da mrdne

cekaj, ako me odvede u neku birtiju pored auto puta za masnim stoljnjacima, prljavim debelim konobarom sto rukavom brise sline, wc-om u koji ne moze da se udje od proslomesecnih gowana zalepeljenih i po plocicama zidova itd itd.....to onda uopste nije vazno i ne odslikava njega kao njega, ne ne:lol:

Prvo to ti se nikad nece desiti..a i da se desi to je castan covek sa sela:lol:ko sto rekoh garantujem da je lakse staviti pasulj da se kuva i sminkati se 3 sata dok se ne skuva..nego dati joj da oljusti kilo kpompira..jabuku ne znaju da oljuste te koje se kao protive..kao nece meni a zna..zna k..jer ce joj sutra biti tesko i deci da sprema..ona koja zna se nikad nece protiviti..ona koja ne zna mora vezba;)

Kuhanje nema veze sa karijerom, za kuhanje treba ljubav :zaljubljena:

Vrlo rado koji minut viska potrosim u kuhinji, ali ako ce on da se zavali u trosed i to kao podrazumeva nakon 15-20 dana veze... izvini molim te... ko je tu retard?

Zasto ne kuvamo zajedno? Ili mi barem pravis drustvo iza mene :zper:

:lol:

... p.s. .. u tvojim godinama samo palacinke :eek:... stvarno su ti niski kriteriji :D

U kojim godinama?18 pa tek sam pocho:lol:ok a sta kao nase mame i babe su bile robovi a..nesto se ne secam da su trazile muzu da dodje ranije sa stoke i njiva da im pomogne u kucnim poslovima..nema problema..aj promenimo uloge..ja cu budem domacica vi donesite kesh i sve cu ja radim po kuci:super:

Back