Pune ruke posla

pa ne znači ljubav ali ja kad volim ja itekako umem i sebe i njega da iznenadim i volim da mu napravim nešto da jede i kolače recimo.
jednostavno hoće mi se. kao što mi se hoće da ga seksualno zadovoljim, a realno i ne moram. mogu samo sebe da gledam.

to i ja radim.
ali pustite me foliranja- ne ocekujem nikakvu paznju od svog decka, bla bla......onda je to veliki problem.

al najgore i najlicimernije foliranje: neee, mi ne ocekujemo nista od njega, ma nama ne treba paznja, nama ne trebaju iznenadjenja, nama ne treba da on uradi nesto za nas, da nas iznenadi, da se potrudi, itd itd...
ma ne, nama to ne trebea, mi cak takvo nesto i ne ocekujemo, zaboga, jer kakve bi mi to zene bile kad bi ista ocekivale u jednoj normalnoj zdravoj vezi, ne ne, mi nismo takve, mi cutimo smeskamo se i cinimo sve za njega, bez ikakve zelje da dobijemo ikakvu paznju od njega...
vece i licemernije proseravanje nisam do sada procitala na ovim stranicama:)
al eto i to da cujem, zene koje tegle, prave kavurme i jagnjece sarmice, peru mu noge i feniraju kosu, seku zanoktice i prinose kolace, a zaista ne ocekuju nikakvu paznju, nista od osobe sa kojom su u vezi.
kako jadno, nemam reci.

Kako ne dobijete? A sta je sa kvalitetnim torbanjem zguza?

pa tako je.
ali ovi postovi odozgo, brrrrrate, kao, nista ne ocekujem od njega, meni nista ne treba eto, samaricanke itd, sviraci kurrcu

pa da hocesh da budesh normalna, skontala bi poentu mog posta...:)
ali necesh, ajde serrendaj sve je to super :)

nisam rekla da ne ocekujem nishta u vezi, ali ne ocekujem da mi pruzi neshto samo zato shto sam ja pruzila njemu neshto...usluga za uslugu..

Poslednja izmena:
jadna si ti takva isfrustrirana :)

nisam ja isfrustrirana nego se ti foliras nevidjeno.
ili nemas svoje ja ni za gram.
lepo je sve sto pises, sto ne bi nesto napravila decku sa kojim si itd, ali mani me prica "meni ne treba paznja sa njegove strane, ja od njega nista ne ocekujem". ili si se uzasno lose izrazila da nisi ni svesna sta si rekla ili si zaista ubijena u pojam kao zensko bice.

pa tako je.
ali ovi postovi odozgo, brrrrrate, kao, nista ne ocekujem od njega, meni nista ne treba eto, samaricanke itd, sviraci kurrcu

ali ako podrazumevamo tu pažnju, meni jednostavno dodje da isto tako nešto uradim i za njega.
i tako stalno. give and take situacija. valjda se veze na tome zasnivaju, a ne samo jedna strana da stalno samo daje/uzima.

pa da hocesh da budesh normalna a ne kokoshka obicna, skontala bi poentu mog posta...:)
ali necesh, vidim frustrirana si, ajde serrendaj sve je to super :)

nisam rekla da ne ocekujem nishta u vezi, ali ne ocekujem da mi pruzi neshto samo zato shto sam ja pruzila njemu neshto...usluga za uslugu..

a sto ti sada zuris da vredjas? sta je tebe pogodilo?
nisam ni mislila usluga za uslugu.
ali ono kako si napisala da on tebi ne treba nikakvu paznju da pokazuje itd, to zvuci jezivo.
a ti se slobodno ljuti koliko hoces.

lepo je sve sto pises, sto ne bi nesto napravila decku sa kojim si itd, ali mani me prica "meni ne treba paznja sa njegove strane, ja od njega nista ne ocekujem". ili si se uzasno lose izrazila da nisi ni svesna sta si rekla ili si zaista ubijena u pojam kao zensko bice.

ne...kad mu skuvam neshto ne ocekujem da me sutra vodi na veceru...ili da bude dobar prema meni taj dan samo zbog toga shto sam neshto uradila...

takav mora biti stalno, da bi mu uopshte priushtila zadovoljstvo totalne paznje...

ni ja ne očekujem ništa
očekujem sve:lol:

Juce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulj :lol: a zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi ;)
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovde :mrgreen::heart::lol: potrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?

danashnje devojke su totalno nesposobne za zivot, poludebili koji ne znaju ni sebi da skuvaju neshto i operu, a kamoli nekom drugom, chast izuzecima :manikir:

lajterka i ti se niste najbolje razumjele
a pišete istu stvar: )

smijesno je koliko svi želimo isto... da nas vole i maze i paze
i uzvraćamo koliko god možemo i znamo
a nekako to definišemo na stotinu različitih načina... da ti bude jasno samo jedno... jeeee, gle ovu kokošku, nema pojma:lol:

znam, videla sam posle:)
ali meni se iskreno penje na ****** muski sovinizam. kao, eno ga post iznad, devojke su debili jer ne umeju/neceju da peru i kuvaju. pa i muskarci imaju ruke jebbem mu sve, ili tek hoce pralju i kuvaricu.
e na to ja reagujem.

Back